Persoonlijk

3 things TAG!

3 things tag

Ik heb weer een TAG voor jullie! Een paar dagen geleden werd ik namelijk getagd voor de ‘3 things’ door lieve Tedje! Bij deze TAG is het de bedoeling dat je 3 antwoorden geeft op de gestelde vraag. Daar gaan we dan!

3 dingen in mijn tas

– Mijn iphone. Ik kan niet normaal functioneren als ik mijn iphone niet bij me draag! Ik heb op dit moment een iphone 5 en ben er helemaal verliefd op :)
– Een lading lipgloss. Hier heb ik het al vaker over gehad right? Het lijkt wel of het er iedere dag meer worden.. Ik ben gewoon gek op lipgloss!
– Oortjes. Kon Nederland hier nou echt geen beter woord voor verzinnen? Ik kan in ieder geval niet zonder! Ze zijn vooral onmisbaar tijdens de lange busreis die ik maak als ik naar school moet :) Op dit moment gebruik ik nog mijn iphone 5 oortjes, misschien volgende maand niet meer. Omdat ik ze zo vaak gebruik gaan ze namelijk ook snel kapot. Gelukkig werken de ebay-dupes net zo goed. En dat voor 3 dollar ;)

3 dingen waar ik op dit moment aan denk

efteling

– Beautycon. Ik ga 18 februari met een heleboel leuke bloggers naar Londen voor Beautycon en ik heb er zo’n zin in! Ik kan echt niet wachten :)
– Dat ik al 3 dagen niets gepost heb en dit echt heel slecht vind van mezelf.
– De leuke avond die ik gisteren had bij het feestje van Social1nfluencers :) Zij gaven een party voor alle mensen die bij dat mediabureau zijn aangesloten en ik heb zoveel leuke mensen leren kennen! Topavond.

3 dingen gevonden op mijn bureau


– Mijn Macbook pro!
Ik ben zoals jullie weten groot Apple-fan en mijn Macbook is mijn favorietje kindje. Ik ben volgens mij nog nooit zo zuinig met een computer omgegaan. Dat mag trouwens ook wel voor die prijs.. ik denk dat ik ga huilen als ik hem ooit laat vallen haha.
– Mijn chocolade kaars van Zalando. Het kopen van deze kaars was een van de betere keuzes uit mijn leven. Ik steek hem iedere avond aan als ik ga bloggen of als ik een serie ga kijken bijvoorbeeld. Hij ruikt naar de lekkerste chocoladetaart ever! Als hij op is koop ik er sowieso nog 3 bij :)
– Mijn HDMI kabel. Deze sleep ik ook overal mee naartoe volgens mij haha. Hiermee sluit ik mijn macbook aan op mijn TV zodat ik op z’n amerikaans ook gewoon 90210 (en nog een paar andere series) op TV kan kijken.

3 favoriete meubels in mijn kamer

– Telt mijn makeup-organizer ook mee? Dan is mijn MUJI organizer sowieso de nummer 1! Echt een ontzettend fijne organizer om je make-up in op te bergen :)
Mijn bed. Ik heb een boxspring van IKEA en wil nooit meer iets anders. Pure liefde heb ik voor dat ding!
Mijn TV. Lekker origineel weer maar zonder TV kan je natuurlijk ook geen wie is de mol kijken. Dus.

3 favoriete fruitstukken

kersen

– Kersen zijn denk ik wel mijn guilty pleasure. Ik eet zonder moeite 2 potten achter elkaar op.. Oeps!
– Aardbeien. Moet ik dit nog uitleggen? Heerlijk!
– Appels. Het liefst in stukjes met kaneel en suiker maar de ‘gezonde’ manier is ook erg lekker.

3 blogsites die ik haast elke dag bezoek


– Beautygloss.nl
– VeraCamilla.nl
– Misslipgloss.nl

3 liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

– Wicked game van Gemma Hayes. Mijn alltime fav! Ik leerde het lied kennen tijdens een aflevering van Pretty little liars en sindsdien ben ik fan. Echt een heerlijke cover die ik veel mooier vind dan het origineel.
I will always love you. Als ik me verveel (of na een glas wijn of 2..) krijg je sowieso altijd mijn prachtige (kuch) versie van dit lied te horen.
– Taylor Swift met Never getting back together. Do i need to say more? Dit lied krijg ik sinds een paar weken terug niet meer uit mijn hoofd. Zo mooi vind ik het niet eens, ik snap het zelf ook niet!

3 bloggers met een leuke persoonlijkheid

efteling
Dat lengteverschil hahaha!

Oh dit is een hele moeilijke. Laat ik dan maar beginnen met Nikkie aangezien ik haar al ken sinds de 2e youtube gathering (2010). Ze is misschien meer een youtuber maar i don’t care! Nikkie is een schatje en gewoon onwijs lief. Bij dezelfde gathering leerde ik ook Sosja kennen waar ik nu ook nog steeds bevriend mee ben. Sosja heeft sinds kort dus ook een blog woohoo! Pfff 3 is eigenlijk veel te weinig. Om maar even wat nieuwe gezichten (voor mij dan..) toe te voegen mogen bloggers Tim & Diana ook bij het rijtje aangezien ik gisteren ontzettend heb gelachen met die twee. De bloggerswereld bevat echt zoveel lieve mensen!

3 soorten favoriete make-up producten

– Mac warm soul blush
– Nars lipgloss ‘superorgasm’
– Mac mineralized skinfinish in soft & gentle

3 leukste kledingstukken uit mijn kast

Mijn leren jasje. Nouja, nepleer eigenlijk haha! Ik kocht hem een jaartje terug bij Primark en ben er echt helemaal gek op.
– Mijn nieuwe blousje van zalando. Die met de zwarte steentjes! Ik vind hem erg leuk :)
– En op nummer 3… Mijn burgundy sjaal denk ik.

3 favoriete parfum op dit moment

armani code

– Alien
– Armani Code
– Gucci’s Flora

3 favoriete websites/webshop beauty & fashion

– Asos! Asos is gewoon pure liefde. Die webshop heeft werkelijk alles wat ik zoek in mijn leven.
– Allcosmeticswholesale.com – Merken die in Nederland vrij duur zijn worden hier voor een prikkie verkocht. Denk aan clinique blushes voor 5 dollar en mac lipglass voor 8 dollar.
– Ebay. Geen uitleg nodig!

Dat was hem alweer! Neem hem vooral over als je hem ook wil doen en zet dan ook even het linkje in de comment! Ik vind tags en ontzettend leuk om te lezen namelijk :)

6 thoughts on “3 things TAG!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.