Amsterdam Live On Stage

Ik heb de afgelopen weken flink wat festivals bezocht. Extrema Outdoor, Amsterdam Live On Stage, Dance Valley en eind deze maand staat Encore Festival ook nog op de planning. Toen ik laatst door mijn festival blogjes aan het bladeren was viel het me op dat ik helemaal nog niets had geschreven over Amsterdam Live On Stage! Tijd om daar verandering in te brengen.

amsterdam-live-on-stage

Op 26 juli was het dan eindelijk zover, tijd om weer naar Amsterdam af te reizen voor een tof festival! Mijn extra kaartje gaf ik aan Lizzy en aangezien zij in Eindhoven woont konden we mooi samenreizen. Toen we onderweg een berichtje van Diana kregen dat zij ook kwam was ons groepje compleet! Na Extrema Outdoor van de week daarvoor was het wel even wennen bij de ingang (de stortende regen ook trouwens) aangezien dit festival een stuk minder massaal was. Er hing echt een hele toffe sfeer en misschien kwam dat juist omdat het wat kleiner was. Je was liep binnen 5 minuten van de ene naar de andere stage en zo kon je dus ook gemakkelijk switchen wanneer je de artiest op het andere podium toch net even wat leuker vond. Toen het zonnetje dan eindelijk begon te schijnen zat het festivalterrein ook binnen no-time vol met picknickkleedjes en opgevouwen ponchos. Heerlijk sfeertje!

boohoo-outfit

Mijn outfit was van Boohoo! Zij stuurden me ook de uitnodiging voor dit festival en toen ik ook nog eens een bijpassende outfit mocht uitkiezen kon mijn geluk niet meer op! De line-up van het festival was ook ontzettend tof. Chef’Special was natuurlijk weer fantastisch maar waar ik vooral van onder de indruk was was Jett Rebel. Meer dan het nummer ‘Louise’ had ik nog niet van gehoord maar de rest van zijn nummer zijn ook erg goed. Die CD heeft nog een flinke week op repeat gestaan in mijn Spotify! Amsterdam Live On Stage was echt een van de leukste festivals waar ik ooit ben geweest. Volgend jaar ben ik er sowieso weer bij!

Ben jij meer van de grote of de kleine festivals?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

9 Comments

 1. Frederique

  Super leuke outfit, geeft echt zo’n boho-festival feeling! XX

 2. Neeltje | Thoughts in Style

  Ah heel leuk! Ik ga over een week naar Straf_Werk en heb nog niet echt een outfitje dus dit zorgt wel voor wat inspiratie. x
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…No More Excuses, Just Do It | Workout MotivationMy Profile

 3. Nadia

  Ik vind beide leuk!
  Nadia onlangs geplaatst…Aussie droogshampooMy Profile

 4. Claudia

  Ik ben nog maar op heel weinig festivals geweest, maar het kleinschalige van ALOS spreekt mij wel aan! Je outfit is ook echt heel tof, de kimono is prachtig (maar natuurlijk wel heel warm als de zon doorbreekt, haha)
  Claudia onlangs geplaatst…3 Dingen waar ik jaren later pas achter kwamMy Profile

 5. Manon

  Wat tof, ik ben meer van de kleine festivals maar de outfit vind ik wel heel leuk!
  Manon onlangs geplaatst…Mijn zoektocht naar Loafers – instappersMy Profile

 6. Idhuna

  Leuk dat je zoveel festivals bezoekt!
  Idhuna onlangs geplaatst…Trends zomer 2014 #2My Profile

 7. Marloes

  Wat een leuke outfit. Tof dat je er bij mocht zijn!
  Marloes onlangs geplaatst…Urban Decay Electric PaletteMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.