Carmex Strawberry

Beauty

1

Als we het hebben over mijn huid ben ik een vrouw met weinig problemen. Ik ben gezegend met een vrij dikke, gezonde huid die eigenlijk nooit ergens last van heeft. Toen ik nog op de middelbare school zat werd dat al vrij snel duidelijk wanneer vriendinnetjes geregeld met een sip gezicht in de spiegel keken terwijl er bij mij nooit maar dan ook nooit enige vorm van puistjes aanwezig waren! Het enige probleem waar ik dan ook maar een beetje mee kamp zijn droge lippen, vooral wanneer het buiten wat kouder wordt. Nu we bij het verlaten van onze huizen weer fijn begroet worden door een ijskoude wind kan ik mijn lippenbalsems ook maar weer meteen gaan opzoeken, dry lips coming your way right now. Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete lippenbalsems zien en dat is op dit moment de Strawberry versie van Carmex.

2

Carmex mocht in 2012 dan wel dé favoriete lippenbalsem zijn van werkelijk iedere Amerikaanse YouTuber out there, ze bestaan al sinds 1937. Dat is toch een heel mensenleven terug in de tijd! Laat je dus ook niet afleiden door de verpakking, die komt dus ook uit die tijd. Stiekem vind ik het wel leuk dat de producten van Carmex allemaal nog zo’n vintage stijltje hebben. Lekker contrast met alle moderne verpakkingen van nu! De unieke formule van Carmex zou je uitgedroogde lippen binnen no-time moeten voorzien van een vochtinbrengende boost waarmee je super verzorgde lippen zou krijgen. Ik was benieuwd!

6

Een tijdje geleden kocht ik deze uitvoering in Londen. Ik wilde net gaan afrekenen bij de Primark waar ik deze lippenbalsems bij de kassa zag liggen voor maar twee pond. Die moest mee naar huis! De strawberry uitvoering maakte het alleen nog maar meer aantrekkelijk om hem mee te nemen, ik ben gek op zoete lipproducten. Mocht je niet van lipproducten houden die een overheersende geur bevatten is deze strawberry uitvoering niets voor jou, de geur doet me namelijk ongelofelijk veel denken aan Hubba Bubba kauwgom.

4

Hier zie je de lippenbalsem aangebracht vanaf het tubetje op mijn hand. Je kunt de balsem meteen vanuit de tube aanbrengen op je lippen of zoals ik vaak graag doe, eerst op mijn vinger. De opening werkt prima en geeft niet teveel product af. Ook vind ik de ronde bovenkant erg fijn werken, je rolt er erg gemakkelijk mee over je lippen.

Mijn oordeel over deze lippenbalsem? Ik ben super tevreden! Tijdens het bloggen heb ik altijd wel een of twee lippenbalsems op mijn bureau liggen en ik merk dat ik toch steeds vaker kies voor deze van Carmex. Hij smeert erg gemakkelijk uit, ruikt lekker zoet en maakt je lippen meteen een stuk meer ‘draaglijk’. Wanneer ik toch flinke barsten in mijn lippen heb merk ik daar na het aanbrengen van Carmex absoluut niets meer van en wanneer je de lippenbalsem aanbrengt voordat je gaat slapen word je de volgende ochtend sowiese altijd wakker met zachte lippen. Ik wil dus eigenlijk ook nog graag een back-up gaan kopen voor op mijn nachtkastje! En nog een voor in mijn handtas, make-up tasje en ga zo maar door. Fijne lippenbalsems zijn eigenlijk nooit verkeerd om in te slaan ;-) Mocht je voorlopig niet meer in een winkel komen waar ze Carmex verkopen zou je eens kunnen kijken op Ebay. Daar zie ik er hier al meer dan genoeg te koop staan!

Wat is op dit moment eigenlijk jouw favoriete lippenbalsem?

11 thoughts on “Carmex Strawberry”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.