Fashion

Christmas gift: Tommy Hilfiger

1

2 3 4 6 7

ArmbandHorloge

Hello there ladies! Hebben jullie een beetje een fijne kerst gehad? Ik heb de afgelopen dagen lekker doorgebracht met familie en (veel) lekker eten en dat beviel me meer dan prima! Wel ben ik even heel erg klaar met de kou in Nederland en gelukkig vlieg ik vannacht dan ook naar het heerlijke zonnige Gran Canaria. Ik ga samen met familie en dat belooft natuurlijk een heerlijke week te worden. Cocktails, zwembaden, winkelen in de zon en natuurlijk Happy New Year vieren op het strand! Dat betekent natuurlijk wel dat ik op dit moment druk ben met pakken en hoewel ik over veel outfits nog onzeker ben (wat neem je in hemelsnaam mee met dit soort vakanties?!) ben ik over een ding wel zeker: mijn nieuwe horloge en armband van Tommy Hilfiger gaan sowieso mee.

Bovenstaand setje vond ik vorige week in mijn brievenbus en voelde dus ook wel als een kerstcadeautje. Hoe mooi zijn deze sieraden?! Het horloge is in mijn ogen echt een tijdloze eyecatcher en aangezien Gigi Hadid exact dit model droeg in een van de Tommy Hilfiger campagnes ben ik er stiekem nog een beetje extra blij mee. Hij stond haar echt prachtig en sinds vorige week draag ik het horloge dus ook om mijn pols! Benieuwd geworden naar het horloge? Je kunt hem hier terugvinden. Het armbandje is ook prachtig en kan ik ook prima op zichzelf dragen. Heel mooi bij een oversized zwarte trui bijvoorbeeld. I’m so happy! Het armbandje kan je hier terugvinden.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items van Tommy Hilfiger? En gaan jullie nog iets speciaals doen op New Years Eve? :)
Laat het achter in de comments!

4 thoughts on “Christmas gift: Tommy Hilfiger”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.