winactie

Giveaway time!

Merry christmas ladies! Ik ging mijn kerst in met een wel erg mooie verassing, ik heb namelijk de 15.000 abonnees op mijn youtube-kanaal bereikt! Speciaal voor deze gelegenheid heb ik een winactie geregeld, je kunt namelijk een tegoedbon van 50 euro winnen bij comegetfashion! Ook heb ik nog wat andere nieuwtjes voor jullie maar dat hoor je allemaal in onderstaande video :) Veel kijkplezier!


Wat je dus moet doen om kans te maken:

– Geabonneerd zijn op mijn youtube-kanaal, dit kan hier
– De facebookpagina van comegetfashion like-en
– Een comment achterlaten (hier of op de video) dat je meedoet!

Veel succes allemaal en natuurlijk nog een hele fijne kerst toegewenst!

Liefs,
Sharon

133 thoughts on “Giveaway time!”

 1. Hi Sharon
  Ik doe mee! Ik heb echt nieuwe kleren nodig dus z’n kaart is geweldig
  Natuurlijk gefeliciteerd! Ik vind het echt super tof voor je!
  Xxx Sabine
  Ps: merry christmas everbody

 2. Hey Sharon, ten eerste van harte gefeliciteerd met de 15000 abonnees! Echt heel leuk voor je en hopelijk krijg je nog veel meer abonnees want dat verdien je echt!
  Ik doe mee met deze toffe giveaway, want ik vind comegetfashion mooie kleding en schoenen hebben. Op je YouTube account was ik al geabonneerd en heb de comegetfashion pagina net geliked!

  Bedankt voor deze kans :D <3

  Liefs,

  Suzanne

 3. Hoi Sharon.

  Als eerste heel erg gefeliciteerd met je 15.000 abonnees. Ik vind het heel gaaf dat je zo’n leuke win actie doet!!!!!
  Ik volg je echt al heel lang en vond je filmpjes echt geweldig je komt altijd heel spontaan daar hou ik echt van want je hebt van die beautygurus en die zijn echt super saai en sirieus! Hahahhaha
  Ik zou heel graag willen winnen maar ja iedereen wil wel winnen…..
  Maar als ik win kan je me bereiken op mijn instagram want daar zit ik het meeste op: heyitssandyx

  In ieder geval een hele fijne kerst en een gelukkig en ge zong nieuwjaar!!!!
  Xxxxx Sandy

 4. Super leuke winactie!! Ik doe mee!! Ik ben al heel lang op je geabonneerd! Ik heb de facebookpagina van comegetfashion geliked! Ik denk dat ik er heel veel sieraden voor ga kopen! :)

 5. Ik volg je nog niet heel lang maar vind je video’s altijd erg leuk! Dat gezegd te hebben wil ik graag deze winactie winnen omdat ik best wel wat leuke dingen op de website heb gezien waaronder de trui die je aan hebt aangezien mijn vriend boy heet wil ik die erg graag in huis hebben, zo weet iedereen gelijk hoe mn vriend heet hahahah (grapje) , en hou ik erg van die comfy truien!

 6. Superleuke winactie weer! Ik ben al supersupersuper lang opzoek naar zo’n ‘BOY’ trui, maar ik heb hem nog nergens kunnen vinden. Btw, ik was al geabonneerd en ik had de fb van comegetfashion al gelikeddd ;D

  x Myrthe

 7. Gefeliciteerd met je 15000 abonnees! Ik doe mee! :) Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal en ik heb de facebook pagina van comegetfashion geliked.

 8. Heeyyy lieve sharon gefeliciteerd met het haalen van de 15.000 volgers echt onvoorstelbaar.
  ik doe zeker mee zou een leuk kerst cadeau zijn ( wij doen namelijk niet aan kerst)
  Elke keer als ik een filmpje van je zie word ik zo blij dit keer werd ik extra blij.
  Xxxx real fan ♥♥

 9. Wauw! Wat een gave winactie!
  Ik doe zeker mee!
  Echt tof dat je dit zo maar mag weggeven! Ik volgde je al toen je engelse filmpjes maakte ;) echt leuk om te zien dat je zo bent gegroeid in je filmpjes! Ga zo door! :D

 10. Proficiatt met 15000 abonnees!! Super stoer! Maar niet heel verbazingwekkend natuurlijk;) Je filmpjes zijn gewoon superleukk!! Ik doe natuurlijk mee aan de winactie:) nog fijne feestdagen!

 11. als eerste van <3e gefeliciteerd mer je 15.000 abonnees, wat een mooie prestatie!
  ga vooral zo door, dan worden het er nog meer!
  natuurlijk doe ik ook mee aan deze te gekke winactie, nooit geschoten is altijd mis!
  heel veel plezier en fun in je volgende bloggers jaren, en dat het cijfertje volgend jaar weer hoger is!

  liefs myrthe

 12. Ik doe zeker mee! Wat een leuke winactie! Stiekem heb ik al een kijkje genomen op comegetfashion, en het is echt helemaal mijn stijl en het ziet er super uit! Ik ben heel benieuwd hoe de kleding mij staat. En natuurlijk van harte met je 15.000 abonnees! Geweldig! Ga zo door x

 13. Ten eerste: Gefeliciteerd met je 15 000 abonnees! Je verdiend het echt.
  Ten tweede: Wat een leuke winactie! Ik volg hun facebookpagina al een tijdje en ook op instagram volg ik ze nu!
  Ten derde: Duh,natuurlijk wil ik een kans wagen om deze winactie te winnen.

  Ik wil iedereen hier een gelukkig nieuwjaar wensen met veel liefde en gezelligheid.

  Liefs :)

 14. Heey Sharon!
  Het lijkt me heel leuk om wat te shoppen bij comegetfashion ! Ik ben ook echt fan van je blog ! Je doet alles zo leuk ! Ik doe ook zeker mee met de winactie !

  xxx

 15. hey ik doe graag mee want je bent geweldig ik heb je alle lang tijdje gevolgt en je bent echt super en ik wacht met een glimlach naar je videos want ze zijn ongeloofelijk leuke videos en een MERRY X-MAS love you so muchee <3

 16. ik doe mee :D en ik doe mee omdat ik 2014 goed wil beginnen. en met die cadeau kaart zal dat wel lukken! ik ben op je geabbonneert sinds je action shoplog want ik ben geeaaak op de action liefs x

 17. Heyhey Sharon !

  Als eerst van harte gefeliciteerd , ik weet zeker dat je nog veel meer gaat bereiken met youtube en je blog. Als echt meisje kun je geen genoeg hebben van winkelen en dan vooral online winkelen. Ik zou dol graag kans op willen maken. Aangezien ik geen kerst heb gevierd met cadeau. Dan zou dit me heel erg veel goeds doen. Wie weet ook een leuk cadeautje voor een vriendin. Niet een maar meer mensen blij maken!

  Ik heb de facebookpagina geliked ( janine wooshy)
  Ik ben geabonneerd op youtube ( janine Wooshy

  Lieefs

  Janine

 18. Hi Sharon,

  Van harte gefeliciteerd met je 15.000 abo’s!
  En wat leuk dat je een win actie voor ons hebt organiseerd!
  Echt tof! en doe ik ofcourse mee!!

  Verder wil ik zeggen…. Keep up the good work!
  Je video’s blijven altijd interressant om naar te kijken!

  Alvast een fijne jaarwisseling!

  -xXx-
  Jane (^_^)

 19. Van harte gefeliciteerd met je 15.000 abonnees! Het is meer dan verdiend, want je filmpjes en je blog zijn super leuk om te volgen. Ik hoop dat ik volgend jaar net zo van je filmpjes kan genieten, en alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

 20. Ik wil je hartelijk feliciteren met de 15.000 abbonnees.
  Ik was nog geen abbonnee maar ik heb al je filmpjes wel bekeken.
  Ik doe maar al te lief mee.
  Ik wens je hierbij een gezond, gelukkig en leuk nieuwjaar !

  Liefs, Jasmijn

 21. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Wauwie. Stel je eens voor dat die allemaal voor je zouden staan :)
  – Ik volg je al op YouTube
  – Ik heb de Facebook pagina geliked
  – Ik doe graag mee aan de winactie!
  Leuke winactie :Liefs

 22. Hoi mop :) Van harte gefeliciflapstaart met je 15 duuzend abo’s!! Leuke winactie hoor he! Ik doe op zeker mee :) Niks fijners voor mij om het nieuwe jaar lekker te beginnen met een frisse, nieuwe outfit dus deze gelengenheid laat ik zeeeeeeker niet aan mn neusje voorbij gaan, hihihi Ik volg je uiteraard op YT: mijn naam daar is bethanyfja en ik likete comgetfashion al 100jaar geleden op FB: mijn nama daar is Bethany Jo. Nou…nu maar kei en keihard duimen want ben een brave meid geweest 2013 :D Liefs, Bethany <3

 23. Ik doe zeker mee! Aangezien mijn moeder de helft van mijn t-shirts te heet heeft gewassen en ik nu haast niks meer heb om aan te doen bij het uitgaan. Dus nieuwe shirtjes zouden goed van pas komen! Haha x demi

 24. Ik ben geabonneerd op je youtube kanaal en ik like op fb! Wel twee verschillende email adressen, maar wel dezelfde naam :D
  Geweldige actie dus ik doe zeker mee!

 25. Hi Sharon! Ik was wat bestellingen aan het plaatsen op de website makeupspot, toen ik uit inspiratieloosheid (je kent het vast wel) op YouTube unboxing videos ging bekijken. Ik kwam jou tegen. Echt super schattig. Ik heb wat rond gekeken op je YouTube kanaal om vervolgens te abonneren. Je besteld ook bij Romwe en Sheinside, wat een van mijn favoriete websites zijn. Blij met jou als inspiratiebron. Gefeliciteerd met de 15k subs girl!

 26. Gefeliiciteerd met de 15.000 subs! Intussen zijn het er alweer wat meer! Ik doe zeker mee met deze giveaway want ik vind comegetfacshion echt helemaal te gek! Love, Floor

 27. Hee sharon,

  Ik vind je een hele toffe meid.
  En heel erg leuk dat je deze winactie organiseert.
  Ik doe graag mee. Ik heb alles gedaan wat je moest doen.
  Ik hoop dat je lang doorblijft gaan met bloggen want ik vind je blog heel erg leuk om te lezen!

  Kus, Julia Rooijackers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge