Betaalbare woonaccessoires

woonaccessoires

Wanneer je voor het eerst uit huis gaat (of in het algemeen verhuist naar een andere woning) ben je vaak op zoek naar nieuwe woonaccessoires. Voor sommige mensen is het heel normaal om hier heel veel geld aan uit te geven maar ik persoonlijk vind dat helemaal niet nodig. Of dat dienblad wat op mijn keukentafel staat nu twee euro of vijfenvijftig euro heeft gekost.. ik zie het verschil niet. Ik vind het heerlijk om af te wisselen als het gaat om mijn interieur en ga dus ook graag voor betaalbare items. Betekent natuurlijk niet dat deze niet ontzettend leuk kunnen zijn! Zelfs als ik niet naar geld zou hoeven te kijken zou ik alsnog voor de wat goedkopere items gaan. Ik zie het verschil tussen duur en goedkoop immers toch niet. Vandaag deel ik mijn favoriete plekjes voor betaalbare (soms zelfs spotgoedkope!) woonaccessoires met jullie!

Action
Deze hoef ik denk ik niet uitgebreid te behandelen. Zonder twijfel op een en dat zal jullie absoluut niet zijn ontgaan als ik kijk naar mijn eerder geplaatste Action shoplogs haha! Action mag dan door sommige mensen een beetje ‘suf’ gevonden worden, ze hebben er geweldige woonaccessoires. Dienbladen, kandelaars, bijzettafels, vazen, krukjes en ga zo nog maar even door. Kaarshouders beginnen vaak al bij 40 cent en krukjes (met nepbont bijvoorbeeld) worden verkocht voor minder dan vijftien euro terwijl je er ergens anders makkelijk het vierdubbele voor neerlegt. Ik ben groot fan van Action en hoop dat deze heerlijke winkel nog lang mag blijven in ons land!

Big Bazar
Big Bazar is de laatste jaren ook flink verbeterd als we het hebben over woonaccessoires. De winkel kon eerst nog wel eens de foute hoek opgaan maar tegenwoordig kan je er hele stijlvolle woonitems tegenkomen! Net een tikje duurder dan Action maar nog steeds spotgoedkoop. Kaarshouders voor negentig cent en dienbladen voor maar een paar euro, lekker betaalbaar dus. Het assortiment verschilt een beetje per winkel (sommige filialen leggen meer focus op woonitems dan anderen) maar mocht je binnenkort gaan verhuizen of gewoon op zoek zijn naar een nieuwe look voor je huidige woning neem dan zeker even een kijkje.

Xenos
Xenos is natuurlijk ook een bekende wanneer het aankomt op woonaccesoires! Soms een tikje overpriced maar ze hebben er absoluut erg mooie spulletjes. Vaak wel een tikje duurder dan de Action of de Big Bazar maar dat verschilt per item. Ik kocht er een tijdje terug deze items en kan daarmee dus ook aantonen dat Xenos zeker meegaat met de trends van nu. Op dit moment hangt het er vol met koper, hertjes, hout en andere trends die je nu veel ziet. Pluspunten voor Xenos!

Wibra & Zeeman

De vorige drie lagen misschien wat voor de hand maar laten we Wibra & Zeeman ook zeker niet vergeten in deze rij! Het woonaanbod is dan misschien niet super uitgebreid, ik ben al heel wat keren met ontzettend leuke en spotgoedkope items de winkel uitgelopen. Het is even zoek (de woonsectie van deze twee winkels zijn vaak een zootje) maar dan heb je ook wat. Aanrader!

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels waar je goedkope woonaccessoires kunt scoren maar de hierboven genoemde namen zijn toch wel mijn favoriet. Dus dames en heren, zin om het huis weer eens overhoop te gooien en het geheel een nieuwe look te geven? Ik zeg doen!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

21 Comments

 1. Didem

  Jaa action en big bazar zijn mijn favorieten :) want ik ben echt gek op interieur, echt geweldig is het!

  Love,
  Didem,
  Didem onlangs geplaatst…Lets work (together)My Profile

 2. Margot

  Xenos blijft mijn favoriet, maar Big Bazaar weet me af en toe ook te verassen.
  Margot onlangs geplaatst…Fashion Fix: Roze jasMy Profile

 3. Marloes

  Action en Big Bazar zijn ook zeker mijn favorieten uit het rijtje. Zo veel fijne en goedkope woon accessoires!
  Marloes onlangs geplaatst…Sans Soucis Aqua Clear Skin 24 Hour CareMy Profile

 4. Nicole

  De Action en Xenos waren zeker al duidelijk, maar Zeeman, Wibra en Big Bazaar had ik zelf niet bedacht!
  Nicole onlangs geplaatst…Leren tassen van Marington.nlMy Profile

 5. Angela

  Dat zijn dus echt helemaal mijn winkels! Ze hebben er geweldig leuke dingen! :)
  Angela onlangs geplaatst…Tumblr Tuesday #18My Profile

 6. femketje

  bij de action kun je zoveel leuke woonspulletjes scoren :D
  femketje onlangs geplaatst…❤ Shoplog – Catrice VISIONairy LE!My Profile

 7. Mariëlle

  Ik kom er allemaal graag, zulke leuke winkels, zoveel leuks en lekker budget!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review Too faced shimmer heartsMy Profile

 8. Tania

  Action is toch wel mijn favoriet. Kan er niet buiten gaan zonder iets te kopen
  Tania onlangs geplaatst…Tom Ford Lips & Boys: WesMy Profile

 9. beautifulday4makeup

  Dat zijn idd winkels om leuke dingetjes op te pikken.
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Unboxing memebox 5& 6My Profile

 10. Denise

  Ik ben nog niet uit huis, maar ik vind het heerlijk om al een beetje bezig te zijn met interieur! Soms lijkt mijn slaapkamer net een woonkamer, haha! Handige tips!
  Denise onlangs geplaatst…Spam je blog #1My Profile

 11. Anouk

  Ik ga vaak naar de action of de xenos, action is wel mijn favoriet! Ze hebben zo veel voor zo weinig geld
  Anouk onlangs geplaatst…Saving Mr. BanksMy Profile

 12. Nadia

  Helemaal mee eens, bij Action moet ik mij ook vaak inhouden om niet het zoveelste waxinehoudertje mee te nemen ‘want hij is zooooo leuk en maar 80 cent!’ Dan denk ik, de hele kast staat al vol hahaha
  Nadia onlangs geplaatst…DIY – Memory JarMy Profile

 13. Melissa

  De action vind ik altijd heel erg leuk om mooie spulletjes voor een klein prijsje te scoren!
  Melissa onlangs geplaatst…FOLLOW ME AROUND #2My Profile

 14. Akosua

  De Action is bij mij toch echt favoriet, maar ik ga er niet te vaak heen, want anders staat zo mijn hele huis vol.
  Akosua onlangs geplaatst…Winactie Beauty Bits Budget Maand!My Profile

 15. Nicole

  Fijne tips. Ik ben echt dol op de spullen van de Xenos.
  Nicole onlangs geplaatst…What I got for ChristmasMy Profile

 16. Daphne

  Leuk artikel! Ik vind de spulletjes bij deze winkels vaak erg leuk en dan is het een extraatje dat ze lekker goedkoop zijn hahah.

 17. Claudia

  De wibra heeft inderdaad ook hele leuke woonaccessoires. Ik vind nu vooral de koper trend erg leuk.
  Claudia onlangs geplaatst…Haul kerstvakantieMy Profile

 18. Rahma

  De xenos is echt mijn favoriet!
  Rahma onlangs geplaatst…HOE IK MIJN INSTAGRAM FOTO’S MAAK + BEWERKMy Profile

 19. LISKALIFE

  Inderdaad, het hoeft niet duur te zijn, zeker niet zelfs! Ik ben inderdaad ook fan van het afwisselen van decoratie in mijn huis. Heerlijk en verfrissend!

  Je foto’s in dit artikel zijn wel erg licht, of ligt dat aan mij?
  (Wil niet zeuren, misschien een tip:))

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.