Calvin Klein – Reveal

Parfum

foto1

Oh Doutzen, wat doe je ons aan. Vanaf het moment dat ik haar, een van de mooiste vrouwen van de wereld, in die prachtige zwarte jurk zag staan wist ik dat ik het parfum in huis moest halen. Wist je trouwens dat Doutzen hartstikke zwanger was toen de reclame werd opgenomen? Het team heeft er gewoon een beetje omheen gewerkt met gordijnen en natuurlijk haar knappe tegenspeler. Het is natuurlijk altijd nog maar de vraag of het parfum net zo lekker ruikt als een reclame je doet geloven en gelukkig werd ik niet teleurgesteld. Vandaag ga ik het dus ook hebben over mijn nieuwste parel: Calvin Klein – Reveal.

foto2

De geuren van Calvin Klein zijn gebaseerd op een bepaalde vrouw. Deze vrouwen zijn sexy, zelfverzekerd en een tikje uitdagend. De laatste commercial met Doutzen sluit dus ook perfect aan.

foto3

Laten we beginnen met de geurnoten:

Topnoten: ruw zout signatuur, roze peper, zwarte peper, witte peper
Hartnoten: iris, solair akkoord
Basisnoten: sandelhout, kasjmier, vetiver

foto6

Zoals je kunt zien bevat Reveal vrij zware en zwoele geurnoten. Geen frisse oppepper voor een lentedag maar wel heerlijk voor zwoele zomeravonden en natuurlijk het aankomende herfstseizoen. Het is een hele warme, sexy geur waarbij ik eigenlijk geen enkel vergelijkbaar parfum kan noemen. Ik ben sowieso meer van de zwaardere geuren. Zo ben ik bijvoorbeeld ook gek op Alien en dat is toch wel de koningin onder de zwaardere geuren ;-) Reveal is een mooie combinatie van fris en zwaar.

Ook opmerkelijk is dat er zout verwerkt zit in het parfum. Het parfum ruikt absoluut niet naar een vat vol zout maar geeft meer het gevoel van zeezout dat achterblijft in je haar wanneer je sexy en zelfverzekerd het zeewater uitloopt. Als je heel geconcentreerd ruikt zul je het merken, anders absoluut niet.

foto7

De flacon is absoluut een topper. Hij ligt heerlijk in de hand, staat fantastisch op iedere kaptafel en de grote dop (het zilveren gedeelte dus) werkt naar mijn mening erg praktisch. Het is een erg chique geheel geworden en hoewel verpakking natuurlijk niet het belangrijkst is bij een parfum blijft wel het een fijne plus.

foto5

Ook niet onbelangrijk, hoe is de houdbaarheid van het parfum?

Het is een eau de parfum en dat zou moeten betekenen dat de geur lang aanwezig blijft. Dat is bij Reveal ook zeker het geval! Het parfum blijft ongelooflijk lang zitten. Wanneer je hem ‘s ochtends opspuit kun je er gemakkelijk een hele dag mee doen. Zelf vind ik het fijn om ‘s avonds een wat zwaardere geur te dragen dus dan breng ik het parfum vaak nog een keer aan. Niet nodig, wel lekker.

foto8

De prijzen vallen nog redelijk mee. We hebben het hier natuurlijk over Calvin Klein en aangezien deze parfums van erg goede kwaliteit zijn ben ik dan ook bereid er wat meer voor te betalen. Ik vind het erg belangrijk dat geuren lang blijven zitten en dan kom je toch al snel uit bij de wat duurdere merken.

Reveal is verkrijgbaar als:

30 ml eau de parfum – €55
50 ml eau de parfum – €77,22
100 ml eau de parfum – €99,44
Sensual Body Lotion – €38,33
Sensual Shower Gel – €36,11

Wat is op dit moment jouw favoriete geur?

17 thoughts on “Calvin Klein – Reveal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.