Bak jij je snacks al in de oven?

Eten en drinken

Advertisement kwekkeboom1

Laten we het vandaag eens heerlijk over eten hebben! Waar mag je jou ‘s nachts nou eigenlijk voor wakker maken? Sushi, zoute drop, avocado of misschien wel iets heel anders? Mij mag je in ieder geval altijd wakker voor jawel, de welbekende bamischijf. Nu vis je die alleen niet even snel uit de kast en ook ik heb helaas niet altijd tijd en/of zin om hiervoor de frituurpan aan te zetten. Komt dit je bekend voor? Goed nieuws, samen met nog veel meer lekkere snacks kunnen je bamischijfjes voortaan namelijk gewoon in de oven! Lees snel verder voor mijn ervaringen met deze ovensnacks van Kwekkeboom!

kwekkeboom2

Super leuk natuurlijk dat je deze snacks in de oven kunt verwarmen maar zijn ze ook net zo lekker? Om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit en smaak van deze hapjes heb ik de snacks samen met mijn ouders eens goed getest. Hier gingen de Kip Sticks als eerste de oven in.. Spannend!

kwekkeboom4

En jahoor! Deze Kip Sticks zijn (zoals het hoort!) lekker knapperig aan de buitenkant en mals van binnen. Hoewel ik bij het kiezen van snacks niet snel voor een Kip Stick ga vond ik deze toch wel erg lekker.

kwekkeboom3

Ook de croquetten hebben we getest en deze voldoen ook helemaal aan de kwaliteit die we gewend zijn. Lekker knapperig aan de buitenkant met een heerlijke volle smaak. Yes please!

kwekkeboom5

De kaashapjes kende ik al en daarvan wist ik dus ook dat ze meer dan prima smaken maar toen ik een hapje nam van de eerste bamischijf kon ik bijna niet geloven dat deze snack uit de oven kwam. Ik vond hem namelijk niet alleen net zo goed als maar zelfs béter dan de bamischijven die ik normaal gesproken uit de frituurpan haal! Bravo Kwekkeboom!

Mocht je net zoals ik een enorme hekel hebben aan de frituurpan maar wil je toch zo nu en dan een lekkere snack in huis halen zou ik deze ovensnacks van Kwekkeboom absoluut kunnen aanraden. De snacks smaken allemaal exact zoals in de plaatselijke friettent en de bamischijven zijn dus zoals ik al zei echt out of this world lekker. Na deze test geef ik ze een dikke tien dus ik zou zeggen probeer ze eens uit!

Wat is jouw favoriete snack? En zouden deze ovensnacks iets voor jou zijn?

Advertorial

5 thoughts on “Bak jij je snacks al in de oven?”

  1. Jummie, bamischijven, het is ook mijn guilty pleasure, haha. Is dit dan ook een pak gezonder dan de versie die je in de frituurpan gooit? (Omdat dat dan zichzelf vol slurpt met vet?) Ik heb er een lichte honger van gekregen, haha. Ik heb trouwens ook iets tegen de geur van frieten en frietvet dus dit zou echt ideaal zijn als ik op mijn eentje ga wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.