10 things on saturday

Persoonlijk

10things

Hi ladies! Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe rubriek. Ik zocht naar een rubriek waarmee ik wat meer persoonlijker kon zijn maar wat niet zo standaard is als een instagram-diary. Nu doe ik die ook nog wel geregeld hoor, het lijkt me alleen leuk om iedere week een paar feitjes/gedachtes te delen met jullie waarvan ik weet dat veel van jullie ze nog niet weten. Natuurlijk zullen er ook af en toe wat dingen voorbij komen die je al weet maar niet iedereen volgt natuurlijk al mijn kanalen. Zo deel ik soms dingen op mijn blog die ik niet deel op mijn youtube-kanaal en andersom. Ik ben van plan dit iedere zaterdag te gaan doen zodat jullie over een jaar precies weten wie ik nu eigenlijk ben. Are u ready? Let’s get started!

#1 Lengte
Laat ik hier maar meteen mee beginnen want mijn lengte lijkt wel het grootste mysterie van mijn blog te zijn. Ik laat heel vaak vallen dat ik lang ben maar veel van jullie willen nu natuurlijk graag weten hoe lang ik dan precies ben. Het antwoord is 1.84. Ja, echt waar! Mocht je dus een keer naar me op zoek zijn: kijk gewoon wie er boven de menigte uitsteekt.. that should be me. Ik vind het trouwens helemaal niet vervelend om zo lang te zijn, je valt lekker op ;-)

#2 Gossip Girl
Ik ben weer ‘begonnen’ met het kijken van Gossip Girl! Ik ben een jaar of twee terug afgehaakt tijdens seizoen 3 maar bij gebrek aan beter ben ik twee weken geleden weer begonnen. Ik zit inmiddels alweer bij seizoen 5 en wil er nu juist niet aan denken dat het ooit eindigt. En ik ben natuurlijk nog steeds smoorverliefd op Blake Lively. En een beetje op Chuck Bass.

#3 Koffie
Jullie gaan dit echt belachelijk vinden maar ik vertel het toch. De laatste maanden merkte ik dat ik me een beetje lusteloos begon te voelen. Geen energie, snel moe en gewoon een beetje slapjes. Bloedprikken leverde niets op en ook een verandering van eetpatroon hielp niet. Als grap ben ik de dag maar eens een keer begonnen met een kop koffie (ik drink thuis eigenlijk nooit koffie en vind het ‘s ochtends al helemaal niet lekker, geef mij maar een koud glas sinaasappelsap of iets in die richting) en hoe belachelijk ik het zelf ook vond klinken, ik ben de hele dag een stuk productiever geweest. Ik vond het altijd maar een beetje overdreven dat “caffeïne geeft je meer energie” maar ik begin de dag dus voortaan met een kop koffie. Wel mijn eigen Wiener Melange koffie natuurlijk, wat er uit het apparaat van mijn ouders komt zou ik persoonlijk vergelijken met modder.

#4 DIY
Ik ben weer lekker bezig met DIY projectjes! Stoelen wit maken, lijsten invullen.. ik liet al het een en ander voorbij komen op Instagram maar ik ben nog lang niet klaar. Een verslaving lijkt het wel. Iemand nog tips voor een leuke kringloop in Brabant?

#5 Verkleinwoorden
Ik heb een enorme hekel aan sommige verkleinwoorden, eigenlijk vooral bij eten. Soms ontkom ik er niet aan (bij nagellakjes bijvoorbeeld, nagellakken klinkt helaas nog erger) maar bij kopje koffie of een glaasje water krijg ik echt de kriebels. Geef mij maar gewoon een glas water en een grote kop koffie.

#6 Enigst kind
Ik ben opgegroeid zonder broer of zus! En nee, dat mis ik niet. Ik weet tenslotte ook niet hoe het zou zijn met meerdere gezinsleden. Ik vind het eigenlijk wel leuk zo, het ‘drie musketiers’ gevoel thuis!

#7 Make-up of kleding
Hoewel ik beauty nog steeds geweldig vind en dat nog jaren zo zal blijven zit ik op dit moment een beetje in een kledingfase. Een beetje zo’n buy-all-the-clothes periode. Op dit moment zwaar op zoek naar een perfecte babyblauwe jas en zwarte boots.

#8 Sarcasm
Ik ben ongelooflijk sarcastisch. Niet omdat ik negatief wil zijn, ik ben juist heel positief ingesteld, maar het gaat gewoon vanzelf. Ik kan ook intens genieten van sarcastische humor op tv. Er is echt niets beter dan dan.

#9 Pasta
Ik ben echt enorm gek op pasta. Je mag me daar echt ‘s nachts voor wakker maken. Sushi is ook een grote hobby maar daar ga ik al snel teveel van eten. Komt natuurlijk ook door het hele ‘all you can eat’ concept maar toch. Pasta is the big winner here.

#10 Plannen
Ik zou echt willen dat ik beter zou kunnen plannen. Wat ik ook doe, een tikje chaotisch zal ik altijd blijven. Gelukkig blijken chaotische mensen ook het meest creatief te zijn dus daar moet ik dan maar aan blijven denken. Oh well!

En dat was hem alweer voor vandaag! Zouden jullie dit soort artikelen vaker willen zien? En wat is iets wat veel mensen eigenlijk niet over JOU weten?

35 thoughts on “10 things on saturday”

 1. Hey, ik ben 13 en al bijna 1.80. Je maakt me best onzeker over hoe je over je lengte praat.. Die van jou valt heel erg mee! Ikdacht dat je 1.90 zou zijn ofzo..

 2. Ik vind jou echt een geweldige beautyblogger! En over lang zijn gesproken, ik ben zelf 1.85 m dus ik weet precies hoe het is om altijd overal bovenuit te steken hahahaha :) xx

 3. Leuk om te lezen dat jij ook lang bent! Ik ben 1.85 en vind het vaak heel vervelend. Je valt altijd op en het lijkt mij soms wel even lekker om te verdwijnen in de menigte haha:) leuk artikel!

 4. Wat een ontzettend leuk soort artikel! Ik herken mezelf wel in veel dingen: sushi en pasta kan je mij ook voor wakker maken en ik zou ook wel heel graag willen dat ik beter was in plannen. Gelukkig ben jij wel blij met het zijn van enigst kind. Ik had toch wel liever een broer(tje) of zus(je) gehad!

 5. Wat is dit leuk om te lezen…..Wat ideaal dat je met koffie op, lekker aan je dag kunt beginnen, niets is zo ellendig om maar niet op gang te kunnen komen. Ik ben benieuwd wat voor een DIY projecten je aan het doen bent, vind dat altijd erg leuk om te zien. Leuk dat dit een wekelijkse rubriek word :-)

 6. Wat een leuk artikel! Toen ik over de perfecte baby blauwe jas las moest ik denken aan Willemijn van LiveLifeGorgeous, volgens mij heeft die kortgeleden een hele mooie gescoord bij Only (als ik het niet verkeerd heb, vergeef me haha). Hopelijk is dat eentje in de goede richting of the one?

  Liefs!

 7. Leuk artikel,
  Ik ben best goed in plannen en misschien is het een goed idee om gewoon een boekje te kopen bij bijvoorbeeld de hema en voor elke dag dan een to-do lijstje te maken. Dat helpt bij mij heel goed en zo weet je precies wat je elke dag moet doen. Dit boekje neem je dan overal mee naar toe en als je dan even niks te doen hebt, kijk je in je boekje en zoek je iets wat je op dat moment kan doen! Ik hoop dat je er iets aan hebt!!
  Liefss Nanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.