Ben jij ook zo’n koopjesjager?

Geld

1

Zoals de meeste hier wel weten ben ik echt een enorme budgetqueen. De kringloopwinkel is ongelofelijk blij met me, ik DIY wat ik in de winkel te duur vind en de Action is mijn beste vriend. Ook vind ik het heerlijk om door reclamefolders te bladeren en wanneer ik geld kan besparen dat dus ook te doen! Wanneer er weer een dikke stapel in de brievenbus ligt en mijn moeder de reclamefolders demonstratief aan de kant veegt vind ik het juist heerlijk om door alle koopjes van die week te bladeren. Super natuurlijk wanneer je gewoon even leuk wil neuzen maar op de een of andere manier staat er nooit dat ene item tussen dat je echt nodig hebt. En dan heb ik het nog niet eens over de tijd die je verspilde met het doorbladeren van minstens 15 folders op zoek naar een bepaald product. Vandaag heb ik iets wat voor veel meiden een grote oplossing zal zijn: de Reclamefolder app! Lees snel verder voor meer info!

2

Wat moesten we toch zonder ons mobieltje. Nee even serieus, dat ding is zo ontzettend handig. Shazam herkent alle nummers op de radio, ik heb een zaklamp app op mijn telefoon geïnstalleerd zodat ik ‘s avonds het sleutelgat terug kan vinden en vandaag laat ik jullie dus de Reclamefolder app zien waarmee je exact kunt zien welke producten waar precies in de aanbieding zijn. Ongelofelijk handig als je het mij vraagt. De app heeft meerdere functies en zoals je hierboven kunt zien kun je o.a. je favoriete folders opslaan, de laatste folders bekijken en is er ook een zoekfunctie waarmee je naar bepaalde producten kunt zoeken. Is je Rimmel mascara op en wil je niet teveel geld betalen? Zoek even op het woord Rimmel en dan kom je vanzelf de 2e gratis actie van Etos tegen die op dit moment loopt!

3

Ik vind dit echt oprecht ongelofelijk handig. Het is mij nu al veel te vaak overkomen dat ik net een product heb gekocht en het een paar uur later ergens anders in de aanbieding blijkt te zijn. Hoe naar is dat! Dat hoeft dus niet meer, zoek het gewoon even op via de Reclamefolder app en je weet exact waar jouw product het voordeligst is. Bespaar je ook nog eens geld voor andere items op je wishlist :) De app bevat trouwens ongelofelijk veel folders. Zo kan je bijvoorbeeld ook de sale collectie van Dolcis of de aanbiedingen van de op=op gewoon bekijken via je telefoon!

Even serieus, hoe handig is dit? Het mooiste van alles is dat je hem volledig gratis kunt downloaden via de App store, Google play, Windows 8, Blackberry world en Windows phone! Niet alleen voor de iPhone users onder ons dus :-) Mijn moeder en ik zijn in ieder geval groot fan en ik moest deze uitvinding gewoon echt even met jullie delen. Download dus zeker de Reclamefolder app en laat je verrassen!

Zou deze app iets voor jou zijn?

love,

Sharon

13 thoughts on “Ben jij ook zo’n koopjesjager?”

  1. Ik ken de app wel, heb ‘m volgens mij ook wel op m’n tablet staan. Wist alleen niet dat je ook producten zo kon selecteren, wanneer ze in de aanbieding zijn/komen. Handig! Good to know!
    Maaarrrr. ik vind het ook nog altijd wel fijn om lekker ff de folders door te kunnen bladeren :)

  2. Wow wat chill, ik krijg zelf geen folders meer door de brievenbus omdat wij een sticker op de deur hebben maar als je een product wil kopen en niet te veel uit wil geven is het inderdaad superhandig! Thanks for sharing :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.