5 tips voor je vakantiefoto’s – wat kan je er mee doen?

De laatste twee weken van de zomervakantie zijn alweer aangebroken en dat betekent dat de studerende meiden onder ons nog maar twee weekjes kunnen genieten van de rust. Misschien ben je al op vakantie geweest of heb je geluk en ‘moet’ je nog gaan! Ikzelf zit heel hard te twijfelen om toch nog even een last-minute mee te pakken de laatste week. Nog heel even een paar mooie stranden bezoeken, smalle straatjes doorlopen in een onbekende stad en cocktails drinken op een rooftop bar. Klinkt goed he? In het artikel van vandaag geef ik je inspiratie waarmee je deze herinneringen zo goed mogelijk in leven kunt houden. Mooie momenten mag je namelijk nooit vergeten! Bij deze 5 mooie tips voor je vakantiefoto’s.

1. Foto op canvas

Iedereen heeft wel één (vakantie)foto waarvan je weet dat je op dat moment echt enorm gelukkig was. Misschien een ontzettend mooi uitkijkpunt of gewoon een hele gezellige avond met al je vrienden om je heen. Dit soort momenten wil je toch elke dag blijven herinneren? Dit is je grote kans voor een foto op canvas. Zo kan je er elke dag van blijven genieten en terugdenken aan hoe gelukkig je je op dat moment voelde. Heerlijk toch?

2. Polaroid slinger

Je hele vakantie weergeven in een oogopslag? Ga voor een polaroid slinger! Knip je foto’s tot polaroids in real life of ga aan de slag in photoshop totdat je je gewenste look hebt bereikt. De pinterestliefhebber print de foto’s uit in zwart-wit maar dat is natuurlijk volledig je eigen keuze. Koop een mooi touwtje, rijg de foto’s aan elkaar (of gebruik kleine wasknijpertjes) en je hebt een super leuke eye-catcher voor in je (woon)kamer! Je maakt het geheel natuurlijk helemaal af met een subtiele lampjesslinger.

3. Telefoonachtergrond

Wat doe jij als allereerste in de ochtend wanneer je wakker wordt? Juist! Je telefoon checken! Dat eerste moment van de dag moet je als je het mij vraagt zo goed mogelijk aanpakken en met een fijne vakantiefoto begin je de dag meteen met een goed humeur. Stel dus sowieso een van je leukste foto’s in als achtergrond van je telefoon!

4. Agenda

Ja, ook mijn agenda ziet er tijdens de vakantiedagen een stuk leuker uit. Borrels, lunchafspraken, bioscoopje hier, strandmiddag daar.. helaas moeten we over twee weken allemaal weer de collegezaal in. Die schooluren staan nou eenmaal alles behalve gezellig in je agenda dus daar moeten we wat aan gaan doen. Tijd om de boel met op te fleuren met jawel, je vakantiefoto’s! Veel agenda’s hebben van zichzelf al fotovakjes en anders kan je natuurlijk gewoon zelf aan de slag met je schaar en wat lijm. Voor je het weet wordt je een stuk vrolijker van je voorheen saaie agenda.

5. Fotoboek maken

Ja, het is wellicht een tikje ouderwets maar stiekem zijn fotoboeken nog steeds veel leuker om door te bladeren dan een stoffige usb-stick uit 2012. Neem even de tijd om je fotoboek zo mooi mogelijk te maken (kan ook prima online!) want geloof me, daar ga je jaren later zo ontzettend veel plezier van hebben. Er gaat echt niets boven een tastbaar fotoboek vol mooie herinneringen!

En, wat zijn jouw tips voor je vakantiefoto’s? Of houd je het toch lekker makkelijk bij een harde schijf? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.