Haren

(Video) Mijn favoriete haartangen!

Op zoek naar een nieuwe haartang en weet je niet waar je moet zoeken?
Ik geef je vandaag mijn tips!

Tangen genoemd in deze video:

CHI stijltang – deze zijn verkrijgbaar op Haarshop.nl (mijn versie is niet meer te koop maar de vernieuwde versies zijn nog beter!)
Braun EC1 Satin Ion krultang – verkrijgbaar via Wehkamp.nl
ISO twister krultang 32mm – verkrijgbaar via Johnbeerens.nl

6 thoughts on “(Video) Mijn favoriete haartangen!”

  1. Ze lijken mij allemaal heel erg fijn! Zelf ben ik op het moment helemaal dol op mijn Remington Pearl wand, die werkt heel goed voor mijn haar. En een CHI stijltang staat sowieso op mijn wishlist <3

  2. Die 32mm voor victoria secret krullen lijkt zo fijn, maar zoals je in de video aangeeft heb ik heel erg fijn haar en lijkt me 220 graden te veel. Heb je misschien een alternatief voor deze krultang waarbij je de standen wel kunt regelen?
    Stephanie onlangs geplaatst…MAXI SKIRT SEA VIEWMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge