6x de leukste fake fur jassen!

Al sinds ik me kan herinneren ben ik gek op grote, opvallende fake fur jassen jassen. Wanneer de meisjes op mijn middelbare school met dunne, strak aangesloten jasjes aankwamen omdat hun figuur dan beter uitkwam (I mean hello, I don’t wanna be cold) keek ik altijd heel tevreden naar mijn grote, warme jas.

Heb ik even geluk dat je tegenwoordig prima voor de dag kunt komen met een grote opvallende jas! De jassen gaan als warme broodjes over de toonbank en tegenwoordig kan je ze gelukkig vinden in vrijwel elke winkelstraat.

fake fur jassen

1. Goosecraft
2. MostWanted
3. Best Connections
4. My Jewellery
5. Giacomo
6. Morgan

Ik vind de fake-fur trend echt fantastisch en ben blij dat deze trend (oorspronkelijk van vorig jaar..) nog een tijdje blijft. Vandaar ook dat ik vandaag voor jullie een heerlijke collage heb samengesteld van allemaal mooie fake fur jassen! Van luipaard tot knalgeel, het zit er allemaal in. Zelf ben ik helemaal fan van de Goosecraft jas maar die is wel meteen een tikje aan de dure kant.

Best te combineren met:
Vrijwel alles! Ik vind het zelf wel erg leuk om verschillende materialen met elkaar te combineren dus denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwartleren broek en een klein tasje met een metalen hengsel. Eigenlijk kunnen dit soort jassen gewoon met alles gecombineerd worden en geven ze je automatisch een stoere ‘put together’ look. Een super fijne toevoeging aan je wintergarderobe dus!

Welke jas vind jij het mooiste van bovenstaande zes?
En heb jij al een furry coat in huis? Laat het weten bij de comments!

*Wil je graag een mooie faux-fur jas maar zit je even krap of wil je gewoon niet investeren in zo’n toch wel trendgevoelig item? Probeer dan de tweedehandswinkels eens! Grote kans dat je ergens een fijne furry coat op de kop tikt net zoals ik dat een paar jaar geleden deed voor maar 8(!) euro’s. Zet ‘m op ladies!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

5 Comments

 1. Marieke

  die met de sterren is inderdaad super pretty!

 2. Lies

  Wat een leuke jassen! Vooral de rode en grijze zijn mijn favoriet en ze lijken mij ook zo lekker zitten.

 3. Nienke

  Alle zes echt super leuk, ik heb er al één, maar ik blijf leuke fur jassen zien. Ze zitten onwijs lekker!

 4. Mevrouw Marloes

  Die grijze en roze vind ik echt super leuk!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.