Event fashion

Busy days

Hello ladies and gentlemen! Hebben jullie eigenlijk al vakantie? Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een fulltime baan hebt, dan heb ik niets gezegd. Ik heb me de laatste dagen in ieder geval goed vermaakt met de feestjes, events, het weer en zelfs met het voetbal. Tijdens een wedstrijd in de zon op het terras zitten met een fijn glas wijn (of cola) is zo slecht nog niet. Scheelt natuurlijk ook dat iedereen in een goede stemming is door alle gewonnen wedstrijden ;-) Eergisteren besloot ik de wedstrijd in Den Bosch te kijken aangezien een vriendin daar ook meteen haar verjaardag vierde. Ik kon het niet laten om ook nog even langs Zara te gaan (waar sale is ben ik ook) en nam ik onderstaande crop-top mee naar huis. Ik werd meteen verliefd op de kleur en de tekst en voor die 13 euro kon ik hem echt niet laten liggen.

boohoozara2

Gisteren ging ik ook nog even langs CreamPR voor een event van BOOHOO en daar kwam ik o.a. Jiami, Emilia & Elise Joanne tegen. Natuurlijk sloten we de dag af met sushi, very original. Ik heb in ieder geval weer hard gelachen en hoewel de vlog volledig is mislukt kijk ik enorm uit naar de herfst/winter collectie van BOOHOO. Prachtige jassen, truien, schoenen en nog veel meer. Ik ben fan!

Vermaken jullie je een beetje tijden deze zonnige dagen?

20 thoughts on “Busy days”

  1. Balen dat de vlog mislukt is. Bij mijn vorige camera had ik het geluk twee accu’s te hebben, maar bij deze camera heb ik dat niet en mis het wel. Hij is leeg op de momenten dat je hem het hardste nodig bent. Ben wel benieuwd naar de nieuwe items van Boohoo! :)
    Danielle onlangs geplaatst…Wishlist WednesdayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge