The Body Shop Fijian Water Lotus

Huidverzorging

foto1

The Body Shop was een van mijn eerste liefdes op het gebied van huidverzorging. Wanneer ik in de stad was kwam ik er altijd wel even en dat is absoluut nog steeds zo! Ik ben gek op de bodybutters en de scrubs en ook de bodylotions zijn groot favoriet. Vandaag laat ik jullie kennis maken met een heerlijke nieuwe lijn: Fijian Water Lotus. De lijn bestaat uit een Body Butter, Body Lotion, Perfume Oil, Purse Spray, Eau de Toilette, Body Mist en een Shower gel. Ik ontving de Body Lotion & de Eau de Toilette en daar ga ik het vandaag dus ook over hebben!

foto2

Het fijne aan de parfums van The Body Shop vind ik dat ze zo betaalbaar zijn. Deze Fijian Water Lotus Eau de Toilette kost 25 euro en hiervoor krijg je een hoeveelheid van 50ml. Een enorme hoeveelheid voor dat bedrag als je bedenkt dat je voor een 30ml versie van Chanel al snel 50 euro neerlegt. De geur zelf is echt heerlijk fris en doet me denken aan een vroege strandwandeling op een tropisch eiland. Palmbomen, luxe ligbedden met witte handdoeken, een kristalblauwe zee.. zie je het plaatje al voor je? Niet gek ook dat de geur o.a. geïnspireerd is op de idyllische stranden van Fiji. Het is natuurlijk een Eau de Toilette en de geur blijft dus ook niet eeuwen hangen. Ik vind ‘m vooral lekker voor nu in de zomer, aangezien ik dan geen wandelende parfumbom wil zijn. Wanneer de herfst weer aanklopt haal ik al mijn zware geuren wel weer uit de kast! Maargoed, om even een indicatie te geven van de houdbaarheid, wanneer je de geur ‘s ochtends opspuit zul je hem in de namiddag wel een keertje moeten bijwerken.

foto3

En dan de bodylotion. Oh dear, wat een geweldige geur weer. Met bodylotions kan ik soms een beetje tricky zijn maar dit is helemaal mijn ding! Kom bij mij vooral niet aan met suikerspingeurtjes want daar word ik alleen maar duizelig van. Een bodylotion moet in mijn ogen fris en verzorgend zijn en deze Fijian Body Lotion maakt dat helemaal waar. De prijs is al helemaal geweldig, je krijgt namelijk 250ml voor maar 10 euro. Hij voelt ook heerlijk aan op je huid en wanneer ik de bodylotion ‘s avonds voor het slapen aanbreng zijn mijn benen en armen de volgende dag een stuk zachter en voelen ze ook erg verzorgd. Ik ben enorm fan van de Fijian Water Lotus lijn en ben dus ook ontzettend benieuwd geworden naar de andere producten van de lijn!

Alle producten uit de Fijian Water Lotus lijn met bijbehorende prijzen:

Fijian Water Lotus Body Butter – €18,00
Fijian Water Lotus Body Lotion – €10,00
Fijian Water Lotus Perfume Oil – €12,00
Fijian Water Lotus Purse Spray – €7,00
Fijian Water Lotus Eau de Toilette – €25,00
Fijian Water Lotus Body Mist – €12,00
Fijian Water Lotus Shower Gel – €10,00

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

 

8 thoughts on “The Body Shop Fijian Water Lotus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.