AliExpress sieraden bestelling – Zou dit de moeite waard zijn?

aliexpress sieraden

Toen ik vorige week een shitload (maar echt) aan sieraden bij AliExpress had besteld had ik niet door hoe verschrikkelijk deze sieraden er bij elkaar uit zouden zien haha. Het lijkt echt alsof ik de hele kermis heb opgekocht maar dat was ook wel de bedoeling. Ik wilde wat meer sieraden in mijn collectie en besloot ‘een paar’ dingen op AliExpress te bestellen. Goed, je weet hoe dit soort dingen gaan. Een ring voor 48 cent hier, een ketting voor 50 cent daar.. voor ik het wist had ik een heel winkelmandje vol. Benieuwd naar de linkjes en (super goedkope) prijzen van deze AliExpress Sieraden? Klik dan snel verder!

Ik had echt al super lang niet meer op AliExpress besteld en was eigenlijk wel benieuwd wat er tegenwoordig te halen viel. Ik kwam daadwerkelijk alles tegen (van nep Cartier tot verschrikkelijk ordinaire navelpiercings) maar heb uiteindelijk een toffe bestelling samengesteld. Aangezien je bij AliExpress nooit echt weet wat er binnenkomt (op het bekijken van de reviews na dan) en het toch allemaal bijna niets kost besloot ik mijn kansen te spreiden.

Ik ging zoals je ziet voor heel veel (nep)goud. Ik draag tegenwoordig elke dag mijn gouden horloge en armband van Tommy Hilfiger en dan vind ik het niet mooi om daar roségoud of zilver bij te dragen. Ik ging in eerste instantie voor lekker opvallende oorbellen aangezien ik dat mooi vind bij een basic zwarte top. Daarna voegde ik wat armbanden toe aan mijn mandje (miste ik ook in mijn collectie) en daarna nog wat random sieraden die toevallig voorbijkwamen. Oh en die dikke trouwring heb ik eigenlijk voor de lol besteld. Zou hij net zo shinen in het echt?

Ik ben zo benieuwd! Aangezien het zo’n goedkope items zijn kan ik er gelukkig ook heel hard om lachen als ik straks echt troep uit de enveloppen haal. Er moeten wel een paar mooie items tussen zitten toch? Mijn verwachtingen van deze bestelling zijn zo laag dat alles alleen maar mee kan gaan vallen volgens mij.

Voor de liefhebbers heb ik hier de linkjes naar de producten nog:

Dikke gouden ring met steentje in het midden

Trouwring met enorme steen

Frosted gouden ring

Grote gouden oorbellen hangers

Gouden ringen oorbellen

Armbanden vlecht en steentje

Oorbellen kruisjes

Ketting letter

Ketting letter munt

Armband ‘v’

Dunne gouden ring met steentjes

Gevlochten oorbellen goud

Grote oorbellen zilver met steentjes

Dunne ring goud met steentjes in rij

Dunne ring goud gedraaid met steentjes

Ik houd jullie op de hoogte! Volg me ondertussen op Instagram voor tussentijdse updates.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 1. Edith-Sofia

  Woow, super veel sieraden! Ben benieuwd hoe ze er in het echt uitzien.

 2. ir

  Stiekem heel erg benieuwd hoe de sieraden er uit zien!

  1. Jacqueline

   Ik heb ze ook de ringen en de zilveren vierkanten kan ze niet dragen krijg vuur rode zere oren

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.