ZO KOOP JIJ DE PERFECTE BIKINI!

bikinilascana

Hi ladies! We komen steeds dichterbij de meivakantie en dat betekent dat een hoop van jullie volgende maand in bikini aan het zwembad liggen. Heb jij eigenlijk al een bikini? Ik heb door de jaren heen al heel wat bikinidrama’s meegemaakt en vond het dus ook hoog tijd worden om mijn tips met jullie te delen. Mocht je dus binnenkort op vakantie gaan moet je zeker even onderstaande tips lezen!

1. Weet wat je gaat doen
Bij het kiezen van een goede bikini is het belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over wat je precies gaat doen tijdens je (zon)vakantie. Ben jij de hele dag actief aan het surfen of wakeboarden? Kies dan voor een top die goed op zijn plek blijft zitten! Blijf jij liever de hele dag lekker met een boek naast het zwembad liggen? Dan kom je ook prima weg met een simpele strapless bikini.

2. Kies een bikini die past bij je cupmaat
Hoewel veel meiden prima wegkomen met een simpele triangel-bikini is dat voor de vrouwen met een grotere cupmaat niet zo’n makkelijke opgave. Bij een grotere cupmaat is het belangrijk dat je je borsten (ookal is het een bikini!) van goede steun voorziet. Let hier dus goed op tijdens het uitzoeken van je bikini. Hoef je ook niet alles goed te blijven trekken de hele dag, ook fijn!

3. Mix & Match
Waar we vroeger echt alleen maar ons streepjestopje bij ons streepjesbroekje mochten dragen kan je tegenwoordig helemaal losgaan met combinaties. Let dus zeker op tijdens het kopen van je nieuwe bikini of je ze apart ook met je huidige bikinisetjes kunt combineren. Dan heb je weer een (gratis) nieuwe combi erbij!

4. Koop je bikini op tijd
Ik ken het hoor, de dag voor je vakantie nog ‘even’ langs alle winkels rennen voor een nieuwe bikini. Niks zit goed en niks ziet er leuk uit. Voorkom die last-minute stress en zorg dat je twee weken van tevoren al voorzien bent. Op vakantie gaan moet leuk zijn en niet stressvol!

5. Be original
Hoewel het natuurlijk helemaal niet erg is dat jij ooit hetzelfde setje droeg als je beste vriendin is het natuurlijk wel zo leuk om een beetje origineel te zijn. Ga dus eens niet voor de populaire modeketens en bestel je bikini online! LASCANA heeft onwijs mooie bikini’s die ook nog eens van hele goede kwaliteit zijn. Super veel keuze én heel veel verschillende maten. Pak dus lekker je kopje thee erbij en ga eens rustig door de pagina’s bladeren. Ik weet zeker dat je bij een tof setje uitkomt!

Hier nog even de bikini’s van mijn collage:

Gestreepte bikini
Gele bikini
Palmboom bikini
Groene bikini
Roze bikini

En, ga jij binnenkort nog op vakantie? En heb je daar al een tof setje voor? Laat het weten bij de comments!

Love,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Kyra

    Die gestreepte is erg mooi zeg!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.