5x Summer Musthaves

foto1

Nu we het afgelopen weekend al een paar zonnestralen hebben mogen ontvangen in het (toch wel vaak!) koude Nederland smaakt dat natuurlijk naar meer. Ik heb heerlijk met vriendinnen in het park gezeten en ik kan niet wachten totdat de zomer echt doorbreekt en we dit iedere avond kunnen doen! Om alvast een beetje in de stemming te komen en jullie goed voor te bereiden op de zomermaanden heb ik vandaag vijf summermusthaves op een rijtje gezet. Laten we snel beginnen met de eerste musthave!

foto3

1. Philips Lumea 

Zoals ik jullie een tijdje terug al vertelde (klik hier voor het artikel!) ben ik niet zo dol op scheren en dus groot fan van de Philips Lumea. Dit apparaat is gebaseerd op Insense Pulsed Light (IPL) technologie en dit zorgt ervoor dat je veilig en volledig pijnloos tot wel twee maanden haarvrij kunt zijn! Dat betekent dus een zomer lang gladde benen zonder dat je aan de gang hoeft met scheermesjes, pleisters en andere narigheden die komen kijken bij het iedere dag scheren van je benen. Het apparaat zelf ligt goed in de hand, is gemaakt van stevig materiaal en ziet er ook nog eens prachtig uit. 

Wanneer je het apparaat meerdere malen hebt gebruikt zal de haargroei tot wel 75% worden vertraagd! Je kunt het apparaat trouwens niet alleen op je benen gebruiken maar ook op je oksels, bikinilijn, armen en zelf plekjes in het gezicht. Voor een groot gedeelte (benen bijvoorbeeld) gebruik je het grote opzetstuk en voor bijvoorbeeld plekjes in je gezicht het kleine opzetstuk. Na het lezen van de korte gebruiksaanwijzing kon ik zo aan de slag en trust me, iedereen kan dit! Als jij dus ook behoefte hebt aan maandenlang gladde benen kan ik dit apparaat absoluut aanraden. Lees hier meer over de Philips Lumea.

2. Sunglasses

Het is mij al vaker overkomen dat ik de deur uitliep met een outfit waar ik niet helemaal tevreden over was maar waar ik na het opzetten van een zonnebril ineens veel enthousiaster over werd! Zonnebrillen zijn sowieso altijd handig om bij je te hebben (wanneer je bijvoorbeeld een oude klasgenoot ziet lopen en geen behoefte hebt aan een gesprekje..) maar ik vind ze vooral erg leuk om een outfit mee af te maken. Een basic shirt kan je net even wat meer spice geven met een aanwezige bril en de bril op te foto is zeker aanwezig te noemen. Ik haalde hem ooit in een boetiekje in Spanje en ga hem dit jaar lekker weer dragen. Heb jij eigenlijk veel zonnebrillen?

foto2

3. Lipgloss

Ik verlaat nooit het huis zonder even een natuurlijk glossje in mijn tas te gooien. Vooral in de zomer vind ik het heerlijk om mijn make-up naturel te houden en het te laten bij een BB cream, mascara en een natuurlijke roze gloss. Op het strand met een zware (en openbrekende) liquid lipstick? No thank you!

4. Camera

Hoewel mensen al snel denken dat ik continu mijn compactcamera uit de jaren negentig met me meesleep is dit alles behalve het geval, dit is namelijk mijn G7x camera van Canon! Echt een dijk van een camera en veel makkelijker mee te nemen dan mijn grote spiegelreflexcamera. Met het lage diafragma (1.8) maak je de mooiste foto’s met blurry background en dat is voor mij als blogger natuurlijk super. Wanneer je geen blogger bent en ook geen instagramdromen hebt kan je de camera ook gewoon gebruiken voor vakantiekiekjes of portretfoto’s van je vriendinnen. Echt een musthave!

5. Externe oplader

Wanneer je geen externe oplader in huis hebt raad ik je toch sterk aan dat snel te gaan doen! Ze hoeven tegenwoordig helemaal niet meer duur te zijn en je hebt er enorm veel aan wanneer je (net als ik) nogal afhankelijk bent van je telefoon. Het is bij mij helaas al meerdere keren voorgekomen dat ik het ding vergat en met een lege iPhone in de trein naar huis zat en trust me, dan duren die uren echt drie keer zo lang. Met mooi weer zoeken we de stranden en pretparken weer op en daar is het net even wat moeilijker om je telefoon op te laden wanneer dit nodig is. Aanrader dus!

En dat waren mijn musthaves alweer! Ik kan echt niet wachten totdat het straks écht zomer is.
Wat zijn jouw summer musthaves? Laat het achter bij de comments!

Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

14 Comments

 1. Manon

  Ik moet ook een goede externe oplader kopen.

 2. Rozemarijn

  Leuke flatlay foto’s zo zeg! Lekker zomers en loveeee de zonnebril! Ik zoek echt al lang zo’n soort zonnebril, dus de conclusie is rondstruinen in de boetiekjes in Spanje deze zomervakantie! Lfs

  1. Sharon

   Dankjewel! Ik vond de foto’s voor deze post ook wel goed gelukt eigenlijk. Lekker zomers haha!

 3. Lindsey Beljaars

  Een zonnebril is sowieso een must-have!

 4. Yara

  Mooie foto’s sharon!

 5. Astrid

  Laat de zomer maar komen :D Die zonnebril en de lipgloss zitten ook standaard in mijn tas. Een flesje water vind ik ook altijd fijn.

 6. Annemarie

  Ik ben zo benieuwd naar de canon G7X. Heel veel positieve reacties over gehoord. Mijn ultieme summer musthave zijn trouwens ook zonnebrillen, en dan vooral die van Quay!

  1. Sharon

   Ah ik wil ook nog steeds graag een Quay! En kopen hoor die G7X, hij is het absoluut waard :D!

 7. Carmen

  Ten eerste: Philips Lumea heeft mijn leven verandert!
  En verder kwam ik een tijd geleden erachter dat ik als de “zelfingenomen vrouw met de zonnebril” word aangeduid. :-) De waarheid is dat ik gevoelig ben voor licht.

  http://www.chasingthewhiterabbitblog.wordpress.com

  1. Susy

   Ich würde gerne das Video Training gewinnen. Allerdings finde ich auch das Buch intsaesernt, da ich bisher kaum mit Photoshop gearbeitet habe.

  2. kreditkarte ohne schufa lichtenstein

   Your website is very reliable, that’s why i always come here when I have some doubts. I want to understand why they are covering up this tragedy? I hear reports now that they are threatening people over this accident! Or is it an accident?

  3. http://www./

   I and also my friends ended up reading through the good ideas found on your site and so at once came up with a terrible suspicion I had not expressed respect to the site owner for them. Those people were definitely so joyful to study all of them and have now in actuality been making the most of these things. Many thanks for simply being quite considerate and also for considering this sort of beneficial guides millions of individuals are really needing to understand about. My honest apologies for not expressing appreciation to sooner.

  4. 20000 eur sofortkredit erfahrungen

   Good one your Lordship, two points for our team. (Can you put hyenas in teams? What would you do with them, haul a sled across the desert? Seems like we would have seen it on national geographic if it were possible.)

 8. beautifulday4makeup

  Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar de Philips Lumea. Deze lijkt mij heel erg handig

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.