Amsterdam Live On Stage

Ontspanning

Ik heb de afgelopen weken flink wat festivals bezocht. Extrema Outdoor, Amsterdam Live On Stage, Dance Valley en eind deze maand staat Encore Festival ook nog op de planning. Toen ik laatst door mijn festival blogjes aan het bladeren was viel het me op dat ik helemaal nog niets had geschreven over Amsterdam Live On Stage! Tijd om daar verandering in te brengen.

amsterdam-live-on-stage

Op 26 juli was het dan eindelijk zover, tijd om weer naar Amsterdam af te reizen voor een tof festival! Mijn extra kaartje gaf ik aan Lizzy en aangezien zij in Eindhoven woont konden we mooi samenreizen. Toen we onderweg een berichtje van Diana kregen dat zij ook kwam was ons groepje compleet! Na Extrema Outdoor van de week daarvoor was het wel even wennen bij de ingang (de stortende regen ook trouwens) aangezien dit festival een stuk minder massaal was. Er hing echt een hele toffe sfeer en misschien kwam dat juist omdat het wat kleiner was. Je was liep binnen 5 minuten van de ene naar de andere stage en zo kon je dus ook gemakkelijk switchen wanneer je de artiest op het andere podium toch net even wat leuker vond. Toen het zonnetje dan eindelijk begon te schijnen zat het festivalterrein ook binnen no-time vol met picknickkleedjes en opgevouwen ponchos. Heerlijk sfeertje!

boohoo-outfit

Mijn outfit was van Boohoo! Zij stuurden me ook de uitnodiging voor dit festival en toen ik ook nog eens een bijpassende outfit mocht uitkiezen kon mijn geluk niet meer op! De line-up van het festival was ook ontzettend tof. Chef’Special was natuurlijk weer fantastisch maar waar ik vooral van onder de indruk was was Jett Rebel. Meer dan het nummer ‘Louise’ had ik nog niet van gehoord maar de rest van zijn nummer zijn ook erg goed. Die CD heeft nog een flinke week op repeat gestaan in mijn Spotify! Amsterdam Live On Stage was echt een van de leukste festivals waar ik ooit ben geweest. Volgend jaar ben ik er sowieso weer bij!

Ben jij meer van de grote of de kleine festivals?

9 thoughts on “Amsterdam Live On Stage”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.