Ontspanning

Waarom we allemaal Temptation Island kijken

Gerelateerde berichten

7 Reacties

 1. Malou | Blonde Blossom

  Je zult het niet geloven, maar ik heb mij tot nu toe niet gewaagd aan Temptation Island. Ik ga dan bang worden dat mijn vriend hetzelfde zou doen, stom hè, haha! Ik weet dat hij het nooit zal doen (oké dat zeggen zij ook), dus nu kan ik wel gaan kijken. Het kapsel van Ken, ik ben benieuwd! Malou x

 2. Suzanne

  Ja ashley!! Ik ben ook groot fan haha.

 3. Marieke | Bluebell Forest

  Hahah ja het is allemaal best herkenbaar… Dit is echt zo’n typisch programma dat eigenlijk verschrikkelijk slecht is maar gewoon heerlijk om te kijken. Vooral als je moe bent en even nergens over na wilt denken ;)

 4. Anna

  Hahaha de haren van ken ja, ik ben ook verliefd!

 5. Mieke | mieksmind

  Ik vind het echt geweldig! Elke week voor de tv hilarisch…echt groot leedvermaak! op twitter zitten we al standaard klaar met een aantal om te tweeten over de aflevering. Ik kijk nu al uit naar donderdag haha

  1. Sharon

   hahaha heerlijk he <3 luv temptation island!

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.