winactie

Winnen: Calvin Klein Summer!

foto2

Surprise surprise, ik heb weer een nieuwe giveaway voor jullie! Dit keer is het een heerlijke geur van Calvin Klein waar je ongelofelijk lang mee kunt doen, de flacon bevat namelijk 100ml! Het gaat hier om Calvin Klein Summer en dit is een geur die perfect is voor de aankomende zomer. De verpakking alleen doet je al denken aan een weerspiegelende zee en de frisse zomerse geurnoten met o.a. citroen, limoen en watermeloen maken dit parfum onmisbaar voor de zomer van 2015. Meedoen is super simpel, lees snel verder voor de spelregels!

foto1

Om mee te kunnen doen aan deze winactie moet je:

– Geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal
– Mij hier volgen op Instagram
– Een comment achterlaten op deze blogpost waarin je vertelt waarom je dit parfum graag zou willen winnen

En that’s it! De winactie loopt tot 25 mei 2015 22:00 en de winnares zal in de dagen daarna persoonlijk bericht krijgen via haar (in het vakje bij de comments) opgegeven mailadres.

Good luck!

156 thoughts on “Winnen: Calvin Klein Summer!”

 1. Deze geur heb ik in 2008 van mijn vader gekregen toen hij op reis was naar Engeland. Ik was toen pas 8 maar vond hem zo lekker ruiken toen al! Ik heb nu nog steeds de flacon en ruik er soms aan om jeugdherinderingen terug te brengen. Het zou echt super vet zijn als ik hem zou winnen!

  veel liefs,
  Cecile
  Cecile onlangs geplaatst…Weekly pictures #2My Profile

 2. Super leuke winactie! Ik zou het geurtje heel graag winnen want mijn geurtje dat ik nu draag heb ik van mijn ex en doet me aan hem denken, ik kan dus wel een nieuwe gebruiken…haha
  Xx

 3. leuke winactie!

  Het lijkt me super leuk om deze te winnen omdat ik heel weinig parfums heb, en omdat dit een super toevoeging lijkt aan mijn hele kleine collectie. Zo kan ik met een lekker zomergeurtje de zomer ingaan! :)

  Groetjes
  Xx

 4. Ik wil graag mee doen met de winactie want ik ben gek op de geurtjes van Calvin Klein maar heb deze nog niet geprobeerd. En als ik hem zou kunnen winnen scheelt dat toch weer wat centjes, haha.

 5. Ik wil dit geurtje graag winnen omdat ik heel erg houd van de citroen geur en dit al jaren m’n favoriete geur is maar hij een aantal maanden geleden stuk is gevallen omdat ik extreem onhandig ben ☺️. Ik heb nog geen geld om een nieuwe te kopen dus dit lijkt me een geweldige kans :)

  xxx

 6. Het lijkt me een heerlijke geur. Heb ooit een andere ck one summer gekregen van mijn oma en het zou geweldig zijn om deze in huis te hebben.

 7. Hey Sharon! ik zou deze geur graag willen winnen omdat ik al lange tijd opzoek ben naar de perfecte zomergeur! Hij lijkt me superlekker aangezien ik dol ben op calvin klein geuren. Fijne koningsdag morgen!
  x Fien

 8. wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Op Mallorca 3 jaar terug kochten mijn vriend en ik samen deze zomergeur (van dat jaar, dus wel met andere geur) en hij heeft mij daar ten huwelijk gevraagd. Dit doet mij dus denken aan die leuke vakantie!! Ik volg je op instagram en youtube.

 9. Lieve Sharon,

  Deze geur zou ik echt niet willen winnen, echt een vies luchtje.
  Haha grapje natuurlijk, ik was net als jij even sarcastisch;-).
  Deze parfum zou ik natuurlijk megagraag willen winnen. Mijn favoriete parfum van Marc Jacobs, Daisy Dream begint de bodem te bereiken. Dus ik ben wel toe aan een nieuwe geur. Zou echt super zijn als ik hem win!!

  Liefs, Anna

 10. leuke winactie! ik zou het geurtje graag winnen om alvast ‘summer feelings’ te krijgen! het geurtje zou perfect van pas komen in de zomer!
  x Anne

 11. Hee sharon,
  Eerst wou ik even zeggen dat ik vind dat je hele leuke video’s en riviews maakt (of hoe je dat ook schrijft)
  En normaal reageer ik eigenlijk nooit op winactie’s maar deze wil ik heek graag. Omdat ik heel veel van citroen en watermeloen hou en ook van limoen! En ik ga aankomende zomervakantie voor het eerst naar Kroatië en deze geur padt precies bij de mooie heldere zee en het strand. En ik wou nog zoon soort tropische lekkere citrus geur. En ook heb ik nog niet 1 wat duurdere geur in mijn colectie dus deze wil ik erg graag. Maar als ik niet ga ik hem denk ik zelf kopen!:-) maar natuurlijk gun ik hem een ander ook. Veel succes met kiezen sharon ;-) ♡. En kies gewoon waar jij het beste gevoel bij hebt. Xxx kim.

 12. Hee!

  Leuke winactie!!
  Ik zou deze parfum graag willen winnen omdat ik deze parfum op mijn verjaardag kreeg van mijn tante uit Amerika. En daarom vindt ik het een hele bijzondere geur. Want het doet me echt denken aan mijn familie in Amerika, omdat dit de lievelingsgeur is van mijn tante. Zij heeft hem voor me gekocht toen ze in Nederland was.
  En het is natuurlijk ook echt een super lekkere geur voor de zomer! :)

  Xx

 13. Ik doe mee! Ik zou hem graag winnen omdat ik hem vorige maand van mijn oma uit Canada heb gekregen. Hij ruikt zo lekker, helaas is hij toen een week later kapot gevallen! Het is er alleen nooit van gekomen om een nieuwe te kopen.. Ik zou heel graag een nieuwe willen!

  x

 14. Super leuke winactie! Ik zou deze winactie graag willen winnen omdat ik heel benieuwd ben naar de geur, en zoals je hem omschrijft, zal dit je nog meer een zomergevoel geven !

 15. heeeey
  ik ken het geurtje niet maar sowieso ben ik erg fan van Calvin Klein! ik zou dit geurtje aan m’n moeder cadeau doen, ik wil dr graag een keer verrassen met een lekker geurtje, gewoon omdat het me moeder is ik haar eennkeer wil verwennen hahah

  kus

 16. Oh wat leuk! Ik doe zeker mee! Calvin Klein is een geweldig merk en ik ben helemaal weg van de geuren. Nu de zomer eraan zit te komen wil ik wel goed voorbereid zijn met een lekker luchtje. Daarom doe ik zeker mee met deze winactie! Liefs, Melanie

 17. Ik zou dit geurtje graag willen winnen omdat ik hem pas nog tegen kwam in de winkel en het toen een heel lekker geurtje vond maar beetje duur ;) verder denk ik dat die heerlijk is op een lekkere zomerdag!

 18. SUPER LEUKE WINACTIEE!

  Ik wil de parfum graag omdat het mij een heerlijke geur lijkt, en omdat ik nog niet echt een lekkere parfum heb! Je maakt altijd super leuke filmpjes & artikelen!
  Xxx

 19. Ik heb deze geur 2 jaar geleden cadeau gekregen en ik vond hem heerlijk ruiken!
  Vooral omdat ik dol ben op de watermeloen geur, hier kan ik geen genoeg van krijgen.
  Zo heb ik douchegels, bodylotion’s, lippenbalsems etc. met een watermeloen geurtje, ja een ware verzameling. Dit is ook de reden waarom ik dol graag deze parfum zou willen winnen!
  xx Britta

 20. Oehh omg wat een gave actie zeg :) Ik was sowieso al positief over je artikel van CK Eternity, dus ben ook echt heel benieuwd naar deze. Behalve mijn Adidas parfum van 4/5 jaar geleden heb ik nog nooit een ‘echt’ (hiermee bedoel ik een douglas merk, dat soort chique dingen) parfum gekocht of gekregen. Dus dit zou zo’n kers op de taart zijn aangezien ik de eerste officiële dag van de zomervakantie ook echt jarig ben!

  Liefs,
  Didem.
  Didem onlangs geplaatst…Miskopen voorkomen + hoe je ze toch beter maaktMy Profile

 21. Lieve Sharon,

  Ik ben al heel lang op zoek naar een goed en lekker geurtje en kan niks vinden! Dit lijkt me echt een perfect geurtje voor mij! Ik zou het echt super tof vinden als ik het geurtje zou winnen!

  Xx Dilia

 22. Hi sharon,
  Deze winactie zag ik net op je instagram en ik hoop echt dat ik hem win. IK ben al een tijdje op zoek naar een lekkere geur voor in de zomer en ik zou het erg leuk vinden als ik win! Maar ik gun het ook iedereen die het ook wil winnen en aan de andere comments te lezen ben ik niet de enige. Ik vind het zo leuk om alle verhalen van de andere meiden te lezen dus ik gun het iedereen! (voor de gene die wint: heel veel plezier met je lekkere nieuwe geurtje!)
  Groetjes Lieke!

 23. Super leuke win actie!
  Toen ik de foto op Instagram zag heb ik gelijk mijn computer gepakt om mee te doen :)
  Ik zou deze win actie graag willen winnen omdat ik de geur super lekker vind maar voor mij iets te duur is.
  Het lijkt me super om deze zomer die lekkere geur op te hebben!
  Liefs, Jada xx

 24. Ten eerste wat een leuke winactie! Ik wil dit winnen omdat ik ergens deze maanden een YouTube kanaal wil starten en dan wil ik graag dingen gaan reviewen maar ik heb nog niet echt wat dus dit is een heel goed iets om te reviewen! Natuurlijk lijkt mij het luchtje ook gewoon heel lekker! Daarom doe ik mee!
  Xxx Lynn

 25. Ik zou héél graag dit parfum winnen, aangezien ik in parfum-nood zit ;) Elke dag gebruik ik die van m’n moeder en nu wordt ze er toch een beetje gek van… En omdat ik verslaafd ben aan watermeloen en citroen geuren zou het helemaal perfect zijn! X

 26. Wat een leuke winactie! Ik doe mee omdat ik zelf vooral zoete parfums heb en ik voor deze zomer wel zin heb in een frisse geur. Ik hoop dat ik win, fingers crossed!

 27. Ik volg je al op Youtube en Instagram:) Ik zou deze parfum graag willen winnen omdat ik graag een geurtje wil voor zomer 2015 om altijd aan terug te denken:)

 28. Hoi!
  Ik zou het geurtje graag willen winnen, omdat ik eigenlijk geen geurtje heb, al heeel lang niet ahah! Elke maand heb ik een bepaald bedrag dat ik kan besteden en het geld gaat altijd op aan dingen die meer prioriteit hebben helaas ;( Daarom zou ik het wel leuk vinden om het geurtje te winnen hihi Liefs xxx

 29. Yesj! Ik ben één van je ruim 42.000 YT abonnees (Sandra W @ YT) :P en één van de ruim 23.000 op Instagram (@Sandrahpw)

  Waarom ik deze geur zou willen winnen, zal ik je vertellen:
  Calvin Klein – Summer, doet me denken aan de zomer van 2008. Mijn zomer op Mallorca, mijn 6 maanden durende buitenland stage :)
  Want wat een heerlijke tijd was dat! Goeie tijd, goeie herinneringen… Calvin Klein – Summer was namelijk één van de geuren die ik destijds droeg. Ik zie het flesje van toen, nóg staan in mijn badkamertje op mijn hotelkamertje. Volgens mij was het toen oranje/geel? Heb de geur destijds ook helemaal opgebruikt, als ik het goed heb. Later die zomer ben ik helaas (?) :P verliefd geworden op ’n andere fantastische geur, die ik lange tijd daarna nog gedragen heb.. nu niet meer trouwens. Momenteel heb ik helemaal géén signature geur en ben ik zoekende…

  Tijd om weer verliefd te worden op die oude liefde, oude tijden laten herleven.. me fantastisch voelen met ’n échte liefde, vriendlief dus, aan m’n zijde :) en die oude liefde óp m’n lijf (de geur ;) ) hmmm! Summer of ’08 was back then, Roll on Summer ’15 <3

 30. Hee,
  Ik zou deze geur graag willen winnen omdat ik nog op zoek ben naar de ultieme zomerparfum. Dit lijkt me een ontzettend fijne, frisse geur en helemaal geschikt voor deze zomer. Bovendien houd ik ook wel van de wat duurdere parfums en Calvin Klein heeft meer heerlijke geuren dus zal deze mij ook niet tegenvallen! Ik hoop dat ik deze win zodat ik de hele zomer lang van deze geur kan genieten!

  Liefs, Maaike

 31. Hi! Heel tof dat je een winactie plaats, ookal is er heel weinig kans dat ik ga winnen lijkt het mij wel heel tof om mee te doen! Ik zou deze parfum graag willen winnen omdat ik eigenlijk alleen nog maar wintergeurtjes heb, en opzoek ben naar een lekkere zomergeur. xx

 32. Ik doe zeker mee! Ik wil het geurtje graag winnen omdat ik deze zomervakantie niet op vakantie ga en ik toch een beetje zomers gevoel wil krijgen. En het lijkt me ook een super lekkere geur! X

 33. ik doe zekers mee! Ik wil het geurtje winnen omdat ik deze zomervakantie niet op vakantie ga en ik toch een beetje een zomers gevoel wil krijgen. En het lijkt me een geweldig lekker luchtje! X

 34. Ik zou graag de parfum willen winnen,omdat ik helemaal niet veel parfum heb want parfum is erg duur. Mijn moeder heeft er 1 van calvin klein en die ruikt erg lekker daardoor ben ik erg nieuwschierig naar deze geur van calvin klein.

 35. Ik wil dit luchtje heel graag winnen! Mijn andere geurtjes zijn allemaal opgegaan en het lijkt me leuk om eens een nieuwe geur uit te proberen!

 36. wat een leuke winactie met een prachtig uitziend parfum! Ik zou dit parfum willen winnen omdat ik het dan kan reviewen op mijn eigen blog en omdat het zo’n geweldige fles heeft!

 37. Super leuk! Ik doe graag mee. Ik ben nog opzoek naar een nieuw geurtje. En sinds ik calvin klein schoenen heb, lijkt het me leuk om een bijpassend geurtje te hebben. 1 van mn beste vriendinnen noemt mn schoenen onderbroeken, vanwegen justins fotoshoot voor calvin klein, haha. Ik heb het geurtje laats geroken in de winkel, en het rook heerlijk! Vroeger had ik ook dit soort geurtjes, maar het blijft altijd lekker. Dus ik vind deze winactie suuuppeer leuk!

  Heel veel Liefs, Val

  {Valblogin@gmail.com }
  Valérie onlangs geplaatst…Ja, ik wil fotograaf worden |Val #5My Profile

 38. Ontzettend leuk dat we dit parfum kunnen winnen! Ik ben zelf enorm liefhebber van waterige citrusgeuren, dus ik weet zeker dat ik dit parfum heerlijk zal vinden! Vorige zomer had ik ook een favoriete gelijksoortige geur, maar die was limited edition dus niet meer verkrijgbaar. Hij is nu bijna op, er zit nog een klein bodempje in. Deze zou dus zeker een waardige opvolger kunnen zijn! Ik volgde je al op social media. :) liefs!

 39. Hee Sharon,

  Ik ben gek op de geurtjes van calvin Klein, helaas is het best prijzig dus jammer genoeg kan ik niet zomaar een nieuw lekker geurtje kopen, tuurlijk is dit een excuus wat je vaak zal lezen maar Stiekem hoop ik dat je mij er net tussen uit pikt.
  Liefs,

 40. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik nog een echte zomergeur nodig heb. Ik heb alleen zware wintergeuren met musk er in en hele kruidige geuren. Tijd voor een summer geur!

 41. Heey,
  Weer een super leuke winactie! Ik zou graag deze parfum willen winnen om hem mee te neme op vakantie naar Ierland! Als ik de geur dan weer ruik denk ik altijd weer terug aan de vakantie. Zo heb ik geuren die me doen denken aan Oostenrijk en aan Kroatië. Helaas zijn dat wel allemaal budget geuren, ik heb niet van die dure. Zou leuk zijn om er wel een te hebben.

  Kusjes xxx

 42. Wat een leuke winactie.
  Ik ben nog op zoek naar een parfum voor aankomende zomer! Deze lijkt mij daar het ultieme geurtje voor!
  Graag waag ik het erop om te winnen :D!
  Nu duimen maar!
  X

 43. Ik zit morgen mijn laatste examen te leren voor de opleiding apothekersassistent die ik aan het volgen ben. Het zou dus een super leuk cadeau zijn om mij te belonen voor de harde inzet van afgelopen jaar!

  Groetjes
  Stefanie

 44. Hee Sharon!

  Ik wil dit parfum graag winnen omdat ik Summer van de andere Calvin (Calvin Harris) erg leuk vind, en het leuk zou zijn om Summer te luisteren terwijl ik Summer draag. Bovendien lijkt de geur me echt heerlijk!

  X Kiara

 45. SUPPER LEUKE WINACTIEE ALWWEERR !!

  Echt zo leuk dat je zit zo vaak doet voor je fans ♥

  Ik zou hem natuurlijk graag willen winnen omdat mijn tante (die in Rotterdam woont en ik in Limburg) heeft die altijd op als we samen op zomervakantie gaan en ik vind hem zoooo lekker ruiken alleen ik vind hem zelf altijd een beetje te duur dus ik was echt supr blij met deze winactie ♥
  x Imke

 46. Heey, wat een leuke winactie! Ik krijg meteen zin in dr zomer ook als is het nu zo’n verschrikkelijk weer buiten. Maar ik zou hem heel graag winnen omdat mij dit luchtje zo lekker lijkt en perfect voor de zomer! En ja me luchtje is bijna op dus het komt dan er van pas :)

  Liefs Lotte

 47. Ik doe mee! Ik ben gek op de Calvin Klein one geuren, vooral de Red Edition is favoriet! Ben erg benieuwd naar deze geur. De flacon ziet er in ieder geval top uit!

 48. Hey
  Ik vind dit een leuke winactie.
  Ik hou supererg van luchtjes. En ik wil al Superlang een luchtje van ck.
  Maarja waarschijnlijk wkn ik deze winactie ook niet. Dus moet ik maar gaan sparen.

  Verder nog een fijne dag gewenst.

 49. heey, Ik doe zeker mee! super leuke winactie!
  Ben heel benieuwd hoe die ruikt, ik heb eigenlijk nog geen goede luchtjes voor de zomer, ik zou hem graag willen winnen :)
  Ben altijd opzoek naar nieuwe lekkere geurtjes, maar meestal heb ik het geld er niet voor!
  Veel succes met het uitkiezen van de winnaar
  kusjes x

 50. Leuke winactie! Ik zou graag willen winnen omdat ik de parfums van Calvin Klein erg lekker vind ruiken maar ze alleen zo duur zijn :(… helaas!

  Het zou heel tof zijn als ik hem kon winnen omdat ik het dan cadeau kan doen aan mijn moeder! Ze zou hier echt heel erg blij mee zijn!
  Annemae onlangs geplaatst…Thoughts Lately – StageMy Profile

 51. Superleuke winactie. Ik wil graag winnen omdat ik de geuren van Calvin Klein allemaal superlekker vind en ik deze geur ook in de winkel heb geroken en ik vond hem echt heerlijk!
  Julia onlangs geplaatst…WelkomMy Profile

 52. Ik doe met deze actie omdat ik heel graag het geurtje wil winnen. Mn zomergeur van vorig is bijna leeg en dit is de perfecte vervanger! Helaas kan ik het zelf niet veroorloven om deze zelf aan te schaffen :(
  Xx

 53. Wat een gave winactie!
  Ik zou het super vinden om het parfum te winnen.
  Zo kan ik optimaal genieten in de zomer, dus laat de zon maar gauw schijnen.

  Liefs. Mariët

 54. Omg, love deze winactie! Ik zou hem graag willen winnen en aan mijn moeder willen geven. Ze is heel hard bezig met afvallen en steunt mij door en door voor mijn examens. Leuk cadeautje verdient ze wel!! Hopen mam!

  Kusjes Nina <3

 55. Heehoi!,

  Ik volg je al best wel lang op Instagram en youtube (Ik heet Sanjanabadal)
  en ik heb nog niet echt een geurtje op de kleine mini verstuivertjes van de kruitvat na, waar ik overigens wel heel blij mee ben! Het lijkt me leuk om dit flesje te winnen omdat ik nog niet echt een duur parfummetje heb, ik zou graag het verschil willen ervaren tussen een duurder flesje en een goedkoop flesje. Natuurlijk verschilt de geur maar of de goedkopere wat minder lang blijft ruiken?

  groetjes!

 56. Hey sharon,

  Ik zou graag sit geurtje willen hebben zodat ik hem aan mijn lieve mama kan geven het is best een prijzig geurtje en wil mijn mama ook verassen met dit geurtje

  Kus iris

 57. Ik vind alle geurtjes van ck zo lekker!
  Deze heb ik nog niet geprobeerd maar zou ik graag doen!
  leuk voor op mijn cruise deze zomer, daarnaast is mijn oude parfum al een tijdje op en heb ik nog geen goede vervanger kunnen vinden, dus wie weet?
  xoxo Lisa :)

 58. Ik zou deze parfum super graag winnen ;) want ik ben al een tijdje op zoek naar een parfum maar vind ze erg duur :( en deze lijkt me erg leuk! Ik volgde je overal al dus ik doe zeker mee aan deze winactie!! :)

 59. Wauwie wat leuk zeg. Ik ben helemaal fan van de parfums van Calvin Klein. De verpakking van dit parfum is echt zo mooi. Het doet me echt denken aan zon, zee en vakantie. Love it!! Dus ik ben zeker van de partij.

 60. Hi Sharon!

  Ik ben erg toe aan een lekkere zomergeur en deze geur lijkt me perfect daarvoor!
  Ook ben ik 22 mei jarig dus dat zou een super leuk verjaardagscadeautje zijn :)

 61. Ik doe heel graag mee Sharon! Ik heb al heel veel positieve dingen over dit geurtje gelezen en het lijkt mij dan ook echt het perfecte luchtje voor aankomende zomer. Zelf heb ik nog geen luxe geurtjes en daarom zou ik deze enorm graag willen winnen. :)

 62. Wauw! De combinatie limoen, citroen en watermeloen is just perfect! <3 alle 3 de geuren zijn fantastisch, net als dat Calvin Klein ook fantastisch is. In parfumwinkels spuit ik altijd parfum van hun op. Ik heb zelf geen parfum van ze, en hoop door mee te doen er binnenkort toch 1 heb! De zomer komt eraan dus dan is zo'n lekkere geur natuurlijk onmisbaar! <3

 63. i love Calvin Klein, ik ben laatst naar de sample sale van Calvin Klein geweest en oh wat hebben ze daar mooie dingen. op mijn lijstje stonden 4 dingen : een sportbh, onderbroek, parfum en een polo. Alles was er behalve de sportbh en de parfum. Dus dit zou me wel heeeel goed uitkomen. Bovendien heb ik een zwak voor parfum, oh wat houd ik van parfum, dit zou heerlijk zijn voor als ik lekker op het strand in spanje lig over anderhalve maand (:
  Dikke kus,
  Suzie

 64. Wat een leuke winactie!

  laatst ben ik naar de winkel gegaan om hem te kopen er was er nog maar 1, dus ik super blij! Toen ik thuiskwam pakte ik hem natuurlijk meteen uit. Maar wat bleek, blijkbaar was de laatste lek of zoiets want de hele flacon was leeg :( heb mijn geld terug gekregen maar kon er geen nieuwe voor kopen omdat het de laatste was. sindsdien heb ik nog geen tijd meer gehad er een te halen, ik zou er echt super blij mee zijn!

  mvg,

  Sanne

 65. Heeey Sharon,
  ik zag deze mega toffe giveaway en ik dacht hieraan moet ik meedoen! Toen ik het plaatje zag keek ik goed en ik dacht bij mezelf : neej, dit is toch niet HET geurtje! Ik zal bij het begin beginnen. Het was in de zomer van 2010 en ik liep door Miami om HET perfecte geurtje te vinden, ik liep door de straten op zoek naar mijn favoriete geurtje. Toen zag ik een standaard parfum winkeltje en daar ging ik heen, ik rook als allereerst aan dit geurtje : Calvin Klein Summer! Ik was om! 1 keer ruiken was genoeg en ik wist het, dit wordt mijn geurtje! Ik had gelukkig nog geld over gespaard om het te kopen. Nog geen 3 dagen later kwam ik een super leuke jongen tegen waar ik smoorverliefd op werd. Op een gegeven moment werd het tijd voor een date! ik was super blij en besloot mijn nieuwe geurtje op te doen. Toen ik het restaurant in liep en hem zag was het eerste wat hij zei :’Wat ruik je lekker.’ Zo een simpele zin die zoveel met mij deed. En nu 5 jaar later heb ik nog steeds met hem! De reden waarom ik dit geurtje wil hebben is denk ik wel duidelijk. Het doet me denken aan die geweldige tijd in Miami met mijn crush. Iedere keer als ik eraan ruik herinner ik me dat heerlijke moment weer.
  Dit was mijn reden om het geurtje van Calvin Klein super graag weer eens te hebben. :)

  Groetjes van Anahita ;)

 66. Heeey Sharon,
  Toen ik het plaatje zag keek ik goed en ik dacht bij mezelf : neej, dit is toch niet HET geurtje! Ik zal bij het begin beginnen. Het was in de zomer van 2010 en ik liep door Miami om HET perfecte geurtje te vinden, ik liep door de straten op zoek naar mijn favoriete geurtje. Toen zag ik een standaard parfum winkeltje en daar ging ik heen, ik rook als allereerst aan dit geurtje : Calvin Klein Summer! Ik was om! 1 keer ruiken was genoeg en ik wist het, dit wordt mijn geurtje! Ik had gelukkig nog geld over gespaard om het te kopen. Nog geen 3 dagen later kwam ik een super leuke jongen tegen waar ik smoorverliefd op werd. Op een gegeven moment werd het tijd voor een date! ik was super blij en besloot mijn nieuwe geurtje op te doen. Toen ik het restaurant in liep en hem zag was het eerste wat hij zei :’Wat ruik je lekker.’ Zo een simpele zin die zoveel met mij deed. En nu 5 jaar later heb ik nog steeds met hem! De reden waarom ik dit geurtje wil hebben is denk ik wel duidelijk. Het doet me denken aan die geweldige tijd in Miami met mijn crush. Iedere keer als ik eraan ruik herinner ik me dat heerlijke moment weer.
  Dit was mijn reden om het geurtje van Calvin Klein super graag weer eens te hebben. :)

  Groetjes van Anahita ;)

 67. Wat een supertoffe winactie Sharon! Ik zou hem graag willen winnen omdat mijn moeder bijna jarig is en ik hem graag als cadeautje aan haar zou willen geven omdat ze heel veel voor mij betekent :)

 68. Heeii,,
  Wooaaahhhh wat een leuke win actie ;)
  Ik heb vorigjaar van me (ex)vriendje een luchtje gekregen maar het is nu een maand uit en steeds wanneer ik aan dat luchtje ruik, moet ik steeds aan hem denken maar ik heb geen ander luchtje dus dan moet ik hem wel gebruiken…
  xoxo Mila

 69. Heeyy,
  Bijna iedereen zegt hetzelfde maar voor mij is het ook zo,
  Ik zoek nog een lekker zomergeurtje en ik zou het echt heel leuk vinden om het te winnen :)
  Xxsandra

  1. ik zou graag mee willen doen omdat ik heel veel winterse geurtjes heb, calvin klein volgens een suuper lekker merk is en ik graag nog een zomergeurtje zou willen…en deze lijkt me heerlijk!

   fingers crossed

 70. Super leuke winactie, Ik ben echt al heeeeeeeelll lang op zoek naar mijn ultieme zomergeur, en ik denk dat ik hem heb gevonden ;) Ik heb al meerdere positive reacties erover gehoord en toen ik deze winactie zag sprong ik bijna een gat in de lucht! (haha lucht, geurtje FUN) Ik zou echt super blij zijn als ik win, wie ook niet hihi.

 71. Hee leuke Sharon! Wat een toffe winactie! Ik ben al tijdje geabbonneerd op je kanaal en volg je op insta en ik vind je echt super. Lijkt me kei leuk om dit geurtje te winnen, ik houd van geurtjes en ben op zoek naar een lekkere nieuwe geur voor de zomer want mijn andere geurtjes zijn bijna op :( en zo vrel geld heb ik niet helaas. Dus zou ik deze graag winnen. Maar kies iemand uit waarvan jij denkt dat wordt dé nieuwe eigenaar van dit geurtje, ik gun hem iedereen van harte!

 72. Wat een leuke win actie! Ik zou dit super fijne geurtje heel graag willen winnen. Ik hou van lekkere frisse luchtjes, helemaal nu het weer zomer wordt. Jammer genoeg zijn ze altijd zo duur en koop ik niet vaak een nieuw luchtje. Maar deze zou heel goed tussen mijn kleine collectie passen.

 73. Ja graag! Ik zou deze willen winnen omdat ik ooit een geurtje met watermeloen heb gehad en die was echt goddelijk! Verder zijn geurtje natuurlijk luxe die ik mezelf niet zomaar geef. Ik heb het artikel geliked, en volg je al overal.

 74. Hee Sharon,
  Ik zou heel graag dit parfum willen winnen. Ik heb deze 3jaar gelden van mijn oma gekregen. Zij is inmiddels overleden. Als ik de geur ruik doet dat mij altijd aan haar denken. Ik zou het heel erg leuk vinden om hem te winnen.
  Groetjes Zoë

 75. Dit parfum zou ik heel graag willen winnen zodat ik deze geur tijdens mijn vakantie naar Mallorca kan dragen!
  Na de vakantie kan ik, als ik deze geur weer draag, terug denken aan deze vakantie! De geur lijkt me heerlijk fris…

  ☀️☀️☀️

 76. Ik volg je op Youtube en Instagram, wat een gave winactie! Deze parfum zou perfect zijn voor mij omdat ik echt een nieuwe lekkere geur nodig heb voor de zomer, maar ik echt moet sparen dus eigenlijk helemaal geen geld heb voor een lekker nieuw geurtje.. Ik heb namelijk veel kruidige (meer najaars) geuren en wil er graag een fris, zomers geurtje bij!

 77. Hoii Sharon!

  Ik doe ook even mee aan deze winactie met de hoop dat ik eerdags ook met dit lekkere luchtje op mag lopen!
  Ik zou graag dit luchtje willen hebben omdat ik meestal goedkopere luchtjes heb die snel vervagen wat bij duurdere luchtjes niet zo is en zou graag deze willen proberen!

  Kus,
  Laura.

 78. Hoi Sharon!

  Wat heb je toch altijd leuke blogposts en video’s! Geniet ervan om naar te kijken!
  Dit luchtje lijkt me lekker! Fris voor de zomer, zo ziet hij er tenminste uit! Lijkt me super om het te winnen!

  Liefs Merel

 79. Heeeei !

  Wauw wat een super leuke winactie , natuurlijk doe ik mee!
  Geabonneerd was ik al, ik volgde je ook allang op instagram!
  Ik geniet altijd van alles wat je doet, je laat ons zo leuk mee kijken in je leven!
  Fijne avond & suuuper veel plezier op de beautyglossparty , ik ga zelf Zondag !

  Liefs , Sharon (<hahaha)

 80. Hi, Sharon!

  Ik weet nog dat ik op YouTube zat te zoeken naar een tutorial met bruine smokey eyes en dat ik toen op jouw kanaal terechtkwam. Dat is alweer een hele tijd geleden en sindsdien heb ik je blog en filmpjes gevolgd, super leuk! Dit is de eerste keer dat ik mee doe met een winactie en ik zou graag willen winnen, omdat ik nog niet eerder een geurtje van Calvin klein heb gehad, terwijl ik deze wel erg lekker vind!

  Lots of love, Moska

 81. Wat eeb leuke winactie! Ik zou deze geur graag willen winnen omdat mijn vriendin in een lastige situatie zit en hiermee wil ik haar opvrolijken. Zo kan ze elke keer als ze de geur ruikt aan iets leuks terug denken.

 82. Hi Sharon,
  Super toffe winactie weer!
  Ik zou graag mee willen doen, heel simpel gewoon omdat ik dit een onwijs lekkere geur vind.
  Heerlijk voor op vakantie.

  Liefs,
  Céline

 83. Wat een superleuke winactie is dit! ik hoop heel graag dat ik win omdat het het mooiste verjaardagscadeau ooit zou zijn :) & ik wil ook graag een parfum maar ze zijn allemaal zo duur :(
  ik hoop dat ik win

  veel liefs

 84. heeyy Sharon,
  Ik volg je sinds kort op instagram en vind je feed echt geweldig, toen ging ik naar je youtube kanaal en die vind ik ook fantastisch en nu kijk ik op je blog en die vind ik ook helemaal leuk!! heel leuk ook hoe je alles bewerkt en filmt!! ik zou dit luchtje heel graag willen omdat het me leuk lijkt om weer eens iets nieuws uit te proberen en hij ziet er sowieso al heel leuk uit laat staan hoe die zal ruiken ;) ik ben er heel erg benieuwt naar en zou het geweldig leuk vinden om te winnen!! liefs Noa
  ps: ga zo door met alles echt superleuk en geweldig!! xx

 85. Hoi Sharon! Ik zou hem super graag willen hebben om 1 simpele gewone reden, om in deze aankommende zomer gewoon heerlijk te ruiken als ik op vakantie ben, of gewoon thuis! En natuurlijk zou ik hem dan nu ook al gaan dragen omin de zomer stemming te komen, met bijvoorbeeld het prachtige mooie weer wat al is geweest en misschien nog meer komt! Veel liefs

 86. Hee sharon!

  Wat een leuke winactie weer! Ik voldeed al aaan de eerste twee eisen dus nu is de winactie helemaal simpel haha! Deze geur lijkt me echt helemaal super! Ik ga over 6 Weken goedkoop naar Kos (dankzij jouw tips voor budget vliegen ooit :p) dus deze zomergeur zou dan super van pas komen hihi! Liefsss Jossnne

 87. Leeuk leuk! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op insta en op Facebook :) Ik zou hem graag willen winnen omdat ik op vakantie na naar Spanje en dit parfum echt perfect is voor de warme zomerdagen daar! xx

 88. Superleuk!
  Je filmpjes zijn echt geweldig !

  Ik doe heeel graag mee omdat:

  1: Ik vind parfum heerlijk!

  2: Als ik win heb ik een nieuwe revieuw voor op mijn blog !

  3: Het is een heerlijk gevoel om frisjes parfum op te hebben.

  Liefs xx Jessica Berkers ( tot op de dygt!()

 89. Aah wat toevallig! Ik heb al een paar reviews over dit geurtje gelezen en ik was al van plan om hem zelf te gaan kopen maar het zou natuurlijk echt super zijn als ik hem zou winnen! :D

 90. Dit lijkt mij een super lekker geurtje! Ik ben dol op watermeloen! Ik zou hem dolgraag zelf in de winkel gaan kopen maar helaas kan dit vanwege mijn blessure niet.. Ik zou dit luchtje dus graag willen winnen!
  Liefs Kirsten

 91. Wat een gave actie! ik heb al zo veel goede reacties gehad op deze parfum, maar m zelf kopen zit er nu even niet in. Mijn eigen telefoon is eergisteren gesneuveld dus ik heb nu even een leentoestel tot dat ik t geld voor een nieuwe bij elkaar heb gesprokkeld. Een nieuwe parfum kopen kan er dus even niet vanaf hihi. Deze geur sluit helemaal aan bij mijn zomergevoel.
  Liefs.

 92. Ik zou dit geurtje echt heel graag winnen, ik ben namelijk al heel lang op zoek naar een nieuw geurtje voor de zomer, en ik was al van plan deze te gaan kopen, maar aangezien ik niet heel rijk ben zou het heel fijn zijn als ik dit geurtje zou winnen!

 93. Wat gaaaaafff!! Ik zou het zo graag willen!! Ik volg je op YouTube en op je blog en vind je heel erg leuk!! Ik doe meeeee!
  Liefs Victoria xxx

 94. Ik ben echt super benieuwd naar dit geurtje! Ik heb alleen nog maar zwaardere geuren dus zo een luchtig zomers geurtje kan ik zeker gebruiken! Kusjes xxx

 95. Heyy! Ik doe mee! Ik zou het parfum graag willen winnen, omdat wij daar niet genoeg geld voor hebben. Ik heb helaas geen Instagram, maar ik volg je wel op twitter! Ik hoop dat ik nu nog wel kans maak om te winnen, omdat je vaak bij winacties mensen moet volgen op insta en ik heb geen insta, maar ik duim dat ik win!

 96. Hay Sharon,

  Ik zou deze geur graag willen winnen omdat mijn vriendin deze geur heel graag wil. Het lijkt me super tof om haar met deze geur te kunnen verassen en ook nog te kunnen zeggen dat ik hem voor haar heb gewonnen!! :)
  Liefs, xx

 97. Citroen, limoen en watermeloen klinkt heel erg goed! Ik ben echt toe aan een heerlijke nieuwe zomergeur! Laat de SUMMER met Calvin Klein maar komen :D
  Ik volg je op instagram (riann2011) en ben natuurlijk geabonneerd op je youtube kanaal (Rianne) xx

 98. Hee Sharon, ik zou graag deze parfum willen winnen, want ik ben erg benieuwd naar de geur. Ik denk dat het een lekkere geur voor in de zomer is! Ik vind het heel erg leuk dat je winacties houd! Liefs x

 99. Hee Sharon!
  Wat een onwijs gave site heb je, het effect wat jij gebruikt op je foto’s zijn heel gaaf! Zelf gebruik ik ook ongeveer zo’n effect op mijn Instagram account (xnnaoomi).
  Waarom ik deze parfum van CK graag zou willen winnen? Ik ben al jaren op zoek naar mijn ‘signaturen’ geurtje, maar ik ben hem nog niet tegengekomen. Wat ik wel weet is dat ik van een zoet geurtje hou, en ondanks ik zie dat je dit geurtje kunt winnen leek me dit een uitstekende kans om mee te doen!

  Ook ben ik net begonnen met een Youtube-kanaal (Naomi Smit: https://www.youtube.com/channel/UC4iS4TdChOlfntGiidE_KbA) , het is nog heel pril en klein, maar ik hoop er in te groeien.
  Dus als ik dit geurtje zou winnen, zou ik jou gelijk taggen en noemen in mijn video waarin ik laat zien dat ik de wijactie van ‘ Looks by Sharon ‘ heb gewonnen.

  xoxo Naomi

 100. Hey!
  Ik zou deze parfum echt heeel graag willen winnen, ik ben al meerdere keren terug gegaan naar de Ici Paris maar ik heb momenteel echt niet goed genoeg geld. Maar hij ruikt zoooo lekker fris en zomers!

  Groetjes, Margriet Mes

 101. Geuren laten mij een herinnering echt opnieuw beleven. Bijvoorbeeld dat je op een marktje loopt in Frankrijk en de geur van vers fruit je neus bereikt (waar ik sowieso al intens gelukkig van word hihi). De lucht is strakblauw en je kijkt even om je heen. Mensen lachen en de zon weerspiegelt in je zonnebril. Een heerlijk gevoel! Later ruik je op een willekeurige plek weer die geur van vers fruit en waan je je weer helemaal in de herinnering dat je op die markt loopt in Frankrijk. Het lijkt me geweldig om dat deze zomer te beleven met een luxe geur die ik van mijn favo beautyblogger heb gekregen! Dan kan ik, als de bomen buiten weer bedekt zijn met aan laagje sneeuw en ik lekker binnen onder een dekentje op de bank zit te chillen die geur erbij pakken en weer even teruggaan naar die fantastische zomer!

  X Jikki

  p.s. Ik hoop dat iedereen, ook zonder de geur, een fantastische zomer heeft!

 102. Oahh ik zou dit parfum echt heel graag willen winnen! Ik heb op dit moment nog geen echte zomergeur in mijn bezit, maar ik wil er wel heel graag een hebben! Ik had al gelezen over deze van Calvin Klein, en hij lijkt me erg lekker! Helaas is mijn geld een beetje op aan het raken, dus zelf kopen zit er voorlopig even niet in.
  Ik volg je al een hele tijd op instagram (nikkidriessen) en ik ben ook al lang geabboneerd op je YouTube kanaal (Nikki Driessen).

  Liefs

 103. wow, ook deze winactie komt super goed uit want me moeder is namelijk bijna jarig en het is zo toevallig want me moeder zei nog tegen mij in de winkel dit luchtje ruikt lekker dus ik zo wel super graag willen winnen!x

 104. Om een lang verhaal kort te maken: JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA ! Ik wordt helemaal enthousiast van deze geur, let the summer begin! (brittvhxx op instagram en mijn voor en achternaam als YouTube naam!)

 105. Ik ben zelfs een fan van CK parfums. Ik koop regelmatig parfum van CK maar ik zou heel blij zijn als ik zou winnen. Groetjes.

 106. Aaah, deze lijkt me zo lekker! Ik vind het altijd fijn om één geur te hebben in de zomer. Die geur is dan toch een beetje kenmerkend aan je zomer, dus alle herrineringen komen weer boven als je aan de flacon ruikt, just loveeeee. Ik hoop dat ik hem win :) XO

 107. Het lijkt me een heerlijk geurtje !
  elke keer als ik in de kruitvat of Da sta test ik hem weer op mezelf ;)
  ik heb alleen een beetje weinig geld als puber (de struggles die bijna iedereen heeft)
  Dus het lijkt me super tof om te winnen

  btw je bent tof ga zo door ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge