beauty

Burgundy Fever

potje

Dat ik gek ben op de kleur bordeauxrood is geen geheim meer. Mijn kast hangt vol met bordeauxrode truien, mijn lippen zie je de laatste tijd ook in geen andere kleur meer en ook in mijn sjalen collectie komt de kleur vaak voorbij. Gek genoeg kon ik tussen mijn meer dan 200 (!!) nagellakkleuren de gewilde kleur niet terugvinden. Toen ik vorige week een halfuurtje moest doorbrengen op Den Bosch centraal eindigde ik dan ook bij de Hema met deze kleur in mijn handen.

samen

Ik had al veel te veel nagellak thuis liggen en het potje (nouja de verpakking, oftewel een nachtmerrie voor bloggers) was ook nog een stuk maar de kleur daar laten liggen was geen optie. Je kunt de kleur op dit moment bij Hema vinden onder nummer 824 en hij maakt deel uit van een limited edition. Ook leuk voor de verandering: hij heeft een matte finish! Dat zie je ook duidelijk bij de foto hierboven, je kunt hem dus op twee manieren dragen. Links is hoe de kleur uit het potje komt en op de rechter foto bracht ik de Quick Dry & High Shine topcoat van Catrice aan.

glans2

Ik verbaas me echt over de houdbaarheid! Deze lak zit er nu (met topcoat, dat wel) al 5 dagen op en ik zie nog steeds geen beschadigingen. Super tevreden ben ik dus ook! Ook is dit echt zo’n kleur die overal bij past. Super classy voor de herfst en ik ben er super blij mee. Ik ben benieuwd wat mijn volgende burgundy-themed item zal worden!

Deze Hema Longlasting Nailpolish in ‘824’ is te koop bij vrijwel alle Hema filialen voor maar €2,50.

Wat vind jij van de burgundy trend?

29 thoughts on “Burgundy Fever”

  1. Na het lezen van je artikel ben ik het product gaan halen! Echt super, hij zit nu al vanaf afgelopen zaterdag (1-11) en pas nu(6-11) krijg ik op een paar hele kleine plekjes dat de nagellak eraf gaat! Wauw! Dit red zelfs mijn Opi nagellak niet! Thanks voor deze tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge