Alien Flora Futura & Alien MAN

bfd5ecce-37b8-46ee-9a57-6c44ebbe40e3.jpg

Eergisteren was ik samen met Melanie aanwezig bij een onwijs leuk event. Het prachtige merk Mugler kwam namelijk met een spannende lancering en ik mocht erbij zijn! Je hebt het waarschijnlijk al gezien op de foto maar het dus allemaal om de nieuwe uitbreiding van Alien: Alien MAN! Vrouwen kunnen nu niet alleen genieten van hun eigen Alien geur maar ook van het (aansluitende!) parfum van hun man. Benieuwd of het parfum voldoet aan mijn verwachtingen? Lees snel verder!

Laat ik even duidelijk zijn, ik ben gek op sterke parfums. Lieflijke bloemengeurtjes zijn natuurlijk leuk maar er is niets zo heerlijk als een parfum voor de eerste keer uitproberen en bijna achterovervallen van de magische geur. Dat had ik de eerste keer dat ik Alien rook bij een vriendin en gisteren toen ik de mannenversie van dit parfum rook. Zo. Ontzettend. Lekker.

Laat ik beginnen bij de grootste verrassing: Alien Man! De vormgeving van de originele versie is iets mannelijker gemaakt en in plaats van paars is er gekozen voor een stoer (maar elegant) donkerblauw. De geur zelf wordt door Thierry Mugler als volgt beschreven:

“Alien Man is een originele geur die extremen met elkaar verbindt. Een overweldigende troebeling, een mengeling van sensualiteit, een ontroerende frisheid en een uniek magnetisme. Een olfactorische schok met volkomen nieuwe ingrediënten, zoals de osmanthusbloem, die in evenwicht wordt gebracht door vernieuwende leerachtige en aromatische geuren.”

Ik houd van deze geur. Als ik ‘knappe man’ zou moeten beschrijven met een geur zou ik je deze geur laten ruiken. Als deze geur nou net iets meer unisex zou zijn zou ik hem oprecht zelf willen dragen. Het is (zoals verwacht) wel een heftige en zware geur maar wanneer je ‘m lekker vindt echt zo’n geur die je dagelijks met liefde gebruikt.

Dan hebben we natuurlijk ook nog Alien Flora Futura. Deze geur heeft nog steeds een spannend alien-gehalte maar is net even iets frisser en bloemiger dan de originele versie. Super voor de zomer dus! De geur wordt door Mugler als volgt beschreven:

“De kern van Alien Flora Futura is de symbiose tussen de groene en knapperige frisheid van ‘Boeddha’s hand’ en de bijzonder zeldzame bloem ‘Queen of the night’ die slechts één nacht bloeit.”

Spannend right? Dit wordt sowieso een grote favoriet van mij voor de zomer!De verkoop adviesprijzen zijn als volgt:

Alien Man
50 ml €62,50
100 ml €88,00
100 ml refill bottle €69,00

Alien Flora Futura:
60 ml € 75,00
30 ml 59,50.

Niet goedkoop, ook niet ontzettend duur. Ik ben in ieder geval enorm fan van beide! Ze zijn allebei al beschikbaar in de luxe parfumerie en Hudson’s Bay. Ga jij deze geuren proberen in de winkel?

Love,

Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

  1. Laura | I scream beauty

    Ja deze ga ik zeker weten proberen! Alien is al een aantal jaren mijn favoriet dus ik wil de mannenvariant maar al te graag aan mijn vriend aansmeren! :)

  2. Marloes

    Wauw prachtige foto’s heb je gemaakt! LOVE IT! Als Alien liefhebber ben ik onwijs benieuwd naar deze geur. Snel even ruiken binnenkort! Fijn weekend X

  3. Nienke

    Oh heerlijk, ik ben verliefd op de originele!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.