5 geweldige cadeau ideeën voor je beste vriendin

Wanneer jij een beste vriendin in je leven hebt mag je je absoluut gelukkig prijzen. Iemand waar je altijd naartoe kunt gaan wanneer je het moeilijk hebt of wanneer je advies nodig hebt is namelijk onbetaalbaar! Wanneer iemand zoveel voor je betekent vind je het wellicht leuk om haar eens te verrassen met een mooi cadeau. Misschien is je beste vriendin binnenkort wel jarig of wil je haar bedanken voor haar hulp en advies toen jij door een moeilijke periode ging. Je kunt je beste vriendin natuurlijk ook verrassen met een leuk cadeau ‘omdat het kan’. Jullie mooie vriendschap vieren kan en mag namelijk altijd! Kan jij nou nog wel wat inspiratie gebruiken op dit gebied? Dan heb ik vandaag vijf hele leuke tips voor je. Lees dus snel verder.

1. Vriendschapssieraad

Wil je je vriendin graag iets geven waar jullie allebei plezier van zullen hebben? Denk dan eens na over een vriendschapssieraad zoals een mooie armband. Welke armband je kiest is natuurlijk aan jou. Baseer de stijl en kleuren dus ook zeker op de smaak van jouw beste vriendin. Houd je vriendin bijvoorbeeld enorm van edelstenen sieraden? Kies dan voor een mooie armband met edelstenen van Spiru.nl bijvoorbeeld. Wil je het helemaal goed doen? Kijk dan goed naar de betekenis van de edelstenen in kwestie en match deze betekenis met de boodschap die je aan je vriendin wil meegeven. Zo krijgt je cadeau nog meer emotionele waarde!

2. Best friend portret

Wil je jullie vriendschap laten vastleggen maar vind je een foto op canvas een wat afgezaagd idee? Kijk dan eens rond op de creatieve platformen (Etsy bijvoorbeeld) en zoek naar de zogeheten ‘Best friend portraits’. Een designer maakt dan een super tof gepersonaliseerd portret van jullie samen en zet hier ook jullie namen en bijvoorbeeld jullie ontmoetingsdatum bij. Heel leuk!

3. Bundel van lieve boodschappen

Gaat je vriendin door een moeilijke periode op dit moment? Of gaat ze binnenkort voor een langere tijd op reis? Dan is dit cadeau perfect. Je maakt voor dit cadeau namelijk een bundel van kleine kaartjes waarop je een lieve boodschap schrijft voor een speciaal moment. Schrijf op de ene kant het moment waarop je vriendin het kaartje mag lezen (bijvoorbeeld wanneer ze er even doorheen zit of ‘thuis’ mist) en op de andere kant je boodschap aan haar. Zo ben je er toch een beetje bij wanneer ze je nodig heeft!

4. Sokken met jullie foto erop

Houden jullie niet zo van serieuze cadeau’s en ben je vooral op zoek naar een cadeau met humor? Laat dan een grappige foto van je beste vriendin of jullie samen op een paar sokken printen! Tip: vooral de minder charmante foto’s doen het bij dit cadeau erg goed.

5. Nieuwe ervaring

Heb je je beste vriendin al heel wat spullen gegeven en wil je eens wat anders aan haar geven? Denk dan eens na over een leuke nieuwe activiteit om samen te doen. Het is natuurlijk onwijs leuk om samen eens out of the box te gaan en iets nieuws te doen of te beleven. Dat is dan ook een cadeau waar jullie nog lang aan terug zullen denken!

En, welke van deze vijf opties vind jij het leukste? Ik ben benieuwd! Mocht je zelf nog leuke tips hebben voor een cadeau mag je deze natuurlijk altijd delen in een reactie. Zo kunnen we elkaar weer inspireren. Succes!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

One Comment

  1. Naomi

    Bundel van lieve boodschappen is een super lief idee!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.