Celebrity Ex On The Beach Videoland

Bijna op Videoland: Celebrity Ex On The Beach | Wie doen er mee?

Ben jij groot liefhebber van het programma Love Island maar stiekem ook een beetje fan van het programma Ex On The Beach? Dan heb ik goed nieuws voor je! Over een paar weken verschijnt namelijk Celebrity Ex On The Beach op Videoland. Dit is de nieuwste versie van Ex On The Beach waarbij bekende mensen uit de UK en USA geconfronteerd zullen worden met hun (bekende en onbekende) exen. Benieuwd wie er meedoen en wanneer dit programma op Videoland komt? Lees dan snel verder.

Georgia Harrison

Georgia kennen we natuurlijk van Love Island! Ze kwam daar vrij laat binnen maar wist op de valreep nog een relatie te starten met deelnemer Sam Gowland. Erg lang duurde de relatie alleen niet dus probeert ze het gewoon nog eens via Ex On The Beach.

Calum Best

Calum Best staat vooral bekend om zijn deelname aan Big Brother en een hele oude editie van Love Island (2005). De meest opvallende naam op zijn exen-lijst is Lindsay Lohan maar ik verwacht niet dat we haar binnenkort uit de zee gaan zien lopen.

Michael Griffiths

De grote hartenbreker van Amber Gill in het Love Island seizoen van 2019. Michael zou met zijn onschuldige glimlach wel eens voor grote problemen kunnen gaan zorgen op het eiland.

Ellie Brown

Ah, Ellie! Deze blonde schoonheid deed in 2018 mee aan Love Island (ik zie een patroon hier?) en eindigde daar met de schatrijke Charlie Brake. Eenmaal thuis was de liefde dan wel weer direct voorbij. In Love Island vond Ellie het geen probleem om haar mond open te trekken en dat zal tijdens de opnames van Ex On The Beach ook vast weer voor mooie beelden hebben gezorgd.

Lateysha Grace

Lateysha Grace zou je kunnen kennen door haar deelname aan het programma The Valleys, uitgezonden in 2012. Ze was toen pas 19 maar inmiddels is de brunette alweer 27 jaar oud.

Sophie Kasaei

Sophie is bij het grote publiek bekend geworden door haar deelname aan Geordie Shore in 2011. Nu haar relatie met Jay Bigz voorbij is kan ze opnieuw op zoek naar liefde (of naar drama..) binnen dit programma!

En dit zijn dus alleen nog maar de originals. Aangezien de originals bekende personen zijn is de kans groot dat er zo nu en dan wat bekende exen uit de zee zullen gaan stappen! Dit wordt hoe dan ook drama en nu dus ook nog eens met bekende deelnemers. Ik heb er zin in!

Wanneer is Celebrity Ex On The Beach te zien?

Nog maar een paar weekjes wachten! Celebrity Ex On The Beach seizoen 1 is vanaf 10 augustus te zien op Videoland.

Ga jij kijken?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.