Overig

Christmas tag

collage

Hoewel het momenteel nog maar 14 december is en dat voor de meeste mensen misschien een tikje vroeg is voor een kerst-tag, i don’t care! Ik ben gek op kerst en de lichtjes kunnen voor mij niet vroeg genoeg door het huis verspreid worden. Op naar de TAG!

Echte Kerstboom of een neppe?
Hoe ongezellig dit misschien ook klinkt, ik ga voor een neppe. Hier thuis vinden we het altijd zo’n gedoe om een kerstboom in huis te halen en continu de gevallen takjes op te ruimen.. Dit jaar hebben we sowieso geen grote kerstboom, het huis is versierd met hier en daar een guirlande, kleine kerstboompjes en andere lichtjes.

Oogschaduw met Kerst: zilver of goud?
Goud! Ik ben niet zo van het zilver met make-up.. geef mij maar een heerlijke dikke gouden highlighter met warme smokey-eyes. Yes please!

Favoriete kerstliedje?
Pfff moeilijk haha! Ik denk dat ik dan stiekem toch voor Santa Baby ga, lekker fout en heerlijk om af toe mee te zingen!

Favoriete kerstfilm?
The Holiday! Ah ik houd van die film. Cameron Diaz (liefde), goede muziek, sneeuw en heel veel humor. Die film ga ik deze kerst ook zeker weer kijken!

Uit eten of zelf koken?
Beide denk ik. Ik vind het super gezellig om samen bijvoorbeeld te gourmetten of iets in die richting maar uit eten is natuurlijk ook altijd leuk. Ligt er een beetje aan of je skills hebt op het gebied van versieren/aankleden.. daarin kan ik soms trouwens een beetje doorslaan haha!

Kerstfeestje: organiseren of zelf bezoeken?
Organiseren! Ik vind het heerlijk om al dagen voor het geplande feestje na te denken over tafelkleden, kaarsen, hapjes en ga zo maar door. Dan komt de pinterest-verslaafde in mij weer naar voren hihi!

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Heel eerlijk? Geen. Wij vieren Sinterklaas uitgebreid met cadeautjes maar met kerst houden we het bij gezellig samenzijn en bijvoorbeeld uiteten gaan. Twee keer cadeau’s vind ik ook zo overbodig..

Leukste kerstervaring tot nu toe?
Dat was absoluut twee jaar geleden! We (ik+familie) gaan ieder naar een andere bestemming om samen kerst of oud & nieuw te vieren en twee jaar geleden besloten we om kerst te vieren in het zonnige Portugal. Dat was toch wel even wennen hoor, een zingende kerstman die dan voorbij kwam terwijl jij op een zonnig terrasje zat haha! Heel erg leuk was dat.

Witte kerst: ja of nee?
Ja! Ik vind het doodzonde dat het hier in Nederland nu zo’n net-niet weer is. Ijskoud maar geen sneeuw te bekennen.. die combinatie is voor mij echt een no-no.

Kleuren in de kerstboom?
Soms! Ik ben dit jaar gegaan voor rosegoud en dat vind ik toch stiekem ook wel erg mooi. Heel classy staat het, wat denk ik toch iets beter bij mij past dan een discobal-kerstboom.

Jurkjes of winterse truien?
Winterse truien. Jurkjes zijn leuk voor een kerstgala, niet voor comfortabele kerstavond hihi! Een beetje chique mag wel trouwens, ik ben alleen niet van de mini-skirts en naaldhakken wanneer het buiten -5 is.

Vroeg opstaan of uitslapen met Kerst?
Hmm, moeilijk! Vroeg opstaan is natuurlijk leuk (zodat je van de dag kunt genieten) maar ik vind het ook wel fijn om ‘s ochtends even helemaal ‘niks te hoeven’ en ‘s avonds lekker met elkaar te kunnen zijn.

En dat was ‘m alweer! Hoe ga jij dit jaar kerst vieren?

18 thoughts on “Christmas tag”

 1. Wij (ik+ouders+zus) gaan op kerst avond gewoon met zn 4e gourmetten en cadeaus uitpakken enzo.
  Eerste en tweede kerstdag gaan we met familie uit eten en gewoon lekker gezellig met elkaar zijn

  Alvast prettige feestdagen <3

 2. Wij hebben dit jaar thuis geen kerstboom, maar dat weerhoudt mij er lekker niet van om mijn kamer lekkerkerstig te versieren. Helaas heb ik toetsweek dus waarschijnlijk kan ik vrijdagmiddag pas echt lekker gaan uitpakken! En oh jee, ik hoop nog steeds zo dat we een witte kerst krijgen, kom op Nl, de temperatuur hebben jullie al geregeld, nu nog de neerslag :)

  Love,
  Didem.
  Didem onlangs geplaatst…Inspiration #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.