Andrélon PINK Droogshampoo

andrelon pink droogshampoo 2

Hello ladies! Ik heb vandaag weer een review voor jullie waar jullie waarschijnlijk heel blij van gaan worden. Andrélon komt namelijk met twee nieuwe versies van hun welbekende droogshampoo en dan maak je mij natuurlijk heel erg blij! Dit keer is de PINK lijn uitgebreid en komt Andrélon niet met een maar met twee soorten droogshampoo! Benieuwd geworden? Lees snel verder!

andrelon pink droogshampoo 3

De PINK lijn is dus uitgebreid met twee soorten droogshampoo waaronder een Big Volume versie en een Beachy Texture versie want Andrélon heeft (net als de hairstylisten van nu) door dat droogshampoo niet meer alleen een oplossing voor ongepland vet haar is. Ik gebruik bijvoorbeeld al direct droogshampoo nadat ik uit de douche stap en mijn haar heb gedroogd! Direct na het wassen van mijn haren kan mijn haar namelijk wat slap aanvoelen en met droogshampoo is dit super snel op te lossen. Niet alleen volume nodig maar ook textuur? Dan kan de Beachy Texture variant een goede optie voor jou zijn. De super stevige structuur die je na het aanbrengen van dit product overhoudt zorgt ervoor dat eventuele styling daarna (bijvoorbeeld krullen d.m.v. een krultang) super lang blijft zitten! Ook lijkt je haar meteen dikker en zal het minder snel voor je ogen vallen mocht je dit vervelend vinden.

andrelon pink droogshampoo

Natuurlijk heb ik beide droogshampoos getest en wat me meteen opviel was de heerlijke PINK geur die duidelijk aanwezig was. Ik gebruik wekelijks het Andrélon PINK volumepoeder en deze twee producten ruiken (gelukkig) exact hetzelfde. Een groot pluspunt ook aangezien ik veel soorten droogshampoo echt heel vies vind ruiken. Qua werking zijn het eigenlijk twee verschillende producten en zou ik ze ook allebei aanraden om te kopen! De Big Volume versie is perfect wanneer je haren een tikje vettig en/of slap aanvoelen en geen tijd hebt om ze nog snel te wassen en te stylen. Deze droogshampoo doet enorm goed zijn werk en voor je het weet ziet je haar er weer top uit! De Beachy Texture versie ga ik zelf vooral gebruiken wanneer ik big hair wil creëren. We hebben allemaal wel van die avonden waarbij we willen dat ons haar tot aan het plafond reikt en girls: this is your product. Deze spray doet me stiekem ook heel erg denken aan het effect dat het Andrélon volumepoeder uit dezelfde PINK lijn me geeft maar is nu dus ook in sprayvorm verkrijgbaar. De Beachy Texture maakt je haar echt véél stugger dan de Big Volume dus pas een beetje op tijdens het eerste gebruik! Het product werkt sneller dan je denkt ;-)

De Andrélon PINK Droogshampoo in Big Volume & Beachy Texture zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Etos en over twee weken ook bij de rest van de drogisterijen van Nederland voor €4,99.

En, ga jij ze proberen? Ik vind ze TOP!
Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 1. Jolien

  Ze klinken echt goed!

  1. Sharon

   Ze zijn ook echt suuuper fijn! <3

 2. Yara de Koninck

  De big volume versie lijkt mij wel fijn zeg :)

  1. Sharon

   Zeker een aanrader om te kopen deze! :)

 3. Judy

  Klinkt goed! Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.