Airdate Irene Hin sweater

airdate-trui

Sinds ik de broeken van Airdate Amsterdam heb geprobeerd ben ik helemaal fan van dit (nog niet heel bekende) merk uit Amsterdam. Het is verkrijgbaar bij Men at Work en ook nog eens lekker betaalbaar voor hele fijne kwaliteit. Toen ik een tijdje geleden door de webshop aan het klikken was en deze prachtige oversized trui tegenkwam was ik meteen verliefd. Het werd me ook meteen duidelijk dat niemand minder dan Irene Hin de trui had ontworpen, super tof! Jullie weten hoe fantastisch ik haar kledingstijl vind (check dit artikel) dus dit was zeker een leuke extra. Toen Black Friday naderde en Men at Work 30% korting aanbood op de gehele collectie was de keuze natuurlijk snel gemaakt: ik moest deze trui hebben. And it’s finally mine!

airdate

De trui staat Irene herself natuurlijk veel beter dan dat ‘ie mij staat maar ik ben alsnog super blij met deze aankoop! De trui voelt als een enorm deken (hij is écht oversized, niet zoals ze dat maar een klein beetje doen zoals bij Primark) en dat maakt hem super geschikt voor deze koude winterdagen. Ik scoorde de trui dus in de Black Friday sale met 30% korting maar nu kost hij gewoon weer €59,99. Niet super goedkoop maar ook weer niet enorm duur voor een trui van zo’n fijne kwaliteit. Hij is hier te koop!

Wat vind jij van de Irene Hin x Airdate sweater?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Marieke

    Hele leuke trui! ook fijn voor de winter nu!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.