Christmas wishlist

Lifestyle

Verschrikkelijk eigenlijk, hoe we altijd weer nieuwe dingen moeten hebben. Vooral nu de kerst er weer aankomt is het heerlijk om weer het een en ander op een rijtje te zetten. Niet dat ik de volgende spullen ook echt verwacht hoor! Ook kan ik dit setje met geen enkele mogelijkheid betalen maar kijken blijft leuk haha! Als ik een geldboom in de tuin zou hebben zou ik het in ieder geval wel weten..

1. Je ziet hier onder andere mijn o-zo-gewilde iMac! Mijn Macbook Pro valt tijdens het videobewerken tegenwoordig gemiddeld 8 keer uit en dat is als beautyblogger dus super vervelend. Helaas heb ik het geld niet even liggen (oh Apple waarom ben je toch zo duur?) dus helaas is het nog even sparen! Ik heb toch maar besloten voor iMac te gaan dit keer aangezien ik steeds meer doorkrijg hoe slecht een laptop voor je rug en nek kan zijn! Soms betrap ik mezelf (nadat ik een aantal uren op de laptop heb doorgebracht) echt op onmogelijke posities en dat is natuurlijk alles behalve gezond. Bovendien vind ik het fijn om een vaste werkplek te hebben en een iMac is daar natuurlijk perfect voor!

2. Systeemcamera. Ik wil al een tijdje een fijne camera voor on-the-go. Mijn spiegelreflex vind ik veel te kwetsbaar, groot en zwaar om iedere keer maar weer mee te slepen naar Amsterdam en een systeemcamera zou dus de perfecte oplossing zijn! Dan kan ik toch mooie foto’s blijven maken en houd ik ook nog ruimte over in mijn tas voor andere dingen! De camera die je hier ziet is trouwens de Canon EOS-M.

3. Een 32GB geheugenkaart. Nu ik vaker een aantal video’s na elkaar opneem merk ik dat mijn 16GB iets te klein geworden is. Een 32GB kaart zou me een heleboel moeite besparen (ik moet nu tussendoor bestanden op mijn laptop zetten etc.) en zou natuurlijk ook ideaal zijn bij het vastleggen van korte reisjes.

4. Nachtkastjes. Nu ik weer thuis woon en wel een beetje klaar met al dat verhuizen heb ik besloten om toch nog maar een tijdje thuis te blijven wonen. Tijd om het hier wat gezelliger te maken dus ;-) Het thema van mijn slaapkamer ga ik volledig omgooien en daar horen dus ook mooie nieuwe nachtkastjes bij! Deze van Ikea kosten 49,99 per stuk en zijn lekker hoog, perfect voor bij mijn vrij hoge boxspring dus!

5. Fluffy vest H&M. Dit vestje spookt nu al een aantal dagen door mijn hoofd. De eerste keer toen ik hem aanpaste bij de H&M vond ik hem heel leuk maar hield de 40 euro me een beetje tegen. Nu heb ik eigenlijk spijt dat ik hem toen niet heb meegenomen en ben ik bang dat ik hem toch nog moet gaan halen binnenkort ;-) Ik ben nou eenmaal een sucker voor fluffy kleding..

6. Een condensator microfoon! Ik merk dat ik me een beetje begin te ergeren aan het geluid van mijn video’s. Het is een beetje hol, ruisachtig en vooral heel erg ongezellig. Met een microfoon als deze zal je alleen maar het geluid van mijn stem horen en dan ook echt zoals mijn stem echt klinkt. Het grapje kost wel even €179 euro maar dan heb je ook wat ;-) Mochten jullie nog goedkopere opties weten hoor ik het natuurlijk ook graag!

Wat staat er nog allemaal op jouw wishlist?

18 thoughts on “Christmas wishlist”

  1. Leuke wishlist, ik heb dringend een nieuwe laptop nodig want de mijne is volledig stuk aan het gaan. Ik heb echt een laptop nodig om mee te kunnen nemen. En ik wil ook een handige camera voor onderweg!

  2. Zo’n vestje van de H&M spookte ook langer in mijn hoofd (maar dan in het zwart), afgelopen donderdag had ik nog vijf minuten voor mijn bus ging dus kon ik even snel de H&M in en kocht ik zo’n vestje om thuis te passen. Bleek de ene mouw langer te zijn dan de andere.. Verder een leuke wishlist en de camera ziet er erg goed uit. :) Liefs

  3. Je wishlist is echt leuk, maar even een tip je kan ook je iphone gebruiken voor goed geluid. Kijk anders even naar de filmpjes van cinebuddies, dan bespaar je meteen die 179 euro voor je iMac.

  4. Tip; koop het vest online, knal er TWEE kortingscodes tegenaan en hij is ineens ee stuk goedkoper. Hoe kom je aan de codes? Ff bij Google intoetsen: H&m kortingscodeforum
    Veel plezier :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.