2013 : waar wil ik nog naar toe dit jaar?

Ik ben gek op citytrips. Zo ging ik in december nog een weekend naar Parijs met mijn moeder en wil ik dat in 2013 weer gaan doen. Het leek me leuk om met jullie te delen waar ik nog allemaal naar toe wil gaan dit jaar (en natuurlijk is het voor mezelf ook al een leuk vooruitzicht haha!) Laten we dus maar snel beginnen!

londen

1. Londen

Ik ben gek op deze stad en ik ben er al veel te lang niet meer geweest. De vorige keer dat ik er was ging ik puur om te shoppen maar deze stad heeft zoveel meer te bieden dan een Primark met 3 verdiepingen (hoewel ik hem natuurlijk nooit zal overslaan…). Even heerlijk de toerist uithangen en naar plaatsjes als covent garden gaan.. you gotta love londen! Sowieso vind ik het heerlijk dat ik iedereen gewoon versta daar. Niets zo vervelend als een roddelend Frans koppel naast je waarvan je misschien 1% verstaat. Misschien is het ook gewoon mijn eigen schuld en had ik wat beter moeten opletten tijdens mijn franse les op de middelbare school ;-) Londen is ook heerlijk met de kerst aangezien dan alles prachtig versierd is en je op iedere hoek van de straat een kerstmarkt kunt vinden!

barcelona

2. Barcelona.

Hier ben ik zelf nog nooit geweest maar na alle goede verhalen staat deze ook alweer een jaar op mijn lijstje :) Het liefst zou ik hier in de zomer naartoe gaan aangezien je dan én een mooie stad én een prachtig strand hebt. Die combinatie ben ik nog niet vaak tegengekomen! Zijn jullie al eens in Barcelona geweest? ik hoor graag jullie do’s en dont’s!

marrakesh

3. Marrakesh

Deze had je misschien niet zien aankomen maar ik wil ook nog ontzettend graag naar Marrakesh. Ik weet niet hoe het komt maar Marokko staat gewoon bijna bovenaan de to-do-list haha! (Amerika staat op 1 voor als ik eens teveel geld op mijn bankrekening zie staan..) Ik heb veel verhalen gehoord van vriendinnen over mooie marktjes, prachtige resorts, adembenemende cultuur, het heerlijke eten en ga zo maar door. Het probleem is alleen dat ik niemand enthousiast kan krijgen voor een reisje Marrakesh (boohoo) dus ik zal het nog maar even moeten uitstellen. Zijn jullie al eens in Marrakesh geweest?

Opzoek naar goedkopere citytrips?

En dat waren ze alweer! De meeste mensen denken dat citytrips ontzettend veel geld kosten maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Websites als Groupon bieden namelijk erg vaak citytrips aan voor een zeer betaalbare prijs! Zo ben je vaak veel goedkoper uit dan bij een reisbureau en kan je vaker een weekendje weg! Mocht je nou geen zin hebben in een verre citytrip maar wil je toch lastminute een weekendje weg? Dan kun je bij Groupon ook terecht voor bijvoorbeeld een weekendje Maastricht ;) ook leuk!

Waar willen jullie nog graag naar toe in 2013? Ik ben erg benieuwd!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Groupon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

11 Comments

 1. martina

  ik wil wel mee naar marrakesh haha
  martina onlangs geplaatst…17 Januari 2013My Profile

 2. Miranda

  Ik wil nog een keer naar Parijs en London:D
  Miranda onlangs geplaatst…Inspiratie foto’s – outfitsMy Profile

 3. Sanne

  Marrakesh lijkt mij ook heel vet!

  1. Sharon (LBS)

   Ja he? Fijn dat ik niet de enige ben haha!

 4. Chayenne

  Parijs is altijd een goed idee natuurlijk.
  Ik ga vrijwel nooit naar het buitenland, ik ben pas een keer in Spanje en Parijs geweest. That’s it..

 5. Kimberly

  Oehh Marrakesh lijkt me erg leuk!
  Kimberly onlangs geplaatst…Beauty box en New girl!My Profile

 6. Lisanne

  Barcelona is echt super! Ben er met school geweest en je kunt er echt alles doen! In de ochtend en avond winkelen (wanneer het niet zo warm is) de middag lekker op het strand en ‘je kunt er ook geweldig stappen langs het strand zitten allemaal leuke tentjes :) en natuurlijk zijn er ook leuke culturele dingen te doen en te zien. Kortom een super leuke stad waar je echt van alles kunt doen :) aanrader!

 7. Merve

  Ik wil zó graag naar Istanbul <3_<3

 8. Tessa

  London! haha ga er nu heen voor 3 keer maar ik blijf het zo’n leuke stad vinden!
  Tessa onlangs geplaatst…Catrice aanbiedingMy Profile

 9. Josephine

  Haha inderdaad toeval! Ik wil ook nog graag naar London :)
  Josephine onlangs geplaatst…Reizen, I love it!My Profile

 10. Job

  London staat ook zeker nog bij mij op het lijstje. Daarnaast zou ik ook supergraag een keer naar Scandinavië willen…

  Leuk en inspirerend artikel Sharon :)
  Job onlangs geplaatst…Must see: Angkor Wat in CambodjaMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.