winactie

Feestdagen winactie #1 – Yves Rocher Setje!

Yay!! Nu het december is en mijn postbus weer volstroomd met mooie feestelijke make-up setjes leek het me een tof idee deze ervaring eens met jullie te delen. Ik ga tijdens de maand december dus extra veel giveaways online zetten! Vandaag maak je kans op een prachtig feestelijk oogschaduw & nagellak setje van Yves Rocher. Goud, zilver, rood.. super partyproof! Het gaat om het volgende setje:

winnen3

Je maakt dus kans op:

Yves Rocher Botanic Color Eyeshadow ‘Cranberry Scintillant’
Yves Rocher Botanic Color Eyeshadow ‘Or Blanc Scintillant’
Yves Rocher Botanic Color Eyeshadow ‘Argent Scintillant’
Yves Rocher Nail polish ‘Or Scintillant’
Yves Rocher Nail polish ‘Cranberry Scintillant’

Meedoen aan deze winactie is super simpel!

Je kunt super makkelijk meedoen aan deze actie door het volgende te doen:

– Mij volgen op Instagram
– Een comment achterlaten onder deze blogpost met daarin waarom jij zou willen winnen!

Deze giveaway loopt tot 2 januari 2017 22:00 en de winnares krijgt daarna vanzelf een mailtje in haar inbox! Good luck ladies!

48 thoughts on “Feestdagen winactie #1 – Yves Rocher Setje!”

 1. Super mooie kleuren oogschaduw en nagellak ! Ik zou deze actie graag willen winnen i.v.m. de feestdagen en om verder te oefenen met oogschaduw aanbrengen !

 2. Wat een gave producten! Ik draag alleen maar metallic nagellak en metallic oogschaduw op mijn bewegend ooglid. Daarom passen deze producten helemaal in mijn straatje! Ik doe dan ook zeker mee met de winactie. :)

 3. Wat een mooie, winterse kleurtjes! Die zou ik graag willen hebben.. gewoon omdat je nooit genoeg make-up kunt hebben haha! Ik volg je al op instagram. Veel liefs!

 4. Ik hou van makeup! Ik vier kerst voor het eerst met mn vriend met al zijn neefjes en nichtje opa’s en oma’s! Dus dan moet ik wel een leuke indruk maken. Dus laat me super om het te winnen. Ps: kan je ook niet wachten tot de Mac in Nijmegen komt?❤❤❤❤❤

 5. Wow deze oogschaduw kleuren zijn zo mooi die heb ik nog niet en ook bijna nergens nog gezien ik zou deze heel graag willen winnen ze zijn echt heel mooi!! En die nagellakjes passen er ook super leuk bij :)

 6. Oh god! Wat leuk!
  Ik doe graag mee omdat mijn moeder in Januari jarig is en zij serieus enorm fan is van Yves Rocher. Deze producten zijn dan toch wel voor haar een veel leuker cadeau dan een geurkaars, dat ik elk jaar geef haha

 7. Ik zou super graag willen winnen omdat deze kleurtjes super mooi staan bij mij en ook leuk zijn voor de kerst ❤❤ (mijn instagram is @_by_doortje)

 8. Super leuke winactie! Ik ben al lang op zoek naar een mooie bordeauxkleurige oogschaduw :) Dus die cranberry tint zou perfect zijn. Doe zo voort meid, doe je goed! x

 9. Dat is al lang geleden, dat ik iets van dat merk in mijn bezit had…. Tijd voor een hernieuwde kennismaking zou ik zo zeggen. Cosmetica is altijd welkom bij mij. Ik varieer graag met kleuren.

 10. Natuurlijk is mijn Kerst pas compleet met een prachtige nagels. Deze lakken geven mij echt het gevoel van kerst door de kleuren en vooral de glitters!

 11. Om er letterlijk stralend uit te zien met de feestdagen. Niet alleen ik, maar ook mijn dochtertje die ook gek is op tutten. De kleurtjes zijn ook zo mooi. Uiteraard volg ik via instagram. liefs melissa

 12. Ik doe graag mee! Ik gebruik nagellak niet dus dat zou ik naar mijn schoonmoeder geven. Maar oogschaduw gebruik ik heel graag. Heel mooie kleuren die perfect past voor de feestdagen.

 13. Ik volg je via insta,

  Graag doe ik mee omdat ik vind dat het dragen van Make up een ‘cadeautje’ voor mezelf is en het aanbrengen van de Make up is echt mijn momentje voor mezelf. Ik hoop te winnen

 14. Met deze winactie zou ik op beide kerstdagen een andere feestelijke nagellak op kunnen doen, en met de oogschaduw hou ik zelfs nog wat nieuws over om op 3e kerstdag te showen tijdens een etentje met vrienden.

 15. Ik wil graag winnen omdat ik deze producten erg graag wil hebben. Het lijken me geweldig mooie kleurtjes en een vrouw kan natuurlijk nooit genoeg make-up producten hebben :D. Ik zou ze graag uitproberen.

 16. Niet voor mezelf, want heb stiekem met mezelf afgespoken dat ik genoeg make-up hem. Maar voor mijn beste vriendinnetje die ik al een hele poos niet heb gezien

 17. Nice! Dan zouden mn nageltjes lekker shinen! De oogschaduw vind ik ook prachtig, die rode oud heel bijzonder, op een goede manier !
  Ik doe graag mee en volgde je allang.

 18. Ik zou graag willen mee doen aan deze winactie. Ik heb nog nooit make-up getest van Yves Rocher, dus daar ben ik echt enorm benieuwd naar. Vind de kleurtjes ook echt onwijs mooi!

 19. Super! Ik doe graag mee! :) Ik heb nog nooit iets van Yves Rocher geprobeerd, dus daarom zou ik graag eens kennis maken met dit merk. Ik volg je op IG onder de naam YouNailedItNL
  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge