Beautyblender Electric Violet Swirl

Ik heb sinds kort de Beautyblender Electric Violet Swirl in huis en ik ben fan. Vandaag ga ik jullie dus ook wat meer vertellen over de Beautyblender Electric Violet Swirl. Als je mij in het echt kent weet je dat ik pas heel erg laat op de beautyblender-train ben gestapt. Ik begreep echt niet waarom iedereen ineens zo fan kon zijn van iets wat in mijn ogen gewoon een dure spons was. Ik had meerdere versies van de Beautyblender in huis liggen maar ik voelde weinig enthousiasme om er eens een uit de kast te pakken. Totdat ik vorig jaar mijn favoriete foundationkwast kwijt was en besloot dan maar even een spons te gebruiken. Je begrijpt dat ik nooit meer anders wil nu. Het leuke aan de Beautyblender is natuurlijk dat er geregeld een nieuwe uitvoering op de markt wordt gebracht en vandaag is het tijd voor een wel hele leuke versie!

beautyblender electric violet swirl

Wat een onwijs leuke verpakking right? Deze staat niet ook zeker niet verkeerd binnen je woonkamer op mooie luxe designer boeken. Het merk Beautyblender is opgezet door Rea Ann Silva, een super populaire make-up artist uit Amerika. Haar motivatie voor de beautyblender was heel duidelijk: Get the base right. No one should say “oh, your foundation looks good.” Instead, people should be saying, “Wow, your skin looks incredible.” Hier heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in. De allermooiste foundations zie je namelijk niet zitten! Met de beautyblender bereik je heel gemakkelijk je gewenste resultaat. Wanneer je hem nat maakt (en daarna goed uitknijpt) krijg je een super zachte spons waarmee je een hele mooie basis voor je make-up kan creëren.

beautyblender electric violet swirl

De meest recente creatie van Beautyblender wordt verkocht onder de naam ‘Electric Violet Swirl’. De welbekende roze versie is natuurlijk al een eyecatcher in je make-up tas maar met deze versie steel je al helemaal de show. Ik heb de beautyblender vanochtend voor het eerst gebruikt en hij werkt net zo fijn als de vorige versies (altijd fijn om te weten right). Het design doet me trouwens wel een beetje denken aan een blueberry cheesecake haha. Ik vind deze versie in ieder geval erg mooi!

Wil jij deze beautyblender ook aan je collectie toevoegen? Hij is voor 19,95 te koop bij Douglas.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

One Comment

  1. Hardik

    The Beauty blender is absolutely a beautiful weapon for every girls. This sites information is very useful to
    every girl to reserve their beauty. Keep up your best jobs . No item is as amazing as like as Beautyblender.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.