nagels

Besteld: OPI Liquid Sand Nagellak

Ik moet eerlijk toegeven dat de hele caviar nails trend me totaal niet aantrok. Het lijkt me verschrikkelijk irritant en het mooie is er ook vanaf nadat je ergens met je nagels aan blijft haken en alles eraf blijkt te vallen. Nope, die trend was niet voor mij weggelegd. Nu komt OPI met een soort 2e versie die me dan weer wel erg benieuwd maakt! Een soort glitterzand verwerkt in nagellak.. Dat moest ik hebben natuurlijk!

OPI mariah carey

Zoals je al aan de titel kan aflezen heb ik het over de Mariah Carey Liquid Sand collectie die half januari uitkomt. De exacte datum is nog niet bekend maar dat maakt niet uit aangezien ik de lakjes toch online heb gekocht. Ik kocht 2 lakjes voor 8 euro per stuk inclusief verzendkosten. Links zie je ‘Can’t let go’ en rechts ‘Stay the night’. De swatches die ik tegenkwam op amerikaanse sites vond ik zo spectaculair dat ik er meteen 2 wilde hebben :) Als ik de lakjes binnen heb komt er vanzelfsprekend een uitgebreide review online!

5 thoughts on “Besteld: OPI Liquid Sand Nagellak”

  1. Hej,

    ik ben persoonlijk geen fan van negatieve commentaar, maar voor een beautyblog vind ik het ongeoorloofd dat je erbij schrijft dat je de nagellakken online koopt. Het is algemeen bekend dat er enorm veel namaakt van O.P.I in omloop is op internet, waardoor het super gevaarlijk is. Goedkope merken (vooral in China) maken dit na en verkopen ze dan veel goedkoper met alle gevolgen vandien. De O.P.I die je online koopt is daardoor veel slechter veel kwaliteit maar het ergste van al is dat in deze nagellakken wel schadelijke stoffen zitten! O.P.I in de winkel is inderdaad wat duurder in de winkel, maar het is wel veilig en je betaalt voor goede kwaliteit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge