3 redenen om te kiezen voor een hexagon fotocollage op de muur

Het wordt in 2022 steeds lastiger om origineel te zijn wanneer het om de decoratie op je muren gaat. De ingelijste foto of poster kennen we nu wel en ook de zogeheten posterdoeken zie je tegenwoordig in elk huis wel voorbijkomen. Mijn posterdoek heb ik vorige week definitief van mijn muur gehaald en dat betekent dat ik nu officieel op zoek ben naar een nieuwe invulling voor de lege plek op mijn witte muur. Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe en originele muurdecoratie kwam ik iets leuks tegen wat ik met jullie wilde delen. Het gaat om een hexagon collage van Modulari. Ben je benieuwd wat zo’n hexagon collage nu precies is en waarom je voor een hexagon collage zou kiezen? Lees dan snel verder!

Wat is een hexagon collage?

Een hexagon collage is een collage van foto’s of ontwerpen in zeshoekvorm die samen een prachtig geheel vormen. Je hangt ze op aan je muur en kunt op deze manier genieten van een prachtig en speels resultaat. Een erg leuke en moderne optie voor muurdecoratie dus!

Waarom zou je kiezen voor een hexagon collage?

1. Een aantrekkelijk design

De eerste reden is natuurlijk duidelijk, zo’n hexagon collage ziet er namelijk harstikke leuk uit! Je bent met zo’n collage hartstikke origineel en je voegt direct wat persoonlijkheid toe aan je woonkamer (of een andere kamer natuurlijk). Jouw witte muur wordt direct een stuk gezelliger om naar te kijken en door de persoonlijke touch zal je woonkamer ook direct meer als ‘thuis’ gaan voelen. Dat is fijn wanneer je bijvoorbeeld naar een nieuwe woning verhuist en wat moeite hebt met je nieuwe woning als je nieuwe thuis te laten voelen.

hexagon collage
Voorbeeld van een Forex Hexagon

2. De veelzijdigheid

De tweede reden is de veelzijdigheid van een hexagon collage. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe groot je je collage maakt en ook kan je bepalen hoe je deze inricht. Ben je na een paar maanden helemaal klaar met één van je hexagon foto’s? Dan wissel je deze gewoon in voor een nieuw exemplaar! Ook kan je na een paar weken besluiten om de hexagon collage wat uit te breiden en er een paar foto’s of ontwerpen aan toe te voegen. Door de zeshoekige vorm zal je namelijk gemakkelijk kunnen uitbreiden zonder dat het resultaat er ‘gek’ uit zal zien.

3. Het gemak

De derde reden is het gemak van het ophangsysteem! Je kunt je hexagon collage namelijk gemakkelijk ophangen door middel van een magnetisch ophangsysteem en boren is hierbij niet nodig. Wanneer je in een huurhuis woont waar niet geboord mag worden zal je dus alsnog een hexagon collage aan je muren kunnen bevestigen.

Wat heb jij op dit moment aan de muur hangen in jouw woning? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.