From bad hair to great care

foto1

Toen ik drie weken geleden mijn gehele haar weer liet highlighten nadat ik een uitgroei van minstens een halfjaar had opgebouwd wist ik bij voorbaat al dat mijn haar me dit niet in dank af zou nemen. Toen ik na het (door de kapper) uitwassen van de bleek en het kammen van mijn natte haren een bosje witte afgebroken punten op de grond zag liggen (niet te voorkomen bij bleek, of je nou oersterk haar hebt of niet..) wist ik dat het tijd was voor een stevige verandering in mijn haar routine. Bij thuiskomst dook ik dus ook meteen in mijn blogproductenlade en ging ik op zoek naar iets wat mijn haar wél zou waarderen. Ik kwam uit bij Keratine Repair van Andrélon en de Dagelijkse Conditioner uit de Intense Repair lijn van Dove.

foto2

Beide producten kende ik al en had ik ook al eerder getest. Wel is het zo dat mijn haar op dat moment niet zo ‘broken’ was als drie weken geleden. De perfecte gelegenheid voor een goede test dus! Laat ik beginnen met de Dove Intense Repair lijn, die is echt geweldig. De geur, de werking.. ik durf zonder twijfel toe te geven dat dit mijn absolute favoriet is op het gebied van haarverzorging. En dat terwijl het, vergeleken met de kappersproducten, ook nog eens spotgoedkoop is. De geur doet me denken aan een kappersbehandeling en de kwaliteit van je haar gaat na iedere douchebeurt weer een tikje vooruit. De dagelijkse conditioner (die ik trouwens niet dagelijks gebruik want je haar iedere dag wassen is dan weer erg slecht) gebruik ik op dit moment als masker en woorden kunnen niet uitleggen hoe zacht deze conditioner je haren laat aanvoelen. Deze conditioner tovert ieder bosje stro om tot een een stukje zijde. Ik overdrijf zeker niet, dit spul is geweldig voor haar dat wel wat verzorging kan gebruiken. Echt een koopje dus voor die €4,99.

foto3

Het volgende product wat ik graag gebruik tijdens deze dagen van verdriet (overdrijven is erg leuk, weet ik) is het Keratine Repair serum van Andrélon. Dit serum breng ik aan nadat ik uit de douche stap en mijn haar handdoekdroog heb gemaakt. Hoewel serums je haar vaak niet intens voeden en meer voor de show zijn heb ik toch het gevoel dat dit product mijn punten een gezonde boost meegeeft. En de glanzende punten zijn natuurlijk heel erg fijn. Voor €7,99 haal je dit enorme serumflesje in huis! Weer lekker makkelijk gewoon te koop bij de drogist.

En dat waren mijn twee toppers van de Drogist! Ik vind het super dat deze twee budget producten mijn haar de laatste paar weken zoveel sterker hebben gemaakt. Mijn haar voelt sterker aan, glanst meer, voelt zachter dan voorheen en mijn coupe ziet er in zijn geheel gewoon beter uit. Wat wil een vrouw nog meer.

Wat is jouw favoriete haarproduct op dit moment?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

13 Comments

 1. Diana Carlton

  Ik ben vooral benieuwd naar het serum van Dove! Ik merk dat mijn haar, zeker nu het weer wat kouder wordt, wel wat extra verzorging kan gebruiken.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Het leed dat ouder worden heet..My Profile

  1. Diana Carlton

   Van Andrelon bedoel ik natuurlijk ;-)
   Diana Carlton onlangs geplaatst…Het leed dat ouder worden heet..My Profile

 2. Carien

  Goede tips! Ik wil beide testen! Ik hou van het Dove Intense Repair masker dus ben zeker benieuwd naar de shampoo.
  Carien onlangs geplaatst…Outfit of the day – Black & White StripesMy Profile

 3. Madeleine

  Die conditioner van Dove lijkt me erg fijn! Mijn haar breekt de laatste tijd ook heel snel af en misschien is dit wel een goede oplossing. Leuk om te lezen!
  Madeleine onlangs geplaatst…‘Kleine’ overwinningen van mijn anorexiaMy Profile

 4. Kimziej.nl

  Ik gebruik ook een serum van Andrélon. Fijn spul! Mijn haar is een stuk minder pluizig nu. Ik was mijn haar in de avond en verdeel twee pompjes serum over mijn haar, soms fohn ik het nog een beetje. Als ik ’s morgens op sta, zit mijn haar eigenlijk precies zoals ik wil. Rise and shinneeeee!
  Kimziej.nl onlangs geplaatst…Recept: Piadina Italiana!My Profile

 5. Dionne

  Ik gebruik altijd serum van Gliss! Heel fijn!

 6. jolanda

  Ik gebruik nu een olie van kruidvat huismerk, ik verwachtte er niet veel van, maar hij ruikt heerlijk en maakt mijn haar mooi glad en voedt de punten, nou heb ik van mezelf gezond haar maar deze olie is echt een aanrader! 150 ml voor 4 euro is echt een koopje hahaha

 7. Didem

  handig, goed om te weten van deze 2 budgetproducten :)

  liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/
  Didem onlangs geplaatst…10 tips tegen nagelbijtenMy Profile

 8. Kelly

  Ben benieuwd naar de dagelijkse conditioner, die kan mijn haar wel gebruiken!
  Kelly onlangs geplaatst…Tag | This or that (beauty edition)My Profile

 9. Marloes/GLAMOURMOES

  Ik ben ook fan van de Dove producten! Vooral de nieuwe lijn van Dove is fijn! Super fijn ook dat deze producten je haar goed verzorgd hebben!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Personal: Plog #3 – 8 november 2014My Profile

 10. Nicole

  Klinkt erg goed. Ik kan helaas bijna niks in mijn haar stoppen, want het word gelijk vettig.
  Nicole onlangs geplaatst…Yves Rocher Jardins du Monde showergelMy Profile

 11. Lindsay | MakeupbyLindsay.nl

  Fijn!! Wat je ook eens moet proberen is de Argan Oil shampoo en conditioner van Hask! Dit heeft mijn haar zo een mega boost gegeven, ik kan serieus niet meer zonder! Ik heb ze bij de Primark gehaald, en er zitten geen Sulfaten en parabenen in.
  Lindsay | MakeupbyLindsay.nl onlangs geplaatst…REVIEW | Too Faced Chocolate Bar paletteMy Profile

 12. Mariska

  Deze ga ik inderdaad heel erg goed onthouden! Mijn haar heb ik weer blond geverfd en kan wel wat verzorging gebruiken.
  Mariska onlangs geplaatst…Win MAC lipstick naar keuze #2 herinneringMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.