fashion Review

Zalando shopping

I admit it, ik heb me goed vergist in Zalando. De welbekende webshop heeft namelijk ontzettend leuke kleding in het assortiment staan! Toen ik een mailtje kreeg van Zalando of ik open zou staan voor een review vond ik dat een hartstikke leuk idee. Het duurde dus ook niet lang voordat ik een paar leuke producten had besteld. Zijn jullie benieuwd naar mijn pakketje? Kijk dan snel mee :)

zalando pakketje

Tada! Ik ging voor een nude-achtig blousje met een apart kraagje, een simpele zwarte trui en een heerlijk ruikende geurkaars (ik ben een beetje verslaafd aan geurkaarsen tegenwoordig, begint het op te vallen?)

blousje zalando

Ik ben het meest blij met het blousje! Hij is wat langer (enorm handig als je 1.80+ bent) en het kraagje is gewoon echt gorgeous. Ik ging trouwens met opzet alleen voor producten van Zalando zelf omdat ik ontzettend benieuwd was naar de kwaliteit. Nou, dat zit wel goed ;-) Ik ben erg tevreden over beide kledingstukken en ik zou er zo weer iets bestellen. Een groot voordeel is ook dat niet iedereen met hetzelfde shirt zal rondlopen aangezien het toch iets moeilijker verkrijgbaar is dan H&M.

kaarsen

En natuurlijk de geweldige geurkaars! Ik heb hem naast mijn Ikea geurkaars gezet zodat je een beetje een idee krijgt van de grootte. Deze kaars ruikt echt goddelijk, namelijk naar chocolade truffels. Echt, ik kan hem aan iedereen aanraden haha! Hij ziet er ook heel stijlvol uit en ik vind hem dus ook een stuk mooier dan die van Ikea. Zalando heeft trouwens nog veel meer leuke home-spulletjes voor weinig geld, zeker even een bezoekje waard!
zalando
Hierboven zie je hoe mijn picks er op de webshop uitzien. Ik moet zeggen dat ze vrijwel identiek zijn aan de plaatjes! De zwarte trui heb ik trouwens zelf niet op de foto gezet aangezien ik 1. hem te saai vond 2. het onmogelijk is om zwarte truien fatsoenlijk te fotograferen haha.

De dingen die ik uitkoos waren trouwens heel erg betaalbaar. Het blousje staat nu in de sale voor maar €23,95, de geurkaars kost €8,95 en de zwarte trui kost ook maar €19,99. Het blousje komt in ieder geval snel voorbij in een outfit of the day (ja echt, ik ga mezelf er toch maar eens aan wagen..) dus stay tuned!

10 thoughts on “Zalando shopping”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge