Comegetfashion bestelling

Eigenlijk hebben we het qua fashion-aanbod zo slecht nog niet in Nederland. Een paar jaar terug hadden de meeste nederlanders nog nooit gehoord van Primark, New Look, Pull&bear of Forever21 en kijk eens waar we nu zijn! Natuurlijk is het fantastisch dat je bij Primark de dag voor je gala nog een hele outfit inclusief sieraden kunt scoren voor minder dan 50 euro maar soms vind ik het jammer dat de exclusiviteit van die merken een beetje weg is. Misschien is dat wel de reden dat ik het zo leuk vind om zo nu en dan de online webshops af te struinen!

comegetfashion-bestelling

Continue Reading

ELF “Op maat oogschaduw”

1

Zoals jullie weten ben ik gek op budget. Tuurlijk, ik koop op zijn tijd graag een MAC blush of een Urban Decay palette maar hoe leuk is het wanneer je een product tegenkomt dat super betaalbaar maar tegelijkertijd ook van goede kwaliteit is? Benieuwd over welk product ik het heb? Lees snel verder!

Continue Reading

Jewelry time!

Kunnen jullie je mijn vorige blogpost over House Of Lou nog herinneren? Met kerst mocht ik namelijk mijn eigen sieradencollectie samenstellen en deze week is dat weer het geval! Tijdens House of Lou’s 32 days of sparkle viert de webshop haar eerste verjaardag en kan je 32 dagen lang de mooiste sieraden bestellen mét korting en zónder verzendkosten! Vandaag kwam mijn eerste sieraad al online: de Prom Queen oorbellen. Je kunt ze hier bestellen. Verder is mijn collectie een fijn back to black feestje geworden! Veel zwarte sieraden die je eindeloos kunt combineren en dus onmisbaar zijn voor je sieradencollectie.

collage

Continue Reading

Armcandy

Super leuk vond ik het dat Sabine mij laatst een mailtje stuurde of ik interesse had in een paar van haar zelfgemaakte armbandjes! Deze 17-jarige is de eigenaresse van haar eigen sieradenshop en wanneer het mogelijk is help ik jonge ondernemers maar al te graag een stapje verder! De (handgemaakte) sieraden die ByBien verkoopt zijn super stijlvol en erg betaalbaar, super leuk dus. Benieuwd naar de armbandjes die ik uitkoos? Kijk dan snel mee!

Continue Reading