Persoonlijk

Back to school

schoolback

Goodmorning all! Hoe gaat het met jullie? Ik heb toch wel een tijdje niets van me laten horen en het werd dus hoog tijd voor een persoonlijke update. Zoals een aantal van jullie al wel wisten ben ik vorige week begonnen aan een gloednieuwe opleiding en dat betekent dus ook dat het klaar is met alle weken vakantie. Niet meer opstaan wanneer het mij uitkomt, geen standaard Netflix meer tot half 3 ‘s nachts en na alle keren dat ik van de kookkunsten van mijn moeder mocht genieten valt het toch best wel een beetje tegen om zelf weer met pannen aan de slag te moeten. Life is hard.

Maargoed, een nieuwe opleiding dus! Ik ben afgelopen maandag begonnen aan de HBO opleiding Communicatie en hoewel twee hele dagen natuurlijk niet heel veel weggeven (ik geef jullie over een paar weken wel een fatsoenlijke update) bevalt deze opleiding me tot nu toe erg goed. Ik denk dat ik hier prima op mijn plek zit en ben benieuwd wat er nog allemaal gaat komen! Gelukkig woon ik erg dicht bij het schoolgebouw en daardoor blijft er ‘s avonds nog genoeg tijd over voor terrasjes, etentjes en natuurlijk mijn geliefde Netflix. Ik ben dit op moment weer helemaal verslaafd aan Gilmore Girls en moet stiekem een beetje huilen omdat ik alweer bij het laatste seizoen ben aangekomen. Wie kijkt er nog meer uit naar de vier nieuwe afleveringen in November? I can’t fucking wait! Ik was vroeger zo verslaafd aan deze serie en vind het stiekem best wel fantastisch dat de serie na al die jaren een vervolg krijgt. In de tussentijd ben ik nog wel op zoek naar toffe vervanger dus als je nog goede Netflix-tips hebt laat het dan zeker even hieronder achter!

Wat mijn blog betreft ben ik van plan om de aankomende tijd weer wat meer te gaan posten dus ik zou zeggen stay tuned! Ik ben de laatste tijd weer helemaal into make-up en dat is vooral te merken op mijn Instagram. Zouden jullie het leuk vinden om weer eens old school beautyreviews van mij te zien? Er zijn de laatste tijd zoveel prachtige merken die mij echt de mooiste producten opsturen dus dat lijkt me zeker tof om met jullie te delen. Er is echt nog zoveel meer dan wat er in Nederland verkrijgbaar is!

Hoe zagen jouw laatste weken er precies uit?
Heb je gewerkt, net als ik vakantie gevierd of misschien wel iets heel anders gedaan? Ik ben benieuwd!

12 thoughts on “Back to school”

  1. Wat leuk dat je communicatie studeert! Ik ga als het goed is dit jaar afstuderen, maar wie weet kom ik je nog eens tegen op school :) oh en tip: de eerste twee jaar leek het mij niet zo super belangrijk, maar netwerken is echt goud waard! Succes <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.