Betaalbare woonaccessoires

Interieur

woonaccessoires

Wanneer je voor het eerst uit huis gaat (of in het algemeen verhuist naar een andere woning) ben je vaak op zoek naar nieuwe woonaccessoires. Voor sommige mensen is het heel normaal om hier heel veel geld aan uit te geven maar ik persoonlijk vind dat helemaal niet nodig. Of dat dienblad wat op mijn keukentafel staat nu twee euro of vijfenvijftig euro heeft gekost.. ik zie het verschil niet. Ik vind het heerlijk om af te wisselen als het gaat om mijn interieur en ga dus ook graag voor betaalbare items. Betekent natuurlijk niet dat deze niet ontzettend leuk kunnen zijn! Zelfs als ik niet naar geld zou hoeven te kijken zou ik alsnog voor de wat goedkopere items gaan. Ik zie het verschil tussen duur en goedkoop immers toch niet. Vandaag deel ik mijn favoriete plekjes voor betaalbare (soms zelfs spotgoedkope!) woonaccessoires met jullie!

Action
Deze hoef ik denk ik niet uitgebreid te behandelen. Zonder twijfel op een en dat zal jullie absoluut niet zijn ontgaan als ik kijk naar mijn eerder geplaatste Action shoplogs haha! Action mag dan door sommige mensen een beetje ‘suf’ gevonden worden, ze hebben er geweldige woonaccessoires. Dienbladen, kandelaars, bijzettafels, vazen, krukjes en ga zo nog maar even door. Kaarshouders beginnen vaak al bij 40 cent en krukjes (met nepbont bijvoorbeeld) worden verkocht voor minder dan vijftien euro terwijl je er ergens anders makkelijk het vierdubbele voor neerlegt. Ik ben groot fan van Action en hoop dat deze heerlijke winkel nog lang mag blijven in ons land!

Big Bazar
Big Bazar is de laatste jaren ook flink verbeterd als we het hebben over woonaccessoires. De winkel kon eerst nog wel eens de foute hoek opgaan maar tegenwoordig kan je er hele stijlvolle woonitems tegenkomen! Net een tikje duurder dan Action maar nog steeds spotgoedkoop. Kaarshouders voor negentig cent en dienbladen voor maar een paar euro, lekker betaalbaar dus. Het assortiment verschilt een beetje per winkel (sommige filialen leggen meer focus op woonitems dan anderen) maar mocht je binnenkort gaan verhuizen of gewoon op zoek zijn naar een nieuwe look voor je huidige woning neem dan zeker even een kijkje.

Xenos
Xenos is natuurlijk ook een bekende wanneer het aankomt op woonaccesoires! Soms een tikje overpriced maar ze hebben er absoluut erg mooie spulletjes. Vaak wel een tikje duurder dan de Action of de Big Bazar maar dat verschilt per item. Ik kocht er een tijdje terug deze items en kan daarmee dus ook aantonen dat Xenos zeker meegaat met de trends van nu. Op dit moment hangt het er vol met koper, hertjes, hout en andere trends die je nu veel ziet. Pluspunten voor Xenos!

Wibra & Zeeman

De vorige drie lagen misschien wat voor de hand maar laten we Wibra & Zeeman ook zeker niet vergeten in deze rij! Het woonaanbod is dan misschien niet super uitgebreid, ik ben al heel wat keren met ontzettend leuke en spotgoedkope items de winkel uitgelopen. Het is even zoek (de woonsectie van deze twee winkels zijn vaak een zootje) maar dan heb je ook wat. Aanrader!

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels waar je goedkope woonaccessoires kunt scoren maar de hierboven genoemde namen zijn toch wel mijn favoriet. Dus dames en heren, zin om het huis weer eens overhoop te gooien en het geheel een nieuwe look te geven? Ik zeg doen!

21 thoughts on “Betaalbare woonaccessoires”

  1. Inderdaad, het hoeft niet duur te zijn, zeker niet zelfs! Ik ben inderdaad ook fan van het afwisselen van decoratie in mijn huis. Heerlijk en verfrissend!

    Je foto’s in dit artikel zijn wel erg licht, of ligt dat aan mij?
    (Wil niet zeuren, misschien een tip:))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.