Calvin Klein Eternity Summer

Beauty

intro

Yay! Mijn favoriete tijd van het jaar is weer begonnen! De zon is de laatste tijd lekker vaak aanwezig en dat maakt mij persoonlijk enorm gelukkig. De velden staan weer vol bloemen, de picknicktassen kunnen weer ingepakt worden en door de stad lopen met je zonnebril is weer hartstikke normaal. Alle beautymerken komen weer uit met prachtige kleurrijke collecties en ook de parfummerken zijn helemaal in de ban van de zomer en dat betekent dat de schappen aangevuld worden met splinternieuwe zomergeuren! Er vallen bij mij natuurlijk heel wat geuren op de mat maar vandaag laat ik je mijn nieuwste favoriet zien: Calvin Klein Eternity Summer. Kijk snel mee!

foto1

Vandaag ga ik het dus hebben over Calvin Klein’s nieuwste aanwinst: Eternity Summer. De geur viel gisterochtend op de mat en ik heb ‘m meteen een kans gegeven. Calvin Klein haalde mij vorig jaar al over met Reveal en sindsdien ben ik hooked. Dit merk brengt echt fantastische geuren uit en ik ben dus ook groot fan. Eternity is een bekende geur in de Calvin Klein collectie en deze zomer worden we weer getrakteerd op een nieuwe uitgave: Eternity Summer.

foto333

Het merk omschrijft Eternity Summer zelf als volgt:

Eternity summer Calvin Klein omvat het gevoel jezelf te verliezen in de schoonheid van de horizon waar de uitgestrekte en eindeloze zee uitmondt in een kleurrijke zomerse lucht.

Zomerse sferen dus waar ik enorm benieuwd naar was. De verpakking zelf is natuurlijk al prachtig, de pastelkleuren zijn helemaal mijn ding en maken het geheel erg smaakvol. De flacon is doorzichtig en is voorzien van een zilveren dop. Leuk detail is de onderkant, die is namelijk blauw en heeft in mijn ogen absoluut iets weg van een zomerse bestemming mét een prachtige blauwe zee. Well done Calvin Klein!

foto2222

De geur zelf is weer heerlijk. De geur opent met de frisheid van groene peer, watermeloen en mandarijn en eindigt met een verleidelijke warmte van sandelhout, amber en muskus. Fruit, muskus en amber.. jullie begrijpen dat deze geur helemaal aansluit op mijn persoonlijke smaak en ik draag deze geur dus ook met veel plezier. De houdbaarheid is ook meer dan prima aangezien de geur ‘s avonds nog prima aanwezig is wanneer ik de geur ‘s ochtends opspuit.

De geurnoten nog even op een rijtje: 

top: groene peer, mandarijn, watermeloen
hart: roze pioenrozen, waterlelie, blauwe hyacint
basis: witte amber, muskus, sandelhout

foto4444

Calvin Klein Eternity Summer is een goede match voor jou wanneer je gek bent op frisse geuren die je net even dat extra verzorgde gevoel geven tijdens bijvoorbeeld een middagje op een zonnig terras. Ik vind het een perfecte geur voor een zomerse middag! Op de foto zie je de 100ml versie en deze heeft een adviesprijs van €60,55. Niet heel erg budget natuurlijk maar voor een flacon met een inhoud van 100ml én een hele lange houdbaarheid vind ik de prijs nog wel meevallen. Ik raad jullie echt aan de geur even uit het schap te pakken tijdens je volgende shoppingtrip want hij is echt heerlijk. Op naar een mooie zomer!

Heb jij eigenlijk geuren van Calvin Klein in de kast staan?

15 thoughts on “Calvin Klein Eternity Summer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.