5 manieren om jouw bruiloft onvergetelijk te maken

Bruiloften kennen we natuurlijk als prachtige maar ook als héle prijzige feestvieringen. Ik heb in mijn leven al best wel bruiloften mogen meemaken en vind het elke keer weer een feestje om te kijken naar alle gemaakte keuzes van de bruid en bruidegom. Welke kleuren zijn er gekozen? Hoe is de tafelsetting? En is er gekozen voor een photobooth? Alle bruiloften zijn natuurlijk mooi op hun eigen manier maar er zijn natuurlijk wel manieren waarmee je een bruiloft echt onvergetelijk kunt maken. Ga jij binnenkort trouwen en vind je het leuk om wat inspiratie op te doen? Lees dan snel verder!

1. Bedankjes

Wil jij dat je gasten nog lang terug zullen denken aan jouw bruiloft en hier elke keer opnieuw een gelukkig gevoel bij ervaren? Besteed dan ook zeker aandacht aan de bedankjes zakjes! Je kunt bijvoorbeeld via SAKETOS hele mooie bedankjes zakjes (speciaal voor huwelijken en bruiloften) bestellen welke je zelf kunt vullen met items die typerend zijn voor jullie liefde en/of bruiloft. Zijn jullie bijvoorbeeld fan van een bourgondische levensstijl en borrelen jullie graag met vrienden en familie? Dan is een gepersonaliseerde wijnopener een erg leuk idee. Tip: laat de kleur en het materiaal van de zakjes matchen met het thema van je bruiloft. It’s all in the detail!

bedankjes zakjes

2. Een feest om nooit te vergeten

Is het je grootste nachtmerrie dat je gasten straks gapend naast de dansvloer staan? Dan is het tijd om het heft in eigen handen te nemen! Waar wordt namelijk iedereen enthousiast van op de dansvloer? Juist, zijn of haar favoriete dansnummer! Vraag genodigden om hun favoriete nummer op de RSVP-kaart te noteren, of laat ze het in plaats daarvan naar je e-mailen of whatsappen. Verzamel alle verzoekjes in een afspeellijst en geef deze aan je DJ voor een gevarieerde lijst waar jouw gasten sowieso van zullen gaan genieten.

3. Gepersonaliseerde decoratie

Wil je echt opvallen? Dan is het natuurlijk een leuk idee om te kiezen voor gepersonaliseerde decoratie. De charme van een authentiek houten bord met handgeschilderde calligrafie valt niet te ontkennen, maar iedereen gebruikt deze vorm van decoratie tegenwoordig. Kies dus liever voor iets creatiefs wat ook goed bij je thema past, zoals een leuk neonbord met een lieve (bij jullie relatie passende) slogan. Zo’n neon woord of muur doet het ook perfect als achtergrond voor een fotohokje. En ja, wanneer gasten daar toffe foto’s nemen zullen ze deze later zeker nog eens terug willen zien. Zo denken ze dus ook een lange tijd daarna nog terug aan jullie bruiloft!

4. Originele (wijn)flessen

Wijn is een populaire drank op bruiloften en hoe leuk is het om zelfs de wijnflessen op tafel te personaliseren. Dit kan tegenwoordig erg gemakkelijk door etiketten te laten printen en deze op jouw gekozen wijnen te (laten) plakken. Zo kan je toch jouw favoriete wijn laten schenken – ook al maakt dit wijnhuis bijvoorbeeld geen gepersonaliseerde etiketten – en de flessen toch een special touch geven. Wordt er geen alcohol geschonken op jullie bruiloft? Deze etiketten kunnen natuurlijk ook aan waterflessen worden toegevoegd.

5. Speciale verkoeling

Ga jij trouwen op een hete zomerdag? Verras je gasten dan met een lekkere verkoelende verfrissing in de vorm van een ijsje of – als je het echt cool wilt aanpakken – een Pinterest-ready ijscokar. Dat is niet alleen een fijne manier voor je gasten om even af te koelen maar zo creëer je ook nog eens een geweldige hotspot voor het maken van foto’s. Succes gegarandeerd.

Hoe zou jij jouw bruiloft onvergetelijk maken? Of ben je wellicht al getrouwd? Ik ben heel benieuwd naar jullie meningen en ervaringen!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.