TV

Wie is de mol komt er weer aan!

Er zijn 2 programma’s waarvoor je mij ’s nachts mag wakker maken. Voor een nieuwe aflevering dan ;-) Ik ben namelijk ontzettend fan van wie is de mol en expeditie robinson. Vroeger was ik echt een zangprogramma-fan maar nu ga ik liever voor de programma’s waarbij je op het puntje van de bank zit mee te schreeuwen ‘NEE NIET FAJAH ERUIT STEMMEN’ of ‘MAM, IK ZAG EEN AANWIJZING’. Achja, je moet wat met je leven.

3 Januari komt wie is de mol er weer aan en ik kan niet wachten! De kandidaten zijn al bekend en ze zullen dit seizoen het spel gaan spelen in zuid-afrika. Ik ken eigenlijk maar 2 mensen van de 10 echt goed (Ewout & Daniël) maar dat kan de pret niet drukken. Wie is de mol kan mij nou eenmaal niet teleurstellen!

De deelnemers van het aankomende seizoen zie je hieronder nog even op een rijtje:

wie is de mol 2013 deelnemers

Niet vergeten dus! vanaf 3 januari 20:30 weer wie is de mol! :)

6 thoughts on “Wie is de mol komt er weer aan!”

  1. ik ken een aantal anderen ook wel uit het rijtje!
    expeditie robinson vind ik ook echt superleuk!
    was heel blij dat fajah in de finale staat, maar dat terzijde ;)
    wie is de mol heb ik me eigenlijk nooit in verdiept, misschien past dit ook in mijn straatje !

  2. I believe that is one of the so much vital info for me. And i am happy studying your article. However should statement on few normal things, The website taste is wonderful, the articles is actually nice : D. Just right task, cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge