5x cadeau inspiratie voor mannen

Wij vrouwen zijn maar makkelijk wanneer het gaat om het geven van cadeaus (aan ons dus). Of je ons nu een mooie ketting, die nieuwe geur van Lancôme of een weekend naar Parijs cadeau doet, we vinden het allemaal prachtig. Mannen zouden zelfs met een foto van onze make-up tas naar de dichtstbijzijnde parfumerie kunnen gaan om daarna de winkel weer te verlaten met oneindig veel cadeautips die bij deze gefotografeerde kleuren en merken zouden passen. Wij vrouwen hebben het een tikje lastiger. Wat geef je de mannen in je leven dit jaar nou weer cadeau?! Wil je nou binnenkort een mooi cadeau aanschaffen voor je vader, vriend, broer of een andere man in je leven? Dan heb ik vijf cadeautips voor je waar je hopelijk wat inspiratie uit kunt halen!

1. Herinneringen maken

Eigenlijk geldt deze tip voor zowel mannen als vrouwen, vrijwel iedereen hecht namelijk waarde aan het (samen) maken van mooie herinneringen. Vind je het dus lastig om een tastbaar product te vinden voor bijvoorbeeld je vriend of je vader? Ga dan samen iets leuks doen! Dit kan een weekend weg zijn naar een stad waar jullie altijd al eens naartoe wilden gaan of een dagje weg voor een activiteit naar keuze. Dat laatste is natuurlijk volledig afhankelijk van wat de man in kwestie leuk vindt om te doen. Dit kan bijvoorbeeld een ballonvaart zijn maar ook een diner op een boot door de grachten van Amsterdam. Kijk goed naar de interesses van de man in kwestie en wees creatief!

2. Boeken

Leest de man in kwestie graag? You are a lucky girl. Dit is namelijk ook een goede inspiratiebron voor een cadeau. Bekijk zijn favoriete schrijvers en kijk hierna naar de meeste recente werken van deze auteurs. Wellicht kan je hem zo verrassen met een boek wat hij toch nog op zijn wishlist had staan.

3. Overhemd

Is je man gek op kleding en vindt hij het belangrijk om er fashionable bij te lopen? Dan is een mooi kwalitatief overhemd natuurlijk een goed idee. Het is dan wel aan jou om te kijken waar de man in kwestie gelukkig van zou worden. Het is natuurlijk in dit geval wel erg leuk om voor goede kwaliteit te gaan, zoals bij Italiaanse overhemden het geval is. Let een tijdje goed op of de man in kwestie in het dagelijks leven voor overhemden met print (zoals de stijlvolle kwalitatieve overhemden van Gentile Bellini bijvoorbeeld) gaat of juist voor een meer veilig model. Weet je inmiddels welk stijl de man in kwestie graag draagt? Brainstorm dan verder binnen deze kledingstijl!

4. Accessoires

Hoewel wij vrouwen bekend staan om onze liefde voor sieraden en andere accessoires kan dit bij mannen ook absoluut het geval zijn. Veel mannen dragen namelijk elke dag een horloge en/of ketting en hechten bijvoorbeeld veel waarde aan een mooie zonnebril. Ook hier kan je op inhaken. Heeft de man in kwestie het al vaker gehad over die ene mooie zonnebril die hij nét te duur vindt om zelf te kopen? Geef deze dan cadeau! Succes gegarandeerd.

5. Haak in op hobby’s

Soms hoef je helemaal niet zo moeilijk te doen over een cadeau en liggen de cadeau-ideeën best voor de hand. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk kijken naar de hobby’s/activiteiten waar de man in kwestie erg blij van wordt en daar op voortboorduren. Is je vader bijvoorbeeld gek op grillen? Kijk dan eens naar een professionele barbecue. Is je vriend gek op het maken van foto’s? Kijk dan eens naar een mooie(re) camera of een handig accessoire. Eigenlijk is de beste tip nog altijd goed opletten, dan kom je vanzelf op een mooi bijpassend cadeau.

En, vind jij de zoektocht naar cadeaus voor mannen ook zo lastig of gaat het je juist erg gemakkelijk af? Ik ben benieuwd! Deel jouw mening hieronder in de reacties.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.