Makeup Looks

Bruin & Gouden KIKO look

Toen ik een paar dagen terug mijn nieuwe KIKO oogschaduws aan het uitproberen was en er een foto van maakte met mijn Iphone kwam er nog best een goede foto uit! De prachtige glitters van de oogschaduws zijn in ieder geval goed zichtbaar in deze foto. Geen perfecte wenkbrauwen in deze foto dus maar ik vind het zeker wel een mooie look. Leuk voor de kerstdagen ook!

bruine & gouden KIKO look

Benieuwd wat ik gebruikt heb? Lees dan vooral even verder :)

gouden & bruine kiko look

Natuurlijk gebruikte ik de oogschaduws die je hierboven weergegeven ziet! Mocht je ze zelf ook willen kopen dan zie je links ’05’ staan en rechts ’16’. Ik gebruikte de gouden kleur op mijn bewegend ooglid en de bruine kleur in mijn crease en iets daarboven. Verder heb ik nog ‘139’ gebruikt (ook van KIKO) op mijn wenkbrauwbot en een klein beetje in mijn binnenste ooghoeken.

En natuurlijk ook nog het gebruikelijke:

MAC – Painterly Paintpot
NYX – Jumbo Pencil in ‘milk’
GOSH – brow palette
Catrice – liquid liner in ‘waterproof’
Maxfactor – Masterpiece MAX mascara

Wat vinden jullie van deze look? :)

12 thoughts on “Bruin & Gouden KIKO look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge