Five favorites

Makeup

foto1b

Hallo lieve meiden! Hebben jullie het naar je zin gehad de afgelopen feestdagen? Ik hoop dat jullie weer een hoop mooie herinneringen hebben gemaakt en natuurlijk fijne cadeautjes hebben gekregen! Ik heb samen met familie en vrienden echt een ontzettend leuke tijd gehad maar ben nu ook wel weer even klaar met alle drukke dagen en vette happen haha! Back to blogging! Vandaag leek het mij erg leuk om jullie een aantal van mijn random favorieten te laten zien dus mocht je daar benieuwd naar zijn klik dan snel verder!

foto2
foto3
foto4
foto5

1. Casio horloge

Laat ik beginnen bij mijn favoriete horloge van dit moment, de Casio A168WA-1YES Retro! Een hele mond vol maar mocht je ‘m tof vinden weet je in ieder geval zeker dat je exact dezelfde in je winkelmandje hebt liggen. Ik ben echt gek op horloges de laatste tijd en dan vooral de klassieke, simpele modellen zoals deze van Casio. Deze prachtige retro modellen kun je erg gemakkelijk bestellen op Lucardi.nl en mijn versie kan je hier terugvinden. De andere modellen vind je door te klikken op deze link! Wat vind jij van de retro look?

2. Scent of LIU JO eau de toilette

Heel eerlijk, toen ik deze geur binnenkreeg verwachtte ik er niet heel erg veel van. Deze ‘zoete’ vormgeving voorspelde namelijk een beetje een dertien in een dozijn geur maar niets was minder waar! Deze geur is echt ongelofelijk lekker en heeft echt iets aparts. Toen ik de geurnoten opzocht kwam ik terecht bij deze beschrijving:

“Composition of the fragrance Scent of LIU JO eau de toilette opens with sparkling drops of lemon combined with cardamom and violet leaves. The heart encompasses elegant, cold floral scents of jasmine and lily of the valley sweetened with fig, while the base closes with soft, milky trail of musk, vanilla and sandalwood.” 

Jahoor, Sandalwood. Het zal ook eens niet. Mocht je ooit een parfum voor me willen uitzoeken koop er dan een met sandelhout, kan je nooit fout gaan.

3. Milani Baked Bronzer ‘Glow’

Ga dit a.u.b. nu meteen bestellen want je hebt het nodig. Nooit was een bronzer zo natuurlijk, zo Glam, zo streeploos en gewoon zo ontzettend mooi. Na het aanbrengen voel je je meteen onderdeel van een Victoria’s Secret show en wil je de kleur bij iedereen op zijn/haar gezicht smeren. You need this. Ik kocht ‘m in Amerika maar hij is gelukkig ook verkrijgbaar bij TheMakeupSpot via deze link.

4. Pupa lipstick

Over deze PUPA lipsticks schreef ik al eerder een review maar deze kleur (409) heb ik twee weken geleden weer herontdekt! Ik ben de laatste tijd gek op warme kleuren wanneer ik het over mijn make-up heb en deze lipkleur sluit hier perfect op aan. Vooral de gedepte versie vind ik erg mooi, een beetje een ‘your lips but better’ idee krijg je dan!

5. LORAC Pro Contour palette

Weer een topper uit Amerika, het LORAC Pro Contour palette. Toen ik zag hoe fel Nikkie dit palette uit de schappen viste ben ik ook even gaan kijken en ja, dit moest ik hebben. De pigmentatie is insane, de kleuren verdelen zich fantastisch over je huid en de tinten zijn echt perfect voor een natuurlijke contour. Ik kocht ‘m ook nog eens lekker fancy bij ULTA (the american dream jawel!) wat mijn liefde voor het palette nog meer vergroot ;-)

En dat waren mijn random favorieten van dit moment alweer! Heb jij nog toffe items aan je beautycollectie kunnen toevoegen tijdens de feestdagen of heb je misschien wel een duidelijke favoriet van het afgelopen jaar? Laat het achter bij de comments! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers!

17 thoughts on “Five favorites”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.