fashion

Back to school

Het is weer zover. De weken vol nutteloze Netflix avonden, zorgeloze feestjes, urenlang uitslapen en alle andere mooie bezigheden komen nu echt aan hun eind. Hopelijk heb je je vermaakt deze vakantie! Misschien heb je wel mooie reizen gemaakt, nieuwe mensen leren kennen of gewoon lekker genoten van je vrienden en je vrije tijd. Wat je dan ook gedaan hebt, het is weer tijd voor een nieuw hoofdstuk! We gaan allemaal weer terug naar ons normale leven en dat zal voor velen van jullie gelijk staan aan lange schooldagen. Of je nu voor het eerst naar de middelbare school gaat of volgende week kan beginnen aan je afstudeerjaar, we gaan er maar weer het beste van maken. Back to School vind ik een prima reden voor een dagje shoppen en de aankomende week zal ik wat fijne back to school blogposts online gaan zetten. Vandaag trap ik af met een van de belangrijkste Back to School items: je schooltas!

schooltassen

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 //

Toen ik voor het eerst naar de middelbare school ging werd ik wijsgemaakt dat je absoluut een enorme Kipling rugzak nodig had. Man, wat een onzin. Sure, tijdens de eerste paar weken van de middelbare school is het misschien handig dat je ál je boeken met je meedraagt (ik wilde nog wel eens iets vergeten) maar daar is je rug al snel klaar mee. De weken daarna wisselde ik mijn enorme rugzak dus om voor een schoudertas en dat werkte ook prima. Neem alleen het hoognodige mee en gooi de spullen die je tijdens je eerste paar uren niet nodig hebt gewoon in je kluisje. Geen inspiratie voor een leuke schooltas? Ik heb er een paar naast elkaar gezet! Ik vind vooral de madeliefjes tas van Even&Odd en de rode schoudertas van Zara erg tof. Als ik nu naar de middelbare school zou gaan zouden die twee toch wel bovenaan mijn wishlist staan. School moet natuurlijk geen modeshow worden maar dat betekent niet dat je er niet goed uit mag zien! Maakt je dagelijkse schoolroutine toch net wat leuker. Have fun ladies!

Ga jij nog naar school? En in welk jaar zit jij nu?

14 thoughts on “Back to school”

    1. De Vilenca is een Neatherlands gebaseerd Company.Vilenca werkt in gedachten houden uniciteit andtrends op hetzelfde time.The producten zijn allemaal handgemaakt met een vleugje van de perfectie merk voortdurend werkt samen met internationale designers om een volledig onderscheidende wereldwijde uitstraling en – statement maken branding creëren .Om meer over The Vilenca login om te weten :
      http://vilenca.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge