Bourjois Color Boost

Makeup

Hello there my lovely ladies! Het is vandaag weer tijd voor een kleurrijke review, ik ga het namelijk hebben over deze Bourjois Color Boost lipsticks. Toen ik vorige week een Bourjois pakketje in de bus kreeg werd ik enorm enthousiast en ben ik meteen aan de slag gegaan met deze krijtjes-lookalikes. Benieuwd of ze net zo fijn werken als een normale lipstick of nog beter, fijner aanbrengen dan een normale lipstick? Lees dan snel verder!

Daar zijn ze dan, de nieuwe beauty’s van Bourjois. De lipsticks van het prachtige merk liggen al een tijdje in de winkel maar ik kon het niet laten ze toch nog even te behandelen op mijn blog. De Glossy Finish Lipsticks liggen op dit moment in de winkels voor €9,99. Zullen ze hun prijs waard zijn?

Ik ontving de kleuren Peach on the Beach & Red Sunrise! Als een product een leuke naam heeft word ik er toch altijd een stukje blijer van, good job Bourjois!

Zoals je al kon zien komen de lipsticks in een potloodvorm. Clinique deed dit ook al maar deze potloden zijn natuurlijk wel weer een stukje goedkoper! Slijpen is niet nodig, je kan de stick namelijk makkelijk naar boven halen (mocht het bovenste stukje opgebruikt zijn) door te draaien aan de onderkant van het product.

Tijd voor swatches! Boven zie je ‘Peach on the Beach’, een roze kleur die neigt naar koraal. De kleur waar ik enorm blij van werd zie je onderaan: Red Sunrise! What i can i say, ik houd nou eenmaal heel erg van knalkleuren..

Natuurlijk wilde ik jullie de lipswatches ook niet onthouden:

Hallo oma-lippen. Dit zijn mijn lippen met een tikje foundation om de kleur wat lichter te maken. Ik heb vrij donkere lippen van mezelf en als ik hier dan met een lichte koraalkleur overheen ga zien mijn lippen er alles behalve verzorgd uit. Wel zorgt die foundation ervoor dat ik een beetje de grandpa-look krijg maar alles voor de blog right? ;-)

Hierboven zie je Peach on the Beach. Ik vind hem erg mooi uitvallen! De kleur is redelijk transparant maar als je je lippen van tevoren wat lichter maakt (als je al lichte lippen van jezelf hebt hoef je dit natuurlijk niet te doen) krijg je een mooie warme koraalroze kleur. De lipstick voelt erg fijn aan door de creamy substantie. I like!

Hallo hollywoodkleur, wat een beauty is dit zeg! Ik zie mezelf deze kleur al helemaal dragen naar een chique diner met natuurlijk een elegant opgestoken kapsel. ‘Red Sunrise’ is helemaal mijn ding en deze kleur voeg ik met liefde toe aan mijn collectie. Enige nadeel is dat het een kleur is die je niet ‘slordig’ kunt aanbrengen en met het potloodje is dit soms wat tricky. Als ik deze kleur nog eens zou dragen en ik weet dat er een fotomoment aankomt zou ik hem denk ik toch aanbrengen met een kwastje.

Eindconclusie?

Ik ben erg tevreden over deze Glossy Finish Lipsticks van Bourjois! De €9,99 die je ervoor betaalt vind ik ze helemaal waard door de fijne substantie, vrolijke kleurtjes (er zijn 4 kleuren beschikbaar) en handige verpakking. Je gooit ze ‘s ochtends in je tas en je kan je lippen gedurende de dag gemakkelijk bijwerken door de potloodvorm. Het uitrolbare systeem is ook erg handig, ik heb namelijk een hekel aan slijppotloden. De houdbaarheid verschilt wel, de koraalkleur is namelijk vrij snel verdwenen na een lichte lunch maar ‘Red Sunrise’ zal nog goed zichtbaar zijn na een hapje en een drankje. Toch vind ik de lipsticks zeker een aanrader en ga ik ze met plezier gebruiken! 

Gebruik jij vaak producten van Bourjois?

17 thoughts on “Bourjois Color Boost”

  1. Super mooi vind ik ze! Ik ga er dan ook zeker een aanschaffen ze zien er zo mooi uit. Ik gebruik af en toe een blush van bourjois namelijk: nr. 16 rose coupe de foudre. Leuk artikel weer Sharon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.