Blacklight topcoat?!

Nagels

blacklight hema

Toen ik tijdens het HEMA persevent deze topcoat voorbij zag komen werd ik meteen benieuwd naar de werking. Zou het wel echt werken? Afgelopen zaterdag ging ik dus verplicht stappen om mijn nieuwe blacklight topcoat van HEMA uit te testen. Ok.. misschien niet helemaal maar het was wel een leuke gelegenheid om de twee te combineren ;-)

hema

Zullen we eerst even naar het zonnetje kijken op deze foto? Wat een heerlijk weer was het toen ik deze foto nam! Je ziet hier het flesje gevuld met 11ml nagellak. De nagellak ziet er in het flesje blauw uit maar is volledig transparant als je hem eenmaal hebt aangebracht. Net zoals we gewend zijn van Hema lakt de nagellak erg fijn en kan je hem makkelijk verdelen over je nagel. Doe dit wel met zorg: het is niet zoals bij een normale topcoat waarbij de vorm niet uitmaakt. De vorm zul je namelijk duidelijk terugzien wanneer er blacklight aanwezig is!

hema

En tada: het resultaat! Links zie je de topcoat aangebracht over Chanel ‘Kaleidoscope’ en als je de kleur kent weet je dat hij er precies hetzelfde uitziet zonder topcoat (op de glans en bescherming na dan). Leuke bonus is dus dat hij hetzelfde werkt als een normale topcoat en je kan hem dus ook gewoon voor normale gelegenheden gebruiken! Rechts zie je het effect van de topcoat bij een avondje stappen in een club met blacklight verlichting. Tof he? Toen mijn nagels ‘verkleurden’ kon ik niet stoppen met kijken haha!

Kort samengevat:

– Deze Blacklight Topcoat doet wat hij belooft: hij geeft een heel mooi effect in blacklight verlichting!
– Hij is lekker budget: Voor 11ml betaal je namelijk maar 1,95
– Hij lakt erg fijn
– Het flesje ziet er ook nog eens stijlvol uit

Ik kan werkelijk niets slechts noemen over deze nagellak. Een aanrader dus!
Hij ligt vanaf 8 april in de winkel en voor die €1,95 zou ik hem zeker meenemen.

29 thoughts on “Blacklight topcoat?!”

  1. Super leuk! Goed excuus om te gaan stappen als je de nagellak op hebt. Hihi, Ik zag dat de nagellak in sommige winkels al in de winkels ligt :) dus je kan een gokje wagen als je niet kan wachten. Ik twijfelde of ik hem zou kopen maar dat ga ik wel doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.