Waarom we allemaal Temptation Island kijken

temptation island

Temptation Island, ik ben er gek op. Iedere donderdagavond kijken er weer een half miljoen mensen naar dit programma en ik ga je vandaag precies uitleggen waarom. Let’s go!

1. Even serieus, als hier iets anders had gestaan dan leedvermaak had ik mezelf niet meer serieus kunnen nemen. Het is soms (stiekem, want niet lief) gewoon heel vermakelijk om mensen fouten te zien maken waarvan ze voorheen heel zeker waren dat ze die niet zouden maken.

2. We leren dat er een heel groot aanbod is aan bikini’s. Soms veel stof, soms wat minder.

3. Alle fans van Ashley uit Ex On The Beach (here here!) krijgen een gratis tweede ronde drama op de buis. Man wat heb ik die uitspraken en blonde extensions gemist.

4. De haren van Ken. Mogen die een eigen show? Dankjewel.

5. We kunnen ons heel gelukkig prijzen dat deze keer iemand anders de fout maakt om voor Alex (of een ander omhulsel van deze wandelende ramp) te gaan en dat we de situatie een keer van een afstand kunnen bekijken in plaats van huilend in bed. Aflevering zes nog niet gezien? Be prepared.

6. Prachtige uitspraken als “Rood bloed poept goed” hadden we zonder dit prachtige programma misschien wel nooit te horen gekregen.

7. Omdat we Jolien zo’n schatje vinden en hopen dat het hele verhaal alsnog als een sprookje eindigt. Zonder Saartje die roet in het eten gooit dus.

7b: En tegelijkertijd hopen dat Jolien er met Lisa vandoor gaat en de bijpassende heren dus allebei zonder partner zitten. PLOT TWIST!

8. Soms voelt het ook een beetje als de moderne versie van de Hunger Games. “NEE NIELS DOE HET NIET!”. Heerlijk even tegen de TV schreeuwen op de donderdagavond. Wat een strijd.

9. Het is zo heerlijk herkenbaar allemaal. Waar we normaal met verwondering naar vulgaire Britten kijken kunnen we deze mensen ook gewoon tegenkomen in de plaatselijke kroeg.

10. Omdat we graag bevestiging willen hebben dat alle mannen sukkels zijn (maar toch stiekem hopen dat er een fatsoenlijke tussen zit).

En, kan jij je een beetje vinden in de genoemde punten?
Op naar de nieuwe aflevering!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

7 Comments

 1. Malou | Blonde Blossom

  Je zult het niet geloven, maar ik heb mij tot nu toe niet gewaagd aan Temptation Island. Ik ga dan bang worden dat mijn vriend hetzelfde zou doen, stom hè, haha! Ik weet dat hij het nooit zal doen (oké dat zeggen zij ook), dus nu kan ik wel gaan kijken. Het kapsel van Ken, ik ben benieuwd! Malou x

 2. Suzanne

  Ja ashley!! Ik ben ook groot fan haha.

 3. Marieke | Bluebell Forest

  Hahah ja het is allemaal best herkenbaar… Dit is echt zo’n typisch programma dat eigenlijk verschrikkelijk slecht is maar gewoon heerlijk om te kijken. Vooral als je moe bent en even nergens over na wilt denken ;)

 4. Anna

  Hahaha de haren van ken ja, ik ben ook verliefd!

 5. Mieke | mieksmind

  Ik vind het echt geweldig! Elke week voor de tv hilarisch…echt groot leedvermaak! op twitter zitten we al standaard klaar met een aantal om te tweeten over de aflevering. Ik kijk nu al uit naar donderdag haha

  1. Sharon

   hahaha heerlijk he <3 luv temptation island!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.