Eten en drinken

Bak jij je snacks al in de oven?

Gerelateerde berichten

5 Reacties

 1. Britt • Annebrittures

  Jummie, bamischijven, het is ook mijn guilty pleasure, haha. Is dit dan ook een pak gezonder dan de versie die je in de frituurpan gooit? (Omdat dat dan zichzelf vol slurpt met vet?) Ik heb er een lichte honger van gekregen, haha. Ik heb trouwens ook iets tegen de geur van frieten en frietvet dus dit zou echt ideaal zijn als ik op mijn eentje ga wonen.

 2. beautifulday4makeup

  Waarschijnlijk zijn ze nu ook iets gezonder??

  1. Thari

   Ja.. Lijkt me wel aangezien de producten nu geen vet opzuigen?
   Ik hoop het in ieder geval wel haha!

 3. Lianne

  Zelf heb ik de bitterballen van Kwekkeboom geprobeerd en die waren krokant, maar de smaak was een beetje apart. Ze smaakte wel veel gezonder! De Kip Sticks lijken me super lekker!

 4. Kapsalon Amersfoort

  Ik zie die reclame tegenwoordig wel vaak op tv, zo met die Mora ovensnacks maar om eerlijk te zijn heb ik ze nog nooit geprobeerd. Altijd de frituur of gewoon de snackbar. Maar ik moet toegeven dat ze er superlekker uit zien!

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.