Inrichting lifestyle

Zit je dan, met je huis in Amsterdam Zuid

Jongens, soms begrijp ik er helemaal niets meer van. Na drie fantastische weken in Amsterdam zat ik met mijn hoofd alweer bijna in het niet-zo-bruisende brabant toen er ineens een betaalbaar (!!) appartement in Amsterdam op mijn facebook tijdlijn verscheen. Zoals jullie weten huur ik nu een appartement voor een maandje van een stel dat voor een maand door Afrika reist en moet ik er over een weekje alweer uit. Ik had het al opgegeven voordat ik een mailtje stuurde maar tot mijn grote verbazing mocht ik komen kijken en kreeg ik drie dagen geleden een mail waarin stond dat ik het paleis mocht huren. Want ja, een paleis is het absoluut. Wit, licht, prachtige houten vloer, moderne badkamer, grote ramen en om het af te maken ook nog eens in een van de leukste straten van Amsterdam. Ik. begrijp. niet. Mijn karma is toch echt beter in orde dan ik in eerste instantie dacht.

foto

Want ja, ik ben verliefd geworden op deze stad. De mensen, de kleding, de sfeer, de uitgaansgelegenheden, de terrassen die altijd volzitten en de grachten die ’s avonds zo prachtig schitteren door alle stadslichtjes. Iedere dag is anders en binnen 5 minuten op locatie zijn van een event voor mijn blog is natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid. Ik heb het zo ongelofelijk naar m’n zin hier.

Vanzelfsprekend volgt er nu dus een week waarin ik als een malle op zoek ga naar passende meubels, kleedjes, kaarsen, fotolijstjes en ga zo maar door. Eigenlijk wat ik het liefste doe dus maar nu voor een echt goed doel, mijn eigen plekje in Amsterdam! Ik heb alvast een moodboard samengesteld waar ik me de komende dagen aan ga houden wanneer ik de nodige inkopen ga doen maar ga jullie natuurlijk constant op de hoogte houden van updates. Ik heb er zoveel zin in! Helemaal nu het weer wat beter begint te worden en de terrasjes al vol beginnen te raken met mensen met zonnebrillen. So. Excited.

Zijn jullie al klaar voor een heleboel Amsterdam updates?

41 thoughts on “Zit je dan, met je huis in Amsterdam Zuid”

 1. Wauw supertof!! Wat fijn dat je iets nieuws hebt gevonden zeg, enorm jaloers! Ik zou vanaf september ook graag in Amsterdam gaan wonen ivm stage, hopelijk heb ik straks ook zo’n geluk haha

 2. Hoi Sharon!
  Wauw, wat klinkt jou verhaal perfect!
  Vandaar dat ik ook wel moest reageren. Wat fijn om te horen dat je zo snel nog zo iets leuks hebt kunnen vinden! Soms komt geluk inderdaad precies op het juiste moment om de hoek kijken..
  Ik ga na de zomervakantie stage lopen in Amsterdam en moet dan, net als jij, daar een plekje voor mezelf zien te vinden. Ik ben al wat rond aan het snuffelen naar leuke buurten, prijzen inschatten etc. Maar als brabander die maar een paar keer per jaar naar Amsterdam gaat is dit toch nog knap lastig! Heb jij misschien tips? Ken je leuke plekken of websites? Zoek je misschien nog een buurvrouw, haha!

  Ik hoop heel erg dat je me kan helpen!
  Veel plezier met het inrichten van je stulpje,
  Kus, Floor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge