5x Nieuwe films op Netflix! Februari 2019

Kan iemand nog herinneren hoe het was om elke vrijdagavond een film te halen bij de videotheek? Dat lijkt alweer zo lang geleden! Toen konden we ons echt niet voorstellen dat we nu, door Netflix, alle films zo binnen handbereik zouden hebben. De afgelopen dagen zijn er weer vijf toppers aan het aanbod toegevoegd en deze heb ik (inclusief trailer) voor jullie op een rijtje gezet. Lees snel verder voor de titels!

The Holiday
Wanneer de Engelse Iris voor de zoveelste keer aan de kant wordt gezet door de liefde van haar leven is ze er klaar mee. Het is tijd voor een verandering. Ze komt via een huisruilwebsite terecht bij het huis van Amanda, een vrouw uit California met dezelfde liefdesproblemen. De vrouwen besluiten voor een tijdje van huis te ruilen en dat levert natuurlijk de meest interessante situaties op. Zullen ze allebei hun geluk terug gaan vinden?

The Breaker Uppers
Geen zin meer in je relatie maar vind je het toch wel moeilijk om er zelf een einde aan te maken? Beste vriendinnen Jen en Mel maken (voor de juiste prijs..) heel gemakkelijk een einde aan elke romance. Dat ging in het begin heel gemakkelijk. De break-ups liepen soepen en de zaken ook. Als een van hen echter haar geweten voelt knagen, dreigt dit niet alleen de zaak maar ook hun vriendschap te verstoren..

De Verbouwing
Plastisch chirurg Tessa van Asselt is eigenaresse van een privékliniek en druk bezig met het opbouwen van een prachtige carrière. Wanneer de verbouwing van haar huis (geleid door haar man Rogier) plotseling dreigt mis te gaan, haar huwelijk steeds minder gaat en er ook zakelijke problemen beginnen te ontstaan begint haar wereld langzaam in te storten. Wanneer een vroegere schoolvriend haar een helpende hand wil aanbieden klinkt dit natuurlijk erg verleidelijk..


Onder het hart
Nog een Nederlandse titel! Biologe Masha is al vaak gekwetst in de liefde. Wanneer ze Luuk ontmoet in een vlindertuin lijkt alles te kloppen. De vonk slaat direct over. Luuk is een gedreven huisarts met twee tienerdochters én een nog vrij recente ex-vrouw. Dit levert natuurlijk wat problemen op. Wanneer Luuk en Masha eindelijk de stap zetten om samen een nieuw leven op te bouwen slaat uitgerekend dan het noodlot toe.

Gone Girl
Wanneer Nick Dunne zijn eigen vrouw Amy als vermist opgeeft krijgt dit enorm veel aandacht in de media. Alle bewijzen wijzen echter naar Nick zelf. Onder druk van de groeiende media-aandacht begint het positieve beeld dat iedereen van zijn huwelijk had, te verwateren. Iedereen begint zich hetzelfde af te vragen: Heeft Nick Dunne zijn eigen vrouw vermoord?

En, zouden deze films wat voor jou kunnen zijn of wacht je liever op het aanbod van volgende week? Gelukkig wordt het aanbod elke dag opnieuw aangevuld! Ik ga deze week denk ik (voor de zoveelste keer) genieten van The Holiday. Even van de sneeuwbeelden genieten terwijl het zonnetje buiten begint te schijnen. Moet kunnen toch?

Ik ben benieuwd naar jullie tips voor films op Netflix!

Love,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.