Brandfield bestelling review (Isabel Bernard & OOZOO)

Nu de herfstperiode is aangebroken en het buiten toch echt een stuk minder lekker weer is merk ik dat ik veel minder graag in fysieke winkels kom. Ik kom er natuurlijk nog wel voor de noodzakelijke aankopen maar voor nieuwe kleding kan je gelukkig tegenwoordig ook prima online op zoek gaan. Ik ben in ieder geval dol op online shoppen en heb door de jaren heen al bij heel veel webshops een bestelling geplaatst. Vandaag deel ik twee toffe items van de webshop Brandfield met jullie in mijn Brandfield bestelling review!

Wanneer je bij Brandfield een bestelling plaatst wordt het altijd keurig ingepakt. Zo ontving ik mijn pakketje in dit mooie Brandfield-tasje. Het eerste wat ik eruit haalde was mijn nieuwe tas van Isabel Bernard. Alle producten van Isabel Bernard zijn altijd mooi verpakt en bij deze tas was dit ook het geval. De tas was namelijk verpakt in een mooi stoffen beschermzakje met daarop ‘Isabel Bernard’ weergegeven.


En dan is dit de tas die ik heb uitgekozen! Een prachtige tas van Isabel Bernard, een Frans merk met o.a. verfijnde tijdloze sieraden maar dus ook hele mooie tassen! Je kunt er dus ook prima terecht voor een stijlvolle crossbody of schoudertas. Ik ging zelf voor de Isabel Bernard Honoré Lucie Black Crossbody. Een prachtige zwarte tas met een tijdloos model. De buitenkant van deze crossbody is gemaakt van leer, de binnenkant is van polyester. De tas heeft gouden details (waaronder het koord en de rits) en bevat als extra toevoeging nog een flosje aan de zijkant.

Pretty right? Ik ben er onwijs blij mee! De tas heeft een erg lang koord wat betekent dat hij ook in de winter zonder moeite om je dikke winterjas past en ook dan heeft hij nog een prima lengte. De tas is te koop voor €119,95 en je kunt hem hier terugvinden.

Het tweede item is van het merk OOZOO. Dit Nederlandse horlogemerk is inmiddels verkrijgbaar (en populair!) in heel veel verschillende landen. Zo kan je OOZOO tegenwoordig gewoon tegenkomen in winkels in landen als Polen, Spanje of Australië! Heel cool. Het merk verkoopt heel veel verschillende soorten horloges, van modern tot vintage. Hieronder zie je welk horloge ik heb gekozen!

Ik ging dus duidelijk voor een dames horloge met een vintage look. Zo’n model ontbrak echt nog in mijn collectie. Natuurlijk koos ik voor goud, ik ben nu eenmaal een echte goudliefhebber :-)


Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is wit en is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van rvs. Ik vind hem zo mooi! Dit horloge maakt elke outfit net even een stuk interessanter. Zo lijkt je herfstoutfit inclusief dikke wollen trui ineens een stuk meer put together. Wat vind jij van dit soort horloges? Zou dit iets voor jou kunnen zijn? Ik heb alvast wat inspiratie opgedaan op Pinterest en kan niet wachten om hem met verschillende soorten outfits te gaan combineren. Erg blij mee! Dit model van OOZOO kan je vinden onder de naam ‘VINTAGE GOUDKLEURIG/WIT HORLOGE C9955 (29 MM)‘ en kost €69,99. Een prima prijs voor zo’n mooi model als je het mij vraagt. Je kunt hem hier terugvinden.

En, wat vind jij van mijn nieuwe items voor de herfst? Laat het weten in de comments!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

One Comment

  1. Rachel

    Wat een mooi horloge, de vorm vind ik ook erg gaaf! Veel plezier met je nieuwe items, maar dat komt vast wel goed :)
    Rachel onlangs geplaatst…Wat heb ik gedaan in September?My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.