Armbandjes van By Bien

Super leuk vond ik het dat Sabine mij laatst een mailtje stuurde of ik interesse had in een paar van haar zelfgemaakte armbandjes! Deze 17-jarige is de eigenaresse van haar eigen sieradenshop en wanneer het mogelijk is help ik jonge ondernemers maar al te graag een stapje verder! De (handgemaakte) sieraden die ByBien verkoopt zijn super stijlvol en erg betaalbaar, super leuk dus. Benieuwd naar de armbandjes die ik uitkoos? Kijk dan snel mee!

De bovenste twee armbandjes trokken meteen mijn aandacht! Hoeveel ik ook van mijn statement sieraden houd, ook ik heb soms behoefte aan een subtiel sieraad. Bovenstaande armbandjes zijn prachtig, bevatten een mooie boodschap en kunnen met werkelijk alles gecombineerd worden. Ik merk dat ik vooral vaak naar het rode armbandje grijp maar ben met beide echt super blij! Deze armbandjes kosten €3,00 per stuk en de combinatie van de hanger/bandje kan je volledig zelf samenstellen.


Ook deze drie armbandjes (die trouwens in een setje komen) vind ik fantastisch. De pastelkleuren in combinatie met het rosegoud maken het een vintage-looking geheel en dat vind ik persoonlijk echt prachtig. Ik weet niet wat het is maar dit soort armbandjes laten je outfit altijd een stuk meer ‘put together’ overkomen. Erg handig! Voor dit setje betaal je €7,95.

En, wat vind ik verder van deze webshop?
De sieraden zaten prachtig verpakt in organza-zakjes en omdat het December is zaten er ook nog allemaal leuke kaartjes en feestelijke versiersels bij, een echt cadeautje dus! Mijn pakje was binnen twee dagen binnen en ik kan je dus zeker aanraden eens een kijkje te nemen bij ByBien.

Kende jij deze webshop al?
Misschien vind je dit ook leuk:

15 Comments

 1. Shani

  Ooh wat een leuke armcandy!Ik ga zeker eens in kijkje nemen in haar webshop.I love it! =)

 2. Marijke (marykejane)

  Wat een mooie armbandjes ! x
  Marijke (marykejane) onlangs geplaatst…The time has come … Examens.My Profile

 3. Dagmar

  Wauw te gek! Jonge ondernemers, daar geniet ik volop van. Mooie sieraden!
  Dagmar onlangs geplaatst…HAPPINESS / Count your blessingsMy Profile

 4. femketje

  ze zien er pretty uit :D
  femketje onlangs geplaatst…Merry Xmas!My Profile

 5. Sofie

  Leuke armbandjes!
  Sofie onlangs geplaatst…Fijne Kerst!My Profile

 6. Dionne

  Wat een schattige armandjes
  Dionne onlangs geplaatst…SALE | ZARAMy Profile

 7. Charile

  Pretty! Fijne dagen!
  Charile onlangs geplaatst…Fijne kerstdagen!My Profile

 8. Jessy

  Wat een mooie armbandjes!

 9. Lisa

  Wow!

  Die drie laatste zijn echt superleuk!
  Ik ga zeker een kijkje nemen :)
  Lisa onlangs geplaatst…Opties en keuzes.My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.